![]() |
Izé (xxxxxx)
2010-09-30 16:19:25 Helyezés: xxx Érték: xxxxx "Hali, keresunk 1 varist a szovinkben. tobbit zoldben!:)" Szövin kívül próbálták már? :) |
Ez így csupa nagybetűvel... Gyors csoport. Tuti profi játékos... :)
"SZIASZTOK !! DIPLOMÁCIÁT KERESEK JÓ FELTÉTELEKKEL AKI AKAR AKK ÍRJON PRIVIBEN BESZÉLÜNK AKIT ÉRDEKEL" |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"helo most kedtem segitesz kösz"
|
"hello! Szövibe lépnél!
harcos vagyok:D" Szugerálással próbálkozik! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"Üdv Uralkodók.
Törpe szövetséget keres. Aktív kaja termelőkhöz lépnék nagyon hosszú távra. Full amatőrök előnyben. Az első 10 jelentkező szövi,sorsoláson vesz részt. A sorsolás győztese abban a megtiszteltetésben részesül,h. állhatja nekem a szövis mobiltelót a havi kiadásokkal együtt. +igényt tartok egy új autóra is "na nem opel!!!" a kecón még gondolkodom milyen legyen. köszke." Azt még nem tudom, hogy ezen nevetni vagy sírni kellene inkább. |
Az egyik szemem sír, a másik meg nevet :(:D
|
Az egyik szemem vándor, a másik meg tudós... :D
|
Quote:
Állitsuk meg !!! A delfinek legyilkolását. |
tapasztalt, de kissé meggyepált toli szövit keres
Ez jó :) :D |
Üdvözlet!
Élőholt hadúrként Szövetséget/eseket keresek. Íj/elit felállásban rúgtam szét eddig minden élő seggét. |
stratéga-ember vok, új és szövetségeseket keresek. bármilyen lehet! Újak is nyugodtan! együtt sokkal könnyebb!
|
"olyan szövi ne jelentkezzen, ahol van elf, félelf ember és hasonló anomáliák :)) "
|
Quote:
|
Üdv.
Gazdálkodó törpe keresi szövetségeseit 303 hektáron. Én varázsló- tolvaj felállású vagyok! (500-500) Kell egy vagy 2 hadis (minimum 1000 támadó!) Meg egy hozzám hasonló felállású toli-vari! Nem baj ha kezdő vagy, én is majd megoldjuk! Heti 3 alkalommal nézz fel! - Nem rossz kis toli-vari!:DDDD |
Heti 3x nézzen fel? Ajjaj....
|
"Szövetségünk tagot keres. Feltétel, hogy jelentkezz !"
Nekem ez is nagyon tetszik :D |
Üdv!
Élőholt hadúr keresi szövetségeseit vagy meglévő szövetségbe csatlakozna. Berendezkedés minimális íjász és több ezrednyi elit melynek 3/4e már több országot megjárt több tucatszor. (Agresszív,de nem esztelen fejlődés) |
Hey-ho Királyok és Királynők :)
Eddig féltve örzött magányom, társaságra cserélném. Olyan szövetség invitálása érdekelne, akik nem szenvednek hiányt: jókedvben, egyetértésben, aktívitásban, csapategységben, megértésben és toleranciában. (lehet ezzel 0-ra redukáltam a lehetőségeim :P) Amit nyújtani tudok: Hegyeket ledózeroló lipicai ménes, önellátás, biztos háttér, a legyet is röptében lelövő ijjászok. És amit biztosan garantálni tudok, minden óra 9 perckor vállalom, hogy lesz körváltás. Bővebb infó zöldben. További jó játékot Zsolt Már előző szinten is volt egy nekem tetsző hidetése, ez se utolsó...:) |
kissé meggyepált, de tapasztalt toli keresi szövijét
szegény tolis még mindig nem segit rajta senki!:D |
"Sziasztok! Egy hadist keresnénk, Íj elit
felállásban Amit tudunk ajánlani, kevés idő, szomorúság, demokrácia, tapasztalatlanság, ha felkeltetem az érdeklődésetek kérnék egy sárgát! :)" :D |
Quote:
|
Quote:
|
xxxxxx (#xxxxxx)
Helyezés: Érték: "Sziasztok Béke Szerető Szövetségeseket Keresek!!!! Hogy Támadás esetén segiteni tudjuk egymást!!!" Tiszta jksz hirdetés már a dipóban is :D |
mármint, hogy félreérthető...
lehet Tibu ugrana rá |
"Szövetseg???"
Ez is olyan lényegretörő hirdetés... :) |
2010-10-24 14:40:43
Helyezés: 244 Érték: 11993 Mel Gibson után (nagyon) szabadon: Akármit tehettek velem, egyetlen dolgot kiáltok: Szövetség! Minden mást zöldben :P :) |
Helyezés: 71
Érték: 21154 Hello Én téged kereslek!!!!!:D Lényeg h legyen orid ebben a csoportban!!! Sok aranyad van az előny várom a jelentkezéseket!!!!!!! Jelige sok aranyosak előnyben!!!!!!!! Küldj üzentet ha úgy érzed a fentiek igazak rád!!!!!!!!!:P Becses Üdvözlettel: ezt még eszi valaki??:DD |
helyezés: xxx
érték: xxx Nagyon kemény szöviket keresek!!! Légy olyan, mint a szén, de ne túl fekete. Légy olyan, mint a kén, de ne túl sárga. Légy olyan, mint a hó, de ne túl fehér. Légy olyan, mint az a madár, amelyik repül. Légy olyan, mint a kard, ami vág. Légy olyan, mint a lándzsa, ami döf. Légy olyan, mint a harcos, aki benned él. És Légy olyan, aki mindig itt van... |
Quote:
|
2010-10-25 07:10:38
Helyezés: 150 Érték: 435592 ELF et keressünk . A többit zöldbe. üfv Keressünk elfet? az ám a jó muri! :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:12. |