Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Mephisto 11-06-2006 18:20

Quote:

Originally Posted by Never (Post 41358)
Nagyon lol ez a topic.Még mindig :)

Never ebben a "moziban" továbbra is Harcosok okosságai-t adják:)

Harcosok 11-06-2006 18:21

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 41417)
öööö tudtommal a régi Törpe Kereskedős nagyobb kihívás volt mint ez a mostani drágaköves szvsz. :)

Lehet de mostmár jelen van nem mult:)
Ugyhogy mostmár azzal nem ér sokat,hogy azt tudja azzal nem sokra megy egy drágaköves játékban:)
Ahoz képest,hogy jobb volt az ott mit tom én mennyi idö alatt mentek vagy 270párbajt aztán lett 2k a dárgakőár és több párbaj volt aztán bevezeették az 508.párbajon az ujabb változásokat és mégtöbb párbaj lett:)
Ugyhogy nemhiszem,hogy sok embernek tetszett aza játék ha csak annyi kis párbaj volt:)
És ha annyira tetszett volna nekik akkor miért csak szecsa szervez olyakat még mindig?:)

Dragi 11-06-2006 18:25

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 41419)
Lehet de mostmár jelen van nem mult:)
Ugyhogy mostmár azzal nem ér sokat,hogy azt tudja azzal nem sokra megy egy drágaköves játékban:)
Ahoz képest,hogy jobb volt az ott mit tom én mennyi idö alatt mentek vagy 270párbajt aztán lett 2k a dárgakőár és több párbaj volt aztán bevezeették az 508.párbajon az ujabb változásokat és mégtöbb párbaj lett:)
Ugyhogy nemhiszem,hogy sok embernek tetszett aza játék ha csak annyi kis párbaj volt:)
És ha annyira tetszett volna nekik akkor miért csak szecsa szervez olyakat még mindig?:)

az lehet de lehet te se vinnéd sokra a régi párbaj rendszerbe :) De persze ezt csak egy féleképp lehetne kideríteni :) Amúgy sztem elég sokan szerették a bankos Kereskedős játékot :) pl. egy 10 fős párbajt sztem össze lehetne szedni egy jó kis nosztalgia párbajra :)

Harcosok 11-06-2006 18:29

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 41421)
az lehet de lehet te se vinnéd sokra a régi párbaj rendszerbe :) De persze ezt csak egy féleképp lehetne kideríteni :)

Igen ha visszatekernénk az idöt:):D:D
Mivel ugyanolyat már nem tud szecsa se rendezni ott +6300arany volt körönként:)
Ja és persze szerintem pár párbaj után arra is rájönnék és sok sok után már azt is nyomnám így mint a mostani rendszert :)az 508.párbaj után is tudtam alkalmazkodni mindehez:)

Harcosok 11-06-2006 18:30

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 41421)
Amúgy sztem elég sokan szerették a bankos Kereskedős játékot :) pl. egy 10 fős párbajt sztem össze lehetne szedni egy jó kis nosztalgia párbajra :)

Biztos össze lehetne de én csak tényekre tudok támaszkodni az új rendszerben több a párbaj ez azt jelenti: többen szeretik:)

Szecsa 11-06-2006 18:48

Harcosok, vesd ossze mondjuk 1-150 es 500-650 kozotti parbajok letszamat, eleg nagy kulonbseg van, azt hiszem. A regi tobb embert vonzott, masabb volt.
Amint lesz idom, osszefogom irni az egeszet, lehet holnapra csuszik.
S ott nem volt semmifele +6300 arany bevetel koronkent, nem tudom, mirol beszelsz. Orultunk ha 40-50 arany volt kezdesre a dragakoara, akkor mar a kezdeti 10 dragako rengeteget er, meg ami jott koronkent 63.
De rengetegszer 1 volt a dragako ara, es semmi mas beveteled nem volt :)
S nem az volt, hogy 20k kör utan 6k neppel rohangaltal es kozben mindenkit szejjelvariztal. Ha szejjelvariztad a nepet, akkor a moralod lement nagyon, kevesen artoztak es loptak.
Akkor voltal sikeres, ha jol tudtad kamatoztatni a penzt...

Szecsa 11-06-2006 18:50

Harcosok: Több a párbaj? :)
Te szerintem valamit nagyon félrenéztél.
Rengetegszer volt olyan a regi rendszerben, hogy "5 uj parbaj".
Nem napi, meg 2-3 naponta 1 db, hanem jo kis 1-2-3 orasok naponta tobbszor, es megteltek, mert jottek ra.
Akkor 50 parbaj lement 2-3 het alatt, nemugy mint most...

Harcosok 11-06-2006 18:50

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 41439)
Harcosok, vesd ossze mondjuk 1-150 es 500-650 kozotti parbajok letszamat, eleg nagy kulonbseg van, azt hiszem. A regi tobb embert vonzott, masabb volt.
Amint lesz idom, osszefogom irni az egeszet, lehet holnapra csuszik.
S ott nem volt semmifele +6300 arany bevetel koronkent, nem tudom, mirol beszelsz. Orultunk ha 40-50 arany volt kezdesre a dragakoara, akkor mar a kezdeti 10 dragako rengeteget er, meg ami jott koronkent 63.
De rengetegszer 1 volt a dragako ara, es semmi mas beveteled nem volt :)
S nem az volt, hogy 20k kör utan 6k neppel rohangaltal es kozben mindenkit szejjelvariztal. Ha szejjelvariztad a nepet, akkor a moralod lement nagyon, kevesen artoztak es loptak.
Akkor voltal sikeres, ha jol tudtad kamatoztatni a penzt...

De akkor is+63arany körönként:DVagy több:P
Jó esetben azt irtad+3150:)
És mennyi idö alatt jött össze az a 270párbaj?(már csak kiváncsiság)

Harcosok 11-06-2006 18:52

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 41440)
Harcosok: Több a párbaj? :)
Te szerintem valamit nagyon félrenéztél.
Rengetegszer volt olyan a regi rendszerben, hogy "5 uj parbaj".
Nem napi, meg 2-3 naponta 1 db, hanem jo kis 1-2-3 orasok naponta tobbszor, es megteltek, mert jottek ra.
Akkor 50 parbaj lement 2-3 het alatt, nemugy mint most...

Az 508.párbaj után pont ez volt:)
Ja és a végén ott már hetente nem láttam 1 db-ot is csak néha:)(akkor még csak szemléltem a dolgokat)

Harcosok 11-06-2006 19:10

Na akkor átköltözünk ide itt is lehet licitálni akár a jegyzeteimre akár az orimra:DAkár egészbe ugy +10%akció:D

All times are GMT +1. The time now is 01:36.