![]() |
Quote:
|
Quote:
Ugyhogy mostmár azzal nem ér sokat,hogy azt tudja azzal nem sokra megy egy drágaköves játékban:) Ahoz képest,hogy jobb volt az ott mit tom én mennyi idö alatt mentek vagy 270párbajt aztán lett 2k a dárgakőár és több párbaj volt aztán bevezeették az 508.párbajon az ujabb változásokat és mégtöbb párbaj lett:) Ugyhogy nemhiszem,hogy sok embernek tetszett aza játék ha csak annyi kis párbaj volt:) És ha annyira tetszett volna nekik akkor miért csak szecsa szervez olyakat még mindig?:) |
Quote:
|
Quote:
Mivel ugyanolyat már nem tud szecsa se rendezni ott +6300arany volt körönként:) Ja és persze szerintem pár párbaj után arra is rájönnék és sok sok után már azt is nyomnám így mint a mostani rendszert :)az 508.párbaj után is tudtam alkalmazkodni mindehez:) |
Quote:
|
Harcosok, vesd ossze mondjuk 1-150 es 500-650 kozotti parbajok letszamat, eleg nagy kulonbseg van, azt hiszem. A regi tobb embert vonzott, masabb volt.
Amint lesz idom, osszefogom irni az egeszet, lehet holnapra csuszik. S ott nem volt semmifele +6300 arany bevetel koronkent, nem tudom, mirol beszelsz. Orultunk ha 40-50 arany volt kezdesre a dragakoara, akkor mar a kezdeti 10 dragako rengeteget er, meg ami jott koronkent 63. De rengetegszer 1 volt a dragako ara, es semmi mas beveteled nem volt :) S nem az volt, hogy 20k kör utan 6k neppel rohangaltal es kozben mindenkit szejjelvariztal. Ha szejjelvariztad a nepet, akkor a moralod lement nagyon, kevesen artoztak es loptak. Akkor voltal sikeres, ha jol tudtad kamatoztatni a penzt... |
Harcosok: Több a párbaj? :)
Te szerintem valamit nagyon félrenéztél. Rengetegszer volt olyan a regi rendszerben, hogy "5 uj parbaj". Nem napi, meg 2-3 naponta 1 db, hanem jo kis 1-2-3 orasok naponta tobbszor, es megteltek, mert jottek ra. Akkor 50 parbaj lement 2-3 het alatt, nemugy mint most... |
Quote:
Jó esetben azt irtad+3150:) És mennyi idö alatt jött össze az a 270párbaj?(már csak kiváncsiság) |
Quote:
Ja és a végén ott már hetente nem láttam 1 db-ot is csak néha:)(akkor még csak szemléltem a dolgokat) |
Na akkor átköltözünk ide itt is lehet licitálni akár a jegyzeteimre akár az orimra:DAkár egészbe ugy +10%akció:D
|
All times are GMT +1. The time now is 01:36. |