Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Felfedezés javaslat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=852)

Smooth Scroller 11-29-2006 18:47

igy, ahogy tetszik mondani. mar nem erdemled meg...

Életfa#2 11-29-2006 19:02

Quote:

Originally Posted by monro (Post 45577)
Gyula a mondanivalóm lényege nem ez.
Sportnyelvre fordítva...
Egy sárgaöves judós ne akarjon az olimpiára kiutazni. Maradjon meg a háziversenyek szintjén és tegye a dolgát. Amint úgy érzi, hogy képes levizsgázni és megszerezni a feketeövet esetleg pár danvizsgát akkor levizsgázva (a H-ban ez mondjuk az ütés, klánütés) túlléphet a háziversenyek világán és nemzetközi vizeken folytathatja.

Sportnyelvre fordítva a helyzet nem az általad említett, hanem ez: a két feketeöves judós közül csak az mehet az olimpiára, akinek van is ideje külön arra felkészülni! A termelgetős nem feltétlanül azért termelgetős, mert nem tud annyit, mint a többiek, sokkal inkább azért, mert nem tud annyi időt ráfordítani, hogy mást csináljon...

puma 11-29-2006 19:08

Quote:

Originally Posted by Életfa#2 (Post 47847)
Sportnyelvre fordítva a helyzet nem az általad említett, hanem ez: a két feketeöves judós közül csak az mehet az olimpiára, akinek van is ideje külön arra felkészülni! A termelgetős nem feltétlanül azért termelgetős, mert nem tud annyit, mint a többiek, sokkal inkább azért, mert nem tud annyi időt ráfordítani, hogy mást csináljon...

korrekt:)
aztán ha nem termelget senki,építsd be a foglalt földedet :D

Senki 01-13-2007 22:40

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 43032)
Na igen a feltörekvő 10-15K-s törpék.

Hát persze, hogy a hadisok zöme az Ő seggükbe durrant bele inkább, mint a többi hadiséba.

És egyre drágul a fedezése.

No ez nem mindegy.

Végül is ez nem a legnagyobb törpöket érinti, hanem a játszani akaró feltörekvő középmezőnyt.

asszed. folyamatosan olvad ki a területem 10k-ról... pontosabban azért kaparok hogy 80%on leyenés nőa fedezési arányom... de ahányszor felvetettem a bányás törpék problémáját annyiszor hullt érdektelenségbe... sebaj...

Senki 01-13-2007 22:44

ha nem javíthatom ki akkor duplapostolok....: szóval 10król olvad a területem mert vernek le, és bányát nem akarok bontani, és már ezért kell kaparnom, hogy 80% felett legyek, amit nem hagynak gondosan... és emellett nő a fedezett területem.

azért olvastam vissza, hogy ezt szavaztuk-e meg, nem pedig csökkennie kellene a fedezett aránynak ha levernek... de nem találom. mindegy.

Smooth Scroller 01-14-2007 06:10

100% 1etertek, abszolut unfair, hogy elvisznek toluk foldet a hadisok, ennek ellenere nehezednek a felfedezesi eselyeik. ez igy nem jo.

csukja 01-20-2007 09:21

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 65622)
asszed. folyamatosan olvad ki a területem 10k-ról... pontosabban azért kaparok hogy 80%on leyenés nőa fedezési arányom... de ahányszor felvetettem a bányás törpék problémáját annyiszor hullt érdektelenségbe... sebaj...

mi a bányás törpék problémája nem értem?!:confused:

Viz 01-20-2007 11:20

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67312)
mi a bányás törpék problémája nem értem?!:confused:

Akkor ne is írj ide, ha nem érted miről van szó.
Ha termelsz, nem tudsz olyan védelmet tartani mint egy nem termelő ori, ergó levernek, és fedezheted vissza, viszont az arányod csak megy felfelé, te mégis csak egy helyben voltál...

csukja 01-20-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 67340)
Akkor ne is írj ide, ha nem érted miről van szó.
Ha termelsz, nem tudsz olyan védelmet tartani mint egy nem termelő ori, ergó levernek, és fedezheted vissza, viszont az arányod csak megy felfelé, te mégis csak egy helyben voltál...

én nem értek egyet ezzel a termelgető törpe problémával:confused: de inkább nem mondok semmit mert le fogsz megint hurrogni ahogy szoktál egyébként a külső fórumon valóban új vok de csak ott

Xeper 01-20-2007 15:12

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67461)
én nem értek egyet ezzel a termelgető törpe problémával:confused: de inkább nem mondok semmit mert le fogsz megint hurrogni ahogy szoktál egyébként a külső fórumon valóban új vok de csak ott

Megsúgom hogy ez 3000 heki fölötti törpökről szól.... ha nem érted, akkor miért nem értesz vele egyet :confused::confused:
Míg nem érted, kérlek ne szólj hozzá!

All times are GMT +1. The time now is 17:14.