![]() |
ment a levél, dobjam a linket vagy mi legyen? :)
|
Quote:
|
jó hírek :)
Köszönjük visszaigazolásodat! Az ügyet továbbítottuk ügyfélszolgálatos kollégáinknak, akik hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. További jó játékot! |
Quote:
|
váááááááááá :mad: :mad:
már látom magam előtt a nem is annyira távoli jövőt: nyersekre fogok vigyázni lehetetlen időpontokban én is. :mad: :mad: :mad: lehet, hogy az lesz az a pillanat, amikor az adott országomban meg fogok nyomni 1 bizonyos gombot. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: egyáltalán hogy bírják egyesek az ilyesmit? :confused: |
Quote:
trükkös ám hajnali 3kor kelni, mert jön vissza a fa... és utána még 4-kor és 5kor is mert van még kint agyag meg kő is :D:D |
Quote:
csakhogy ez a nyersipakolós dolog nem egy lassú csopiban van. :( így marad a piacozás hajnali 3-kor, 4-kor és 5-kor. rájöttem, hogy a lassú csoport még nem teszi annyira függővé az ember fiát. a bajok akkor kezdődnek, amikor már "muszáj" normálban játszani. |
Quote:
de egy jó tanács: ahányadik alkalommal kelsz föl egy éjjelen, annyi órát húzz föl :D másodikra még talán fölkelsz, de a haramdik alkalmat már tutira átalszod :) |
Szerintem egy játékos nem attól lessz függő hogy normálban vagy lassúban jáccik...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:24. |