Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Steve 07-02-2007 10:38

ment a levél, dobjam a linket vagy mi legyen? :)

Ati 07-02-2007 10:41

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 106908)
ment a levél, dobjam a linket vagy mi legyen? :)

Katt rá, vagy másold be webböngészőbe, ha nem tette rendesen kattinthatóvá.

Steve 07-02-2007 10:43

jó hírek :)

Köszönjük visszaigazolásodat!

Az ügyet továbbítottuk ügyfélszolgálatos kollégáinknak, akik hamarosan felveszik veled a kapcsolatot.

További jó játékot!

Ati 07-02-2007 10:51

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 106911)
jó hírek :)

Köszönjük visszaigazolásodat!

Az ügyet továbbítottuk ügyfélszolgálatos kollégáinknak, akik hamarosan felveszik veled a kapcsolatot.

További jó játékot!

Köszi a tesztet, akkor ezen lassan túl lehet lépni. :)

Bogár 07-03-2007 22:57

váááááááááá :mad: :mad:
már látom magam előtt a nem is annyira távoli jövőt: nyersekre fogok vigyázni lehetetlen időpontokban én is. :mad: :mad: :mad:

lehet, hogy az lesz az a pillanat, amikor az adott országomban meg fogok nyomni 1 bizonyos gombot. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

egyáltalán hogy bírják egyesek az ilyesmit? :confused:

Andrew 07-03-2007 23:48

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 107254)
váááááááááá :mad: :mad:
már látom magam előtt a nem is annyira távoli jövőt: nyersekre fogok vigyázni lehetetlen időpontokban én is. :mad: :mad: :mad:

lehet, hogy az lesz az a pillanat, amikor az adott országomban meg fogok nyomni 1 bizonyos gombot. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

egyáltalán hogy bírják egyesek az ilyesmit? :confused:

vicces dolog ;)
trükkös ám hajnali 3kor kelni, mert jön vissza a fa... és utána még 4-kor és 5kor is mert van még kint agyag meg kő is :D:D

Bogár 07-04-2007 00:02

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 107264)
vicces dolog ;)
trükkös ám hajnali 3kor kelni, mert jön vissza a fa... és utána még 4-kor és 5kor is mert van még kint agyag meg kő is :D:D

na látod, ezért is szeretem a lassút. ott lehet cselezni, hogy az összes cucc ugyanabban a körben jöjjön haza.
csakhogy ez a nyersipakolós dolog nem egy lassú csopiban van. :( így marad a piacozás hajnali 3-kor, 4-kor és 5-kor.

rájöttem, hogy a lassú csoport még nem teszi annyira függővé az ember fiát. a bajok akkor kezdődnek, amikor már "muszáj" normálban játszani.

Andrew 07-04-2007 00:33

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 107266)
na látod, ezért is szeretem a lassút. ott lehet cselezni, hogy az összes cucc ugyanabban a körben jöjjön haza.
csakhogy ez a nyersipakolós dolog nem egy lassú csopiban van. :( így marad a piacozás hajnali 3-kor, 4-kor és 5-kor.

rájöttem, hogy a lassú csoport még nem teszi annyira függővé az ember fiát. a bajok akkor kezdődnek, amikor már "muszáj" normálban játszani.

ki lehet ám bírni ;)
de egy jó tanács: ahányadik alkalommal kelsz föl egy éjjelen, annyi órát húzz föl :D
másodikra még talán fölkelsz, de a haramdik alkalmat már tutira átalszod :)

Redback 07-04-2007 00:42

Szerintem egy játékos nem attól lessz függő hogy normálban vagy lassúban jáccik...

Andrew 07-04-2007 00:44

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 107281)
Szerintem egy játékos nem attól lessz függő hogy normálban vagy lassúban jáccik...

biztos jobban tudod :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 08:24.