Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

csabi 11-02-2008 20:15

Quote:

Originally Posted by laci (Post 195399)
Hmm... ugyanazt a versenyt láttuk? :eek:

Az utolsó 3-4 körig semmi nem történt, Massa vezetett kb. 3 utcányival, Hamilton a világbajnokságra még éppen jó helyezéseken biztonsági autózgatott, szóval mindketten azt tették amit kellett.

Ezen kívül gyakorlatilag semmi igazán érdekes nem történt, egészen a verseny végi esőig, ami aztán (együtt Kubica marhaságával) elvezetett az utolsó körig, ami tényleg hajmeresztő volt.

mi volt Kubica marhasága? lehet tényleg nem ugyanazt néztük.. :o:)

laci 11-02-2008 20:18

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 195404)
mi volt Kubica marhasága? lehet tényleg nem ugyanazt néztük.. :o:)

Ne mondd, hogy pontszerzésre teljesen esélytelenül, az utolsó előtt körben, lekörözéskor sok értelme volt nekiállni visszaelőzgetni? Kubicának szurkolok, de ha nem ez lett volna a vége a dolognak, és miatta bukja el Hamilton a vb-t, most nagyon nagy háborgás lenne.

Ez igenis indokolatlan kakaskodás volt részéről.

Eke 11-02-2008 20:32

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 195402)
Háááát.... az egyik szemem sír a másik nevet, annyira nagyon Massának drukkoltam (ha már Kimi nem lehet világbajnok idén), viszont... Unokatestvéremmel és lányommal néztük a futamot (lányom, Eperke 4 éves és fanatikus Hamilton rajongó, de ezt úgy képzeljétek el, hogy nem is egyszer mondtam neki, hogy "na de Epcsi, a Raikkonen-nek kell drukkolni", próbáltam anyai "szigorral" is hatni rá, de mindig az volt a válasz: "én a Hamiltonnak drukkolok") Unokatesómmal az utolsó körben állva ugráltunk, és kiabáltuk Massa Massa, ezzel szemben Epcsi, aki kb a csípőnkig ér, dettó ugrált, csak Ő azt kiabálta: Hamilton :D
Szóval Hamilton nyert, mi kicsit elszomrodtunk, de Ő arcán hatalmas vigyorral ment aludni :D

Talán Eperke a maga tiszta lelkével tudja ki a legnagyobb:)és ha nem cenzurázod le akkor mond meg neki hogy kitartás jövöre hamarabb megnyeri Hamilton a vb-t

:)Végül de nem utolso sorban GRATULÁLOK HAMILTONNAK hip hip hurrá:)

Bogár 03-11-2009 21:26

Button egy másodpercet vert Massára a Brawn GP-vel

Nagyon kíváncsi vagyok már erre a Brawn GP-re. Kívánom, hogy élesben is legyen legalább ennyire jó. Emlékszem egy kb. 10 éves beszélgetésre, amikor valaki azt mondta, hogy Button egyszer valamikor világbajnok lesz. Lehet, hogy sohasem fog már eljönni az a nap, de tény, hogy ő a mezőny egyik legjobb pilótája, és csak egy jó autó kell a hátsója alá.

Tsobi 03-12-2009 03:33

S mi lelte a McLarent? Ron Dennis távozta ekkora csapás lenne?

laci 03-12-2009 15:42

Mondom én hogy a legnagyobb sztárok és a "futottak még"-ek között az alattuk levő autó és a körülöttük levő csapat teszi a különbséget ;)

(Egyszer tényleg megnézném, milyen lenne ha a nagy sztárokat tennék mindenféle Arrowsokba és Force Indiákba, és a kisebb neveket a Ferrarikba és McLarenekbe, de ilyen sosem lesz.)

Peti 03-12-2009 16:43

Quote:

Originally Posted by laci (Post 205366)
Mondom én hogy a legnagyobb sztárok és a "futottak még"-ek között az alattuk levő autó és a körülöttük levő csapat teszi a különbséget ;)

(Egyszer tényleg megnézném, milyen lenne ha a nagy sztárokat tennék mindenféle Arrowsokba és Force Indiákba, és a kisebb neveket a Ferrarikba és McLarenekbe, de ilyen sosem lesz.)

Raikönnen, Massa, Alonso egyik se nagy csapatban kezdett, hanem a tehetségük miatt kerültek be.

laci 03-12-2009 19:01

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 205368)
Raikönnen, Massa, Alonso egyik se nagy csapatban kezdett, hanem a tehetségük miatt kerültek be.

Minden versenyző a tehetsége miatt kerül az F1-be (kivéve akit bevásárolnak egy csapatba), de nem mindegyik jut el oda hogy olyan autót építenek alá, amelyikkel esélye is van futamgyőzelmekre.

Peti 03-13-2009 13:56

Quote:

Originally Posted by laci (Post 205387)
Minden versenyző a tehetsége miatt kerül az F1-be (kivéve akit bevásárolnak egy csapatba), de nem mindegyik jut el oda hogy olyan autót építenek alá, amelyikkel esélye is van futamgyőzelmekre.

Jó, de azért van különbség f1es pilóta és f1es pilóta között. Mindig vannak szuper tehetségek meg tehetséges versenyzők. Én nem tudnám pl a Fisichella, Trulli, Barichello típusú másodhegedűsöket világbajnokként elképzelni. Nagyon jó versenyzők, de valahogy hiányzik belőlük, ami a győzelemhez szükséges, valami elszántság, vagy nem tudom mi, de nem lesznek olyanok soha se mint Raikönnen, Massa, Alonso, Hamilton. Szóval hiába építenek nekik világbajnok esélyes autót, egyszerűen nem tudják azt a teljesítményt hozni, mint amit pl a másik 4 úriember tudna hozni, akikhez hozzávehetjük, még Kubicát, Vettelt.

laci 03-13-2009 14:02

Ezt sosem fogjuk tudni sem bizonyítani, sem cáfolni, mivel sosem lesz rá lehetőség.

Úgyhogy marad az elmélet, nekem a sajátom, másoknak az övék ;)

All times are GMT +1. The time now is 01:23.