![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na nem tudom mi fog ebből kisülni... Egyébként tetszett Pool első ötlete is.
|
Quote:
A te szavaidat is használva kérdem: Ha a top50%-ig olcsó a felfedezés --> ha a top50%-ig gyorsabban hozzák a földet és ettől nő a csopi összföldje Mitől nő a top30% feletti orik mérete ezáltal a top30% határa? (mert alattuk nő a föld és az orik ez nem változtat a top30% méretén és határán!) 1. Nekik ugyanugy x ezer katona marad a felfedezésük! ---> nem nőnek jobban mint eddig! 2. Az alattuk lévőknek olcsóbb a felfedezés tehát ők jobban nőnek mint a top30% ---> hamarabb utolérhetőek mint eddig! Nos sztem ez a jó logika. |
Quote:
Hamarabb utolérhetőek -> nagyobb verseny ->több fedezés (ne hidd, hogy a nagyobb verseny miatt több lesz az aktivitás, mert nem) Mod: ja látom már, szerinted a top30-ban fedezgetők mindig elfedezik az összes termelésüket, ezért gyorsabban nem haladhatnak. ez nem így van, inkább a "jön a top határa, menjünk még 150-200 hekit" a jellemző szerintem. |
Quote:
Mi is a cél? --> fordulás? Mit szeretnénk? --> könnyíteni? Könnyebb elmenni ugyanoda ha olcsóbb a felfedezés 4/5-e? --> ??? A javaslat könnyít a dolgon vagy nehezít? |
Quote:
A te módszereddel az A középső harmada egy eszeveszett fedezőversennyé fajulna, még kevesebb ütéssel (minek ütni ha olcsóbb fedezni). Persze lehet rajta vitatkozni mi történne 30 és 50% között, szerintem a már most ott lévő pénzes klánok elfedeznének addig, amíga kisebbeknek elfogy a pénze és nem tudnak lépést tartani. |
All times are GMT +1. The time now is 05:43. |