![]() |
Quote:
Pontosan nem tudom, ilyenkor hogy számolódik, de asszem ha csak ketten játszanak, max 2 pontot lehet gyűjteni. Várható volt, hogy nem lesz max pontszám :) Én még ezt tesztelésnek szántam, mivel az utolsó gyakorlásokon nem tudtam itt lenni, és azon amúgy is kevesen játszanak. |
Quote:
|
Quote:
|
Ha két fő vesz részt, akkor az elsőnek nem 1 pont járna?
Mert az utolsó 0 pont. Utolsó előtti helyezett: -4 pont Volt egy olyan, ahol Pool, és Principia vettek részt ketten, és nem mintha zavarna, vagy változtatna az eredményen, csak kérdezem. 2. forduló , 3. párbaja volt. |
Ma várható, hogy kiírod a hétvégit?
Mert ahhoz kell igazodnom... Bár, már leírtam nekem mi lenne a megfelelő, ez a párbaj Attila és Szesy (aki nem is jött) kedvéért volt, most legyen egy az én kedvemért :) |
Quote:
Csak ott nem értem miért kap 2 pontot az első. Nekem is csak gyakorlás volt ez, legközelebb szétcsapok köztetek. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha Pool, és Száműzött nem rontja el a szerelést, nem lettem volna második :) Időpontokra visszatérve pedig, én nem támogatom a késői kezdést :) De ha már későn kezdődik akkor inkább vasárnap, szombaton inkább inni szeretnék majd.:D |
All times are GMT +1. The time now is 19:41. |