![]() |
Quote:
(annyira meg ne akarj mar sarkitani, hogy egyiknek 100, masiknak 75 katmoralt adsz, es tornyot se raksz bele...) :) |
Quote:
az ork meg illő hogy valami szép morált mutasson fel nem? :D na jó sarkítottam, de én ütöttem így 6x hullát orkkal, és azért nem többször mert lefele volt... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
De szerintem sem a betegséget kellene piszkálni. Ha hullával magas szinten ütsz vagy pattansz, 3an gyújtanak fel minimum kb, plusz agyba-főbe lopkodnak akár 10 aranyakért is, mert az emberek olyanok, hogyha tudják, hogy nem derül ki, akkor lesüllyednek erre a szintre is... És e miatt teljesen játszahatatlan, na meg a haderő miatt, mivel full sereggel kitámadva max egy gyengébb, szegény szövitagot tud beverni, és akkor még igény szerint hazakísérnek 12-15 sereggel. Ja és nincs is mit bontani, hogy el tudj távolodni... Gyújtásrezisztancia vagy üres hekire nagy férőhelybónusz, plusz haderőnövelés és/vagy barakkra férőhelybónusz kell neki, hogy egyáltalán értelme legyen vele játszani... Persze értelmes kereteken belül, de sok számolást írtak le már előttem ebben a topicban |
Quote:
Ez a betegség erősítő javaslat kiegészítené a kitámadási bónuszt. Így nagy támadóereje lesz, és nagyon meg kell gondolni, hogy hány sereggel kísérd haza, mert átütni - akármennyi haderőbónuszt is adsz neki - könnyű lesz, de ez védené a sok bekapott sereg ellen. Szerintem hiába adnánk neki 30% haderőbónusz és 30% férőhelybónuszt, mert szövibe ezentúl sem veszik be, és amellett, hogy szétgyújtják, ha kitámad, úgyis beverik annyi sereggel, amennyi épp jólesik. |
Quote:
Mi lenne, ha kapna valami hasonlót az ork kitámadási bónuszához? |
Quote:
Tokre kezdem mar unni hogy mindenki teljesen elszall a hullaval kapcsolatban, es vmi uberfajt akar belole csinalni... :P |
tolvaj- és varázslóvédelem: betegségforrás támadó tolvaj akcióknál 70%, üres területnek ember, és egységkapacitása van, az emberkapacitás jelentős méretű (20-25 ember és 10-20 egység), tehát mennek el emberei, ha nagyon rengetik vagy gyújtják, de nem mind. Elvileg igénytelen, néhányuk különlegesen, ezek megélnek a pucér földön is! :D
|
Tolvaj- és varivédelem szerintem nem kell...
Már most is csak sereggel, meg gyújtogatás - emberrablás kombóval lehet ártani neki, ha erősítünk a seregén, akkor azért maradjon már támadható felület... Egy bármilyen más hadis kaphat vihart, szárazságot, földrengést... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:40. |