![]() |
Quote:
|
Quote:
A BSPlayer nem rossz de jóval körülményesebb meg érzékenyebb szerintem. Igaz MPlayerrel a DVD formátumot nem biztos, hogy le tudod játszani, asszem :) |
Quote:
Quote:
|
A lejátszók többsége drag'n'drop módszerrel elfogadja a feliratokat... tudom ajánlani a VLC player nevű darabot, jól átlátható grafikus felülettel rendelkezik, és gyakorlatilag minden formátummal elbír.
A feliratnak amúgy nem kell egy mappában lennie a filmmel, csak ha azt szeretnéd, hogy automatikusan együtt nyissa meg a player a filmeddel. |
Köszönöm Mindenkinek a segítséget, sikerült megoldani egy frissen letöltött MPlayerrel :)
|
Quote:
Csak hogy legyen arról is szó:) |
Én ma reggel megnéztem A csúf igazság nevű filmet.
Jobb fajta romantikus-vígjáték. Ezek a típusú filmek szerintem nagyon jók:) Este, pedig Az energia című filmet fogom megnézni. Erről a filmről vegyes véleményeket olvastam. Este majd eldöntöm, hogy nekem mennyire jön be:) http://www.imageserve.info/img_store...qk_405_569.jpg |
Quote:
|
Én tegnap este néztem meg a Thirteen Days című filmet, nekem nagyon tetszett!
A kubai rakétaválságról szól, egészen pontosan arról, hogy a legmagasabb politikai szinten hogy élik meg és hogy oldják meg. Nagyon komoly, a politikai intrikák és nehéz döntési szituációk kedvelőinek szerintem kötelező darab :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:30. |