Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1210)

Gyula 09-25-2007 17:55

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 126423)
Magyarba mi megtürtek voltunk és elég sokáig talpon voltunk,de emgnézném h a te oridat is 4-5v 1be meddig lennél talpon.....

Többet erröl szó ne essen,mert mind2 esemény történelem már

Hogy Te mit néznél meg az a te dolgod.
Ha történelem is, az nem jelenti, hogy bármilyen ferdítést szó nélkül hagyok.

Cyby_ 09-25-2007 18:00

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 126427)
Hogy Te mit néznél meg az a te dolgod.
Ha történelem is, az nem jelenti, hogy bármilyen ferdítést szó nélkül hagyok.

Gyula,azt viszont ha megnézed érdekes,h pont amikor már tényleges fenyegtést jelentettünk rátok,akkor oszlot tfel az egész....érdekes,mennyi véletlen van.....

Gyula 09-25-2007 18:04

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 126428)
Gyula,azt viszont ha megnézed érdekes,h pont amikor már tényleges fenyegtést jelentettünk rátok,akkor oszlot tfel az egész....érdekes,mennyi véletlen van.....

Nem, én érdekesnek egészen mást neveznék, de hogy mit azt itt nem részletezném a nagy nyilvánosság előtt ;-)

Stoky(Gárdi) NEXUS 09-25-2007 18:06

nyugodtan :D

Ente 09-25-2007 19:28

Hajaj... Srácok van egy ötletem... ezt a nagy aktivitást próbáljuk átvinni a játékba :) Igen a Szkarának van klán mnt-je. Monro remélem "elnézed" Cybynek, két "Szkarás" kötötte... Igaz nekem már nem adatott meg hogy veled játszak is ( be kellet érenem egy jó kis nyílt Szkara talival ) Cybynek lehet megadatott de ezt én nem tudom. Én nem sok emberkét ismerek még de akinek van SZK-án orija azt próbálom viszahívni. Tulajdonképpen mindkét klántársam ijen ori. Remélehtőleg majd lentről is jönnek fel orik.. ha duplázodna a létszám csak alakúlna már a dolog. De azzal hogy mindenki SZK-ra megy meg ott marad vagy fel se lép mondván ott semmi sincs, hát nem is nagyon lesz, szerintem, bár kövek zörejét halloma lehet ép megkövezni készűltök? :D

Akár 09-25-2007 19:45

Quote:

Originally Posted by monro (Post 126407)
A bejegyzésedből gondolom, hogy nem vagy az említett két klánban :D
Úgyhogy el is veszem a szép piros színedet ;)
Az mnt-k megölik a játékot... pfujjjj... :D (hacsak nem korlátozzuk le az alvásidőre)

Kösz monro!

Bár igazából nem értem, miről beszélsz, meg színtévesztő is vagyok... :)

De azért köszi. :)

monro 09-26-2007 08:49

Quote:

Originally Posted by Ente (Post 126437)
Hajaj... Srácok van egy ötletem... ezt a nagy aktivitást próbáljuk átvinni a játékba :) Igen a Szkarának van klán mnt-je. Monro remélem "elnézed" Cybynek, két "Szkarás" kötötte...

Cybynak mindent :)
kell a hugom Cyby? :D

Cyby_ 09-26-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by monro (Post 126470)
Cybynak mindent :)
kell a hugom Cyby? :D

:Dha van simán,sztem a másnaposságomra pont jó lenne :D

Artúr 10-02-2007 20:43

Üdv

Hányan "játszanak" most az angol 1/A-ban?

Ente 10-02-2007 21:02

44 aktív ori van jelenleg... Szóval nem sok :S (Román 1/a-ban 33 aktív ori van..hmm még jó hogy a magyarban nem 55 ori játszik :D )

All times are GMT +1. The time now is 21:29.