Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Hóhér 12-04-2006 19:26

Quote:

Originally Posted by monro (Post 50541)
Tegyük fel, hogy a B-s orid kiskék 8-as.
Az A-ban pedig jelenleg 16. vagy 850K ponton. A követelménye a B-s oridnak az A-s orival szemben a 6. hely jelenleg asszem. Talán 1,4 millió pont. Alig 550K-ra vagy a céltól bár csak 10 helyezésnyire.

Szóval? Lelépteted az 1A-s oridat feladva a top meghódítását? Vagy leszabizod a 2B-st amíg eléred a 6. helyet az A-ban? Vagy leadsz egy személyiséget a 8-ból (pedig teljesítetted a feltételeket) ? Sztem ez kitolás lenne a 2B-s oriddal.

nem !

mivel már csak 1-2 személyiséget kell megszereznem, 2x megyek körbe...

:cool:

Xeper 12-04-2006 19:32

Vagy egyszerűen kicsit lazítani kellene a %okon, amik így sem lesznek olyan nagyon könnyen teljesíthetőek :)

Hóhér 12-04-2006 19:40

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 50543)
Vagy egyszerűen kicsit lazítani kellene a %okon, amik így sem lesznek olyan nagyon könnyen teljesíthetőek :)

nem tudom melyik a jobb...

- csupán csak a játékban eltöltött időért személyiséget adni...

- addíg csökkenteni a határokat, amíg mindenki megtudja csinálni...

:confused:

talán jobb a 2x körbe menés, így aki igazán oda teszi magát,

hamarabb kap személyiséget...

Viz 12-04-2006 20:09

Quote:

Originally Posted by monro (Post 50223)
Bocsi de ezt a gondolatot követve az 1A országainak akik x ezer kör alatt meghódították a top-ot (ezidőalatt te megszereztél 4-5-6-7 személyiséget!), hogy akarod kompenzálni az időráfordítását?

Nekik is megadod majd egyben a kiskék 6-7-8-9-est ha lefordul?
Ja hogy nem? :-o Akkor ne akadjunk már fenn, ilyesmin,hogy időigényes!

Mikor fogadjátok már el végre, hogy a kiskék 7-es pálya nehezebb mint a kék 2-es???

Hibát látok a gondolatmenetedben. Azok az orik, akik az Aban dekkolnak x ezer körig maguk választják ezt, miközben akár le is fordulhatnának. Kénytelenek választani, vagy dekkolnak, vagy nem kapnak nagyobb számot. Ha dekkolni akarnak semmi joguk nincs arra hogy az ott eltöltött idejükért bármit is kapjanak, a elhetőségük nekik is megvan.
Mondjátok ha nincs igazam.

Xeper 12-04-2006 20:11

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 50545)
nem tudom melyik a jobb...

- csupán csak a játékban eltöltött időért személyiséget adni...

- addíg csökkenteni a határokat, amíg mindenki megtudja csinálni...

:confused:

talán jobb a 2x körbe menés, így aki igazán oda teszi magát,

hamarabb kap személyiséget...

A lazítás a mostani keményítéshez képesti... Deni megírta hogy mi lenne a kb normális, arra próbáltam utalni.

Hóhér 12-04-2006 20:18

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 50556)
A lazítás a mostani keményítéshez képesti... Deni megírta hogy mi lenne a kb normális, arra próbáltam utalni.

Deni megírta kb. mi a normális...
aki szavazott mind leírta kb. mi a normális ...
aki olvassa a topicot, mind leírta kb. mi a normális...

olvastam őket, erre próbáltam utalni...

addíg módosítod amíg mindekinek jó ?

nem igen lesz ilyen...

;)

Xeper 12-04-2006 20:21

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 50560)
Deni megírta kb. mi a normális...
aki szavazott mind leírta kb. mi a normális ...
aki olvassa a topicot, mind leírta kb. mi a normális...

olvastam őket, erre próbáltam utalni...

addíg módosítod amíg mindekinek jó ?

nem igen lesz ilyen...

;)

Akkor maradjon minden ahogy van :D

zaff 12-04-2006 20:30

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 50562)
Akkor maradjon minden ahogy van :D

az is egy :D megoldás de a lényeg hogy mindenkinek a saját szintjén játsztható legyen a hód - szerintem -

monro 12-04-2006 20:32

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 50554)
Hibát látok a gondolatmenetedben. Azok az orik, akik az Aban dekkolnak x ezer körig maguk választják ezt, miközben akár le is fordulhatnának. Kénytelenek választani, vagy dekkolnak, vagy nem kapnak nagyobb számot. Ha dekkolni akarnak semmi joguk nincs arra hogy az ott eltöltött idejükért bármit is kapjanak, a elhetőségük nekik is megvan.

Ennek a fordítottja is igaz.
Azok az orik akik pörögnek maguk választják azt, hogy nem maradnak az 1A-ban. Ily módon nincs túl sok alapjuk arra, hogy a mostani szabálymódosítást kritizálják. Ettől még lehet igazuk.

NorB 12-04-2006 20:55

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 50554)

persze, hogy így van, a gond az, hogy az A-ban nincs pl. kis piros szám minden 1000 kör első hely után :))
engem egyáltalán nem zavarna az ő kis piros akárhányasuk, viszont őket nyilvánvalóan zavarják a kék számok

All times are GMT +1. The time now is 16:21.