![]() |
Szamarnal a pont :)
Ati, jo otlet, tamogatom :) Vegye mondjuk a hektarszamot! |
Quote:
ha te se érted miért akkor már ténleg tudlak sajnálni:) |
Harcosok, és annyi toronyhoz az emberek lopnák a követ? :)
mert nyilvanvalo, hogy eleg draga az ortorony epitese. |
Quote:
|
Harcosok, a megoldás egyszeru:
ha Te szervezel majd parbajt, akkor adsz -az időtartamnak megfelelően- ortornyokat kezdesre, es kizart epuleteknel bepilalod az ortornyot. ilyen egyszeru. ha meg nem szervezel parbajt, akkor elfogadod, ahogy szervezi az illeto, es kesz :) Te is epithetsz tornyokat, es a masik is. uss az elejen tamadokkal akkor :) akkor nincs még se torony, se ijj. |
Quote:
akkor vezessük be és ha majd cska utána esik le a dolog ne sirjatok:) nem fogom itt lefelevezetgetni miért micsoda stb:) de én már 2orás párbajon is 30toronnyal fogok zárni:D |
Quote:
ja és 220 heki é 198 heki különbsége 22:)na látod ezért nem tudsz sok népet mert ilyen jó vagy matekból:D |
Helyezés Ország Érték Nyeremény
1 Buter land (#331696) 7685 210 vip kör 2 The Black Army (#397614) 6350 126 vip kör 3 Ninocska 2 (#360436) 5915 84 vip kör |
Quote:
|
Quote:
pl egy 4orás párbaj:mint már mondtam eddig az első fél és az utolsó fél órában volt ütés a profikra Mostmár:csak az első fél.... Nagy élvezet utána ijjazni 3k nép is elég hozzá azzal is lehet full ijjas orit:Dnem számít ha lelopják a népet....:) és még jobban előjönne a varizás is... De mondom vezessétek be felölem:)De utána ne legyen az,hogy mégse jó... |
hm, neveztem erre a parbajra?
erdekes..hm.. |
Quote:
ugy volt,hogy nem érek rá így az elejét nem én nyomtam csak 45perc után jötem:) |
Harcosok, azert nehany riziko faktort vmiert nem veszel bele :)
1., Mi van ha nem megy be a tamadosereged es Te is kapsz egyet az elejen? 2., En eddig is 20 toronnyal jatszottam a parbajokat, es megis bevertek...hidd el, nem olyan sok vedelem az :) 3., A vegso eredmenyben nem szamitana a nepesseg, igy Te felreertesz vmit :) Ez annyit jelentene, hogy hiaba van 7k neped, akkor nem lenne 600-al ponttal tobbed, mint akinek 4k nepessege van. S azert szamolgassunk mar egy picit, hogy ha epitesz tegyuk fel 10 konyvtarat, 4-5 templomot akkor mennyi koved marad arra, hogy ortornyot epits :) mert hogy nem lesz 30% toronybonuszod, az biztos. |
jelentkeztem, mert meg akartam nezni, de mivel oram volt fel 4-tol, igy nem leptem be az oriba, meg teljesen kiment a fejembol :)
|
De komolyan nevetek rajtatok csak annyit láttoka javaslatban,hogy nem számít a nép:)és,hogy én ellenzem
De most komolyan az lenne szép Ati megcsinálná utána meg rájönnétek milyen értelmes dolog is:) |
Quote:
2-esre válasz: mert te ugy számolod a védelmed,hogy 20toronnyla legyen annyid mint másnak 5-el:) 3-asra: ha valaki 3k néppel többet cisnál akkor megérdemli:) Ja és nyugi kinyomok én rengeteg tornyot akárhány órára :)Ha nem számít a nép:) |
Quote:
2orára:D |
Quote:
ezt mindenki tudja, hogy nem vagy jó matekból hisz még itt is kértél segítséget de ezt nem kell szégyelni nem lehet mindenki jó matekból én pl akármilyen matek dogát kell írni csak 3-ra tudom, mert figyelmetlen vagyok:) |
Quote:
De majd megkérem Csokit korrepetáljon :p |
És lagen véleményed Ati javaslatáról?:)
végülis felölem be lehet vezetni de utána én tudom mi lesz:D |
Quote:
*reménykedve néz* |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én ezt simán megoldhatnám,hogy minden betü a helyén legyen de sieteve írok:)Ha kedvem lenne wordben irnám stb.... |
Quote:
|
Quote:
de mi arról beszélünk, hogy a hejjjjjjesírásod elég gyatra |
Quote:
az nehéz dolog:D :D de megprobálok |
Quote:
de felölem be lehet hozni engem senki be nem üt akkor az tuti:) elején szerzek 1 kis heki elönyt utána megvan nyerve az egész:D |
Quote:
|
Quote:
de nem teszi, mert saját magától amit tud azt írja és itt a lényeg, hogy saját magadtól a hejjjesírásod elég gyatra:) |
mostha naon bunkó akarnák lennia javaslatra csak annyit irnák:
A normálba a pénzre ezt mondják sokan:tanulj meg gyorsan pénzt szerezni Párbajban:csinálj népet és kész:) Meg az is kicsit zavaró,hogy még a jobbja is azt mondja rá,hogy jó:)Pedig hát tölük nem várom ezt el:)Még ha azt irják az alapötlet nem jó finomítsunk rajta de,hogy jó ötlet hát...:D |
Quote:
én támogatom ezt a lehetőséget! mégpedig azért, mert ebből lehet előnyt szerezni pl sokszor idegesít az, hogy mondjuk picit le vagyok lassúlva és mondjuk a legvégén az utsó 10secundumban nemtom lefokozni a varikat meg a tolikat:( más meg megtudja csinálni és így elönyhöz jut és lehet így lesz elöttem de természetesen ha én kapom az előnyt akkor persze tökéletesen jó dolog és akkor bánnám ha nem lenne a végén az ember beleszámítva az értékbe de én szerintem jobb lenne, ha tényleg nem számítana bele az ember de egyébként így is tökéletes az egész nem muszály ezen változtatni |
Quote:
Bár most is az y+a g felcseréltem de javítottam:) nem kötekedni akarok veled de a te irományodban sem 1 hiba van:)nem a hejjjjjesírásra gondolok:) |
Quote:
*irnák*=írnék ez, hogy amit te csinálnál azt mindig né-nek kell mondani és ez nagyon zavar, hogy így írod, mert még a végén átveszem tőled ezt a dolgot és akkor az ismerőseim folyton javítgatnak majd ki:) |
Quote:
Pár indokot irok: Egy levágott ori nem tud felmászni mivel megnő a védelem Megnő a varizás Azonos heki.... Elején üt valaki 4x támadóval utána 4orán át elég védekeznie....Hiába varizzák is 3k néppel is első lehet.... 30%torony bonusz De nem vágom mi itt a probléma ha én mondjuk népezek akkor nem lesz nagy toronybonuszom...Beüthető vagyok:)Ha meg toronybonuszt akarok akkor nem lesz nép... Itt a választási lehetőség most:) |
Quote:
|
Azonos alapokról indul mindenki.Ugyanannyi nyersit szerez ugyhogy ....
Az meg,hogy valaki erre költi valaki arra hát az egyéni vélemény:) |
Quote:
most nyugodtan javíts ki kérlek itt mindenki szeme láttán én el fogom ismerni ha tényleg hibáztam |
Quote:
amugy meg: mondat végén pont mondat elején nagy betű én sem használom de addig szerintem ne írd nekem,hogy hibásan irok amig minden irományodban lelek hibát:D |
Quote:
erre ennyit tudok csak mondani:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: komolyan mondom...áhh nem is mondok inkább semmit sem |
All times are GMT +1. The time now is 18:55. |