![]() |
Quote:
és csak a kedvedért: Pink Floyd - Hey you |
Avenged sevenfold - Unholly confession
|
Christina Aguilera: Candyman
|
Collie Buddz: Mamacita
|
Justin Timberlake - Cry me a river
|
The Offspring - Hit that :D
|
The Verve - Bittersweet Symphony
Majd várhatóan Enya - Caribbean blue. És nyugalom van.:) |
Louis Prima - Just a Gigolo
|
Nos én most belecsaptam:
Sigue Sigue Sputnik: 21th Century boy lemeze :) |
Azriel - Hollow man
Afi - Day of the phoneix Darkest Hour - Broken wings szal jó kis "lassú" altató zenéket:D:D (úgy fáj a vállam hogy szükség van ezekre,hogy elterejlék a figyelmem:D) |
Moby Dick---Keresztes vitéz
Moby Dick---Zokog a lelkem Moby Dick---Kinek kell ? |
John Legend: P.D.A. (We Just Don't Care )
|
Echo of Dalriada - Galamb
"...Iszonyú vész jő mostan a hazánkra, Pogány hadaknak véres támadása, Várak eleste, falvaknak futása, Vérbe borult nemzetünknek hazája. Sír a szél, sírjon vele két szemem is, Vár-e még a kedvesem, hogyha szeret is? Áll-e még a ház, ahol megszülettem? Szép hazánkat soha el nem feledem..." |
|
PIRAMIS-Ha volna két életem
|
Kormorán - Ha messze mész
"Ha messze mész, ha messze mész - mit elhagytál, végig elkísér. Az út kanyarog szerteszét - a vége megtalálja majd az elejét. Ha messze mész, előtted nincs határ, az otthonod mégis visszavár - Ne szólj, ha fáj - tiéd a szenvedély, nem hagyhatod, mi örökre benned él. Ha messze mész - lehessen élni még, könnyed törölni - mindig lesz egy kéz. Széttépett, elhamvadt álmok után, maroknyi csöndet vegyél, mielőtt elindulnál. Ha messze mész, kell, hogy visszanézz, hosszú út lesz - még száz vagy ezer év - Ki megmarad, aki lesz talán : olyan maradj! Mert ő itt visszavár." |
Tenacious D - Kickapoo
|
Republic - Nagy kő zuhan
Mondd meg, ki vagy! És hány darab? Reggeltől estig ragyogjon a Nap! A csend beszél, hallgass velem, Szoríts magadhoz, Szép kedvesem! Nagy kő zuhan, átrepült a szívemen, Segíts, hogy szép legyen, ha egyszer földet ér! Nagy kő zuhan, ez volt az életem. Ahonnan érkezett, oda egyszer visszatér. Kard és Kereszt, Rózsa és Vér. Az ég dörögjön és fújjon a szél! Ezüst a hold, vörös az ég, még egyszer lássam, csak egyszer még! Nagy Kő Zuhan, átrepült a szívemen, Segíts, hogy szép legyen, ha egyszer földet ér! Nagy kő zuhan, ez volt az életem, Ahonnan érkezett, oda egyszer visszatér. Nagy kő zuhan és egyszer rám talál, Ó jössz-e már, ó jössz-e már, Ó jössz-e már? |
|
egy csaj táncolgat
|
Avril Lavigne : When You're Gone
|
|
Ebéd utáni ejtőzéshez:
Black Sabbath : Planet Caravan |
folytatásként:
Metallica : Nothing Else Matters |
Rammstein - Ich Will
|
Black Sabbath : Killing Yourself to Live
|
Na akkor énis, ha már te is...
Six Feet Under - Torture Killer |
Dark Tranquillity - Focus shift
|
Queens Of The Stone Age - No One Knows
|
Dimmu Borgir - Progenies of the great apocalypse
http://www.youtube.com/watch?v=j8bUs0eqHYY |
Quote:
(ja, hogy ne legyen off, elmondom, h most éppen semmit, mert tanulok, de szívesen meghallgatám : Avanged sevenfold - Dear god) |
Guano Apes - Break the line
|
No Smoking Orchestra: Pitt Bull
"terrier" |
Quote:
Ronan Hardiman - Cry of the Celts |
Szilveszteri rádiókabaré, Bökdösi Duó - Heilig Gábor és Nádas György
|
Karl Wolf - Africa
|
Hihetetlen, mire akadtam a youtubeon, gyerekkorom diszkózenéje
Ámokfutók - Szomorú szamuráj http://www.youtube.com/watch?v=VrAAqUr5kMg :D:D:D |
Rammstein - Benzin
|
Balogh Zoltán - Szása
|
Cranberries - Zombie
|
All times are GMT +1. The time now is 05:28. |