![]() |
Quote:
|
xxx
2010-06-28 23:54:34 Helyezés: xxx Érték: xxxxx Sziasztok! Csapatunk keresi a mindent látó szemét egy óriás személyében. Ami fontos: légy csapatjátékos, vidám, bírj némi tapasztalattal, és ha beütnek, ne fortyogj, hanem gondolkodj! Nem sietünk. Ha érdekel, írj bátran! :) 2010-06-29 19:24:15 Helyezés: xxx Érték: xxxxx Helló itt xxx Csapatban gondolkodom én is, vidám vagyok, régebben is játszottam már, tehát van némi tapasztalatom és már be is ütöttek, bár azt nem tudom hogy mindent látó szem vagyok-e! Ha még áll az ajánlat, engem érdekelne!!! Addig is a legjobbakat! |
Quote:
|
Quote:
|
2010-07-07 14:51:35
Helyezés: xxx Érték: xxx Azokkal szeretnék szövetséget kötni, akiknek nagy a serege,tolvajok száma nagy, és a varázslói erősek! (mint nálam) én is szeretnék egy ilyen országot magamnak:D |
yyy
2010-07-21 11:55:40 Helyezés: yyy Érték: yyy Night elfes szövetséges keres szövetségesek 6-10 kör környékéről |
Quote:
|
"Üdv!
agyagiakban dúskáló klánt keresek. gyöngy" Egy olyan klánt keres, ahol sok agyagot termelnek? :D |
Hello! Szövit keresek a közelből!Max 3 4 kőr! Hulla harcos vagyok!
üdv:Misi Kedves kis őszinte hirdetés. A baj, hogy minden lényeges infót kiadott magáról, és ezután le is lett verve. |
XY (#000000)
2010-08-01 16:58:11 Helyezés: 494 Érték: 44645 újrázó ori 700 heki körül AKTÍV szövit keres , napi 2* belépés nem aktivitás , oda ne is keresetek. Ijj Ló felállásba hadis beállitotságú ori szövit keres hmm... újabb fogalmazási / helyesírási / "tördelési" hibákkal küzdő játékos... most vagy egyre fiatalabbak kezdenek játszani, vagy egyre rosszabban írnak az emberek... :rolleyes: |
Quote:
A google chrome tördeli el ilyen kicsikre a sorokat. :) |
Quote:
|
Nem a teljes hirdetés, csak a lényeg kiemelve:
"most kesztem a jatékot! Tapasztalat van!" :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ati: ezt hogy csináltad? O_o most nézem csak, hogy 9:54-kor postoltad a hirdetést, amit a játékos csak 11:52-kor rakott ki... :p
|
Quote:
|
Quote:
|
"[Nem elfogadható üzenet jelentése] xxx (#xxxxxx)
2010-08-04 12:58:40 Helyezés: 499 Érték: 9517 én egy gyakorlott vagyok. szövit keresek és ha lehet nem kell olyan nagy. " Weheheheheheheeee, lehet hogy csaj? :D |
Quote:
|
XXX
2010-08-10 11:05:00 Helyezés: Érték: 15k hektáron közel 5k üressel,olyan klánt keresek(hosszútávra),aki ezt a problémámat orvosolni tudja hűséges típus vagyok,de sajna a pékeknek vége |
"szovecsegest keresek . "
no comment ;) |
xxxxxx (#xxxxxx)
2010-08-23 20:19:17 Helyezés: 631 Érték: 8245 Üdv! Tolis nem kezdő szövit keres 120 és 200 heki között. |
y (#xxxxx)
2010-08-24 19:45:35 Helyezés: 224 Érték: 00000 2 tagot keresek én meg kilencvenezret:( Azért egy mondatot megalkothatott volna, szép a magyar nyelv.;) |
************ (#******)
2010-**-** 15:21:37 Helyezés: *** Érték: ******* Üdv! Kicsiny Kedves Klánunk termelő törpe társaságát t(k)eresi. Magunkról : Még kicsik vagyunk, de nagyok a terveink. Mind csinosak és jóképűek, valamint a Mensa-kör tagjai vagyunk! Dúskálunk a pénzben, éjjel-nappal gép előtt ülünk, Atival országos cimborák vagyunk! Ha nem hiszed, járj utána ;) -****- |
2010-09-06 21:27:24
Sziasztok ! Klánunk keres egy elfet részben kajatermelés céljából , 50k már elég nekünk körönként . Bocs rámszóltak az ismik , hogy elfet nem anyira akaratam a klánba és igazuk volt :D Ha nem elf jó a törpe is majd az mást termel és jobb hadis különben is (támadásban) :DD Újra rám szóltak bármilyen faj jöhet :D Válogatósok vagyunk 250k pont felett legyél de 300k pont környéke az optimális nekünk , de ha feljebb vagy nem haragszunk meg :) Van pár dolog amit igérhetek , ellenséget szépszámmal , nem túl gyors haladást és izgalmakat :) Totya :) |
xxxxxxxxx
2010-09-08 07:34:51 Helyezés: xxx Érték: xxxx jó lenne, ha egy kedves, aranyos törpicsek meglátogatná szövetségünk :) oké rendben, de mennyi lóval menjek?:confused: |
"MNT mindenkivel, vagy szövetségbe lépnék"
VAGY? :) |
"2 tagot keresünk szövibe,jelentkezzen már valaki..."
Tipp: JELENTKEZNI is lehet szövetségbe a meglévő hirdetések alapján, nem csak mások jelentkezését sültgalambként várni. :) |
"szövibe 1 hej kiado belépés dijtalan töbit zölbe csak közel legyél "
hmm.. |
Quote:
Igaz, ha nem csak szavak egymásutánjának vesszük, hanem értelmes mondatot próbálunk belőle kirakni, akkor már 50% alá esik... |
Quote:
|
Erőt,s erényt
Megürült egy hely szeretett szövinkben. Kéne egy jó kis hadis. Elvárások: - emberileg: csapatjátékos, legyen humorérzéke (még az én poénjaimra is :P) 16+ éves, az IQ-d ne a csoportod szintjével legyen azonos :P - szakmailag: ne legyen több ijjad mint lovad, tudj távolba nézni, ne legyenek hegyes füleid, ne kérdezd meg hogy mikor van körváltás, ha van Viped elöny,de nem feltétel (max nem küldünk neked csiliárdokat, amúgy se :P) Legyen némi tapasztalatod, ha kevés akkor hallgas a tanácsainkra, (ha sok a tapasztalat, akkor csak az enyémre :PDD), szövifórum ismerete és használata. Amit nyújtani tudunk: reggel KV(nem körváltás), folyamatos életveszély, gutaütés, arcoskodás, jókedv. Szerintem ;) Jelentekzéseket várjuk, a sok a pénzem nektek adhatom, vagy inkább VIP-et vegyek nektek jeligére További jó játékot. Nekem tetszik!:) |
" Nembaj ha kezdő vagy tanítalak és ha valaki kötöszködik lövünk neki egy pofont :D gyertek gyertek!!! "
|
Quote:
|
xxx
2010-09-25 13:42:21 Helyezés: xxx Érték: xxx szövetséges keresek elf vagy ember esetleg troll egyre népszerűbbek az új fajok:) |
Izé (xxxxxxxx)
2010-09-29 21:10:56 Helyezés: xxx Érték: xxxxx keresünk valakit aki majd írogat a fórumunkra, és elszórakoztat bennünket Nem rossz :)) |
"Tagokat keresek szövi alapításhoz, varis és tolis légy, de lehetsz más is.
Várom a válaszotok, ne légy messze. " |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:10. |