![]() |
Hmmm gurjjg kivan nkjgkg életbe.
Remélem reggel már összejön:) |
Quote:
:D:D |
Quote:
Jajj dehogy még csak az kéne:D:D |
Kezd elegem lenni az 5percekből:mad:
tegnap is 5percel késöbb kelek, minthogy a piacra kellett volna visszarakni a katit, úgyhogy ijászok utaztak. ma meg sikerült a kopás után hazaérnem 5percel, mert elöttem ment el az éjszakai, jah és a sofört ha meglátom szétszedem, mert nagyon kedvesen zárta rám az ajtót, és hasonló képpen intett a kopogásomra... |
<**********@citromail.hu>: host server01.citromail.hu[195.70.38.234] said: 511
sorry, no mailbox here by that name (#5.1.1 ) (in reply to RCPT TO command) Annyira imádom a freemail szolgáltatókat... Egy létező, éppen tesztelésre használt e-mail címemre random közli, hogy bocs, nincs is ilyen cím. Nem értem, hogy miért van annyi ember, aki ilyen címeket használ, amikor ma már minden net-előfizetéssel utánad dobnak 5-10 NEM INGYENES címet is akár... És akkor persze megy a csodálkozás, hogy miért nem kapod meg az azonosítókódot, a jelszóemlékeztetőt, a visszaigazoló leveleket... Mert a szolgáltatód szerint nem is létezel, azért... |
Ati én nem ingyenest használok, sőt, és látod mekkora öngólba futottam vele :D
|
Quote:
|
Közben dobta még vissza ugyenezzel, úgyhogy igazán "jó" a levelek fogadási aránya... Végülis egyelőre 50% fölött van...
|
Quote:
|
Quote:
Vagyis... végülis kitiltják saját magukat azzal, hogy nem fogadnak leveleket, szal végülis akkor semmi teendőm nincs is ezügyben. :D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 00:20. |