Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

Bogár 11-02-2008 18:51

Nagyon nagy verseny. :)

Bogár 11-02-2008 18:52

Ezután meg igazán elhallgathatnak a paranóiás Hamilton rajongók. ;)

Redback 11-02-2008 19:07

Nos, jó verseny volt, utolsó 3 kör fergeteges volt.Talán ha az eső 10 mp-vel később esik le, talán ha glock 10 mp-cel gyorsabb lett volna, talán ha Hamilton kisesik, Massa lett volna volna a világbajnok.Egy baj van, sok a talán benne.

Nem szeretem Hamiltont, bár tényleg tehetséges, csak nagyképű, de megérdemli:
Gratulálok!!!

Redback 11-02-2008 19:08

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 195386)
Gratulálok Hamiltonnak :) Piszok szerencséje volt,mindenki korrektül játszott :) Bár Kimi részéről azthittem ez a hullámzás valami csel lesz :p

EGy pillanatra csökkent a vérében a véralkohol, azért esett vissza :p:p:p :D:D

BeeLord 11-02-2008 19:14

Ejj de sajnálom, hogy nem Massa lett a világbajnok. Glock még egy kicsit kitarthatott volna igazán.

Vettel meg igazán megérdemelne végre egy normális autót. Sokkal szívesebben látnám az egyik ferrariban, mint Raikönnent. Tehetségesebbnek tartom.

Fefe013 11-02-2008 19:15

Na, kicsit lenyugodva......

Grat a Ferrarinak a konstruktöri vb címhez!:)
Grat Massának szépen versenyzett!:)

Grat Hamiltonnak is

Hornet 11-02-2008 19:17

Sajnálom Massát,pedig nem vagyok Ferraris.
Eredetileg Hamiltonnak drukkoltam még az év elején,de valamiért megutáltam.Az a gáz,hogy köze nem volt ahhoz,hogy megérdemelje ezt a VB címet.Massa teljesítette azt amit kellett neki.Hamilton meg ......
Na mindegy ,
Azért grat neki.
De remélem jövőre Massa visszavág:rolleyes::rolleyes:

laci 11-02-2008 19:45

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 195381)
ilyen gyöngyörü versenyt... hihetetlen nagy volt

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 195383)
...Izgalmas verseny kár, h a világbajnoknak nem sok szerep jutott a versenyben...

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 195387)
Nagyon nagy verseny. :)

Hmm... ugyanazt a versenyt láttuk? :eek:

Az utolsó 3-4 körig semmi nem történt, Massa vezetett kb. 3 utcányival, Hamilton a világbajnokságra még éppen jó helyezéseken biztonsági autózgatott, szóval mindketten azt tették amit kellett.

Ezen kívül gyakorlatilag semmi igazán érdekes nem történt, egészen a verseny végi esőig, ami aztán (együtt Kubica marhaságával) elvezetett az utolsó körig, ami tényleg hajmeresztő volt.

Stev 11-02-2008 19:45

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 195393)
Ejj de sajnálom, hogy nem Massa lett a világbajnok. Glock még egy kicsit kitarthatott volna igazán.

Vettel meg igazán megérdemelne végre egy normális autót. Sokkal szívesebben látnám az egyik ferrariban, mint Raikönnent. Tehetségesebbnek tartom.

A hsz első 2/3-ára ment a kezecske, igazából csak a Kimire vonatkozó résszel nem értek egyet. Azért ne felejtsük el, hogy tavaly ő vert helyzetből, megérdemelten lett világbajnok, még ha kellett hozzá Massa is. De azt idén törlesztette.

Debilke 11-02-2008 19:57

Háááát.... az egyik szemem sír a másik nevet, annyira nagyon Massának drukkoltam (ha már Kimi nem lehet világbajnok idén), viszont... Unokatestvéremmel és lányommal néztük a futamot (lányom, Eperke 4 éves és fanatikus Hamilton rajongó, de ezt úgy képzeljétek el, hogy nem is egyszer mondtam neki, hogy "na de Epcsi, a Raikkonen-nek kell drukkolni", próbáltam anyai "szigorral" is hatni rá, de mindig az volt a válasz: "én a Hamiltonnak drukkolok") Unokatesómmal az utolsó körben állva ugráltunk, és kiabáltuk Massa Massa, ezzel szemben Epcsi, aki kb a csípőnkig ér, dettó ugrált, csak Ő azt kiabálta: Hamilton :D
Szóval Hamilton nyert, mi kicsit elszomrodtunk, de Ő arcán hatalmas vigyorral ment aludni :D

All times are GMT +1. The time now is 11:39.