Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

[HTPA]GeeForce 11-02-2008 16:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195352)
Az eredeti pályákon se mentem végig... :D

Azokon én sem ennék szívesen, unalmasak egysikuak, és ráadásul nem lehet rajtuk fejlődni...

Az alap dió2-ben nem bírtam feljebb huzni a 96-os barbáromat, mert kb 1000. végigmentem HELL fokozaton és akkor se léptem szintet, mert nem kaptam annyi tapasztalati pontot.. :S

Ezzel a moddal nagyon jó, egy egészen új játék lesz belőle. :D Tulajdonképpen diablo 2,5. :D

Andrew 11-02-2008 16:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195350)
Én az 1-esben kikapcsoltam a violence-t, úgyhogy egyszerűen csak eldőlnek az ellenfelek. :D

Nem tudod mit hagysz ki :eek: Nekem a kedvencem, amikor a plazmapuskától elcseppfolyósodik az alany :D:D

[HTPA]GeeForce 11-02-2008 17:00

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195359)
Nem tudod mit hagysz ki :eek: Nekem a kedvencem, amikor a plazmapuskától elcseppfolyósodik az alany :D:D

Carmageddon Splat Pack. Ennyi. :D Ott a lökhárítódtól lesz cseppfolyós. XD

Phoenix 11-02-2008 17:21

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195359)

Vagy amikor szénné ég és látszik, ahogy végigfut rajta az energialöket teljesen, még a haja is feláll :D

Emiatt szokott lenni a Gifted meg a Bloody Mess vagy a Jinxed :) Ezekmiatt néha érdekes helyzetek fordulnak elő :D

Andrew 11-02-2008 17:45

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 195365)
Vagy amikor szénné ég és látszik, ahogy végigfut rajta az energialöket teljesen, még a haja is feláll :D

Emiatt szokott lenni a Gifted meg a Bloody Mess vagy a Jinxed :) Ezekmiatt néha érdekes helyzetek fordulnak elő :D

A Bloody Messt most vettem föl a 3-asban :D

Ati 11-02-2008 17:55

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195368)

Ennek van valami funkcionális haszna? Vagy csak azért feláldoztok egy hasznos lehetőséget, hogy a látvány ööö, érdekesebb legyen? :)

Phoenix 11-02-2008 18:00

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195368)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195369)
Ennek van valami funkcionális haszna? Vagy csak azért feláldoztok egy hasznos lehetőséget, hogy a látvány ööö, érdekesebb legyen? :)

De akkor melyik trait-et használjátok? Mert nekem mindegyik túl sok negatívumot ad.

Ati 11-02-2008 18:04

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 195370)
De akkor melyik trait-et használjátok? Mert nekem mindegyik túl sok negatívumot ad.

Én most olvasok leírásokat, úgyhogy este karaktergenerálással indul a mai játékmenet, az előző próbálkozásra úgyis meghalt szegény karakterem. :) Oké-oké, hogy van róla mentés, de egy csomó dolgot nem tudtam még, amikor csináltam a karaktert. :)

[HTPA]GeeForce 11-02-2008 18:20

Andrew, tudsz segíteni?

A 2-vel fogok kezdeni, és én azzal régen keveset játszottam, nálam az 1 volta sláger... Majd néha kérdezek ok? :D

Phoenix 11-02-2008 18:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195371)
Én most olvasok leírásokat, úgyhogy este karaktergenerálással indul a mai játékmenet, az előző próbálkozásra úgyis meghalt szegény karakterem. :) Oké-oké, hogy van róla mentés, de egy csomó dolgot nem tudtam még, amikor csináltam a karaktert. :)

Rá lehet szánni bő egy órácskát is :) De arra figyelj, hogy az ActionPoint-ok a max-on legyenek! Ezen múlik, hogy mennyit mozoghatsz egy körben. Utánna ha már eléred a 3. szintet, akkor érdemes felvenni az Awareness nevű Perk-et, aminek a hatására látni fogod, hogy mennyi HP-je és milyen fegyverzete van az illetőnek.

All times are GMT +1. The time now is 10:51.