Quote:
Originally Posted by Remedy
(Post 185467)
En nem ertek ezzel egyet, ez nem variacios lehetoseg, hanem bunkosag. Legalabbis szerintem. :)
|
Természetesen sikerült elferdítened a mondandómat....te is tudod, hogy nem erről beszéltem a piaccal kapcsolatban, hogy az a jó, ha teljesen ki lehet szedni a piacot ! Ne lehessen teljesen kiszedni, de én inkább arra szerettem volna rámutatni, hogy az sem jó, ami most van már !
Pl.Nézzük a következőt....rátok áll a TOPklán...és az egységeitek alá kiteszi a mag x millió egységét. Esélyetek sincs arra, hogy hozzájussatok a sajátjaitokhoz, mert éppen a 4,2-es limit miatt meg tudtok venni x mennyiséget és kifújtatok....az általad is emlegetett bőség éppen az ellenkezőjére fordul. Megöli a piacot. Egy nagy klán kivégzi a piacot, és azt tesz az ellenfelével, amit akar utána! Ez fordítva is igaz! Ti is megtehetitek! Nem hinném, hogy ezt tovább kellene ragoznom. Azt ugye nem kell ecsetelnem, hogy több klán összejátszása esetén lehet csak ez ellen tenni valamit, ami ugye teljesen szabályellenes, és unfair....egyetértünk??? :) Vagy szerintetek ez az út a járható? Hogy a TOP-ot így lehet és kell kivégezni, nem pedig harccal?
Na azt hiszem ez a bunkóság, nem az, hogy a piacnak legyen értelme is!
|