Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-04-2008 21:01

lehet idelye lenne a piac sugot átfogalmazni mert mindenki aki piacon tárol egységet , tekit , nyerse....stb az szabálytalan szal anarch jár érte legalábbis ahogy én értelmezem

Tsobi 08-04-2008 21:05

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 185480)
lehet idelye lenne a piac sugot átfogalmazni mert mindenki aki piacon tárol egységet , tekit , nyerse....stb az szabálytalan szal anarch jár érte legalábbis ahogy én értelmezem

Szerintem meg túl sokan vagyunk szerencsétlenek,hogy a tengernyi árunkat mindig túl magas áron rakjuk ki és így nem veszik meg .. aztán meg csak gyűlik,gyűlik .. :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-04-2008 21:08

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 185481)
Szerintem meg túl sokan vagyunk szerencsétlenek,hogy a tengernyi árunkat mindig túl magas áron rakjuk ki és így nem veszik meg .. aztán meg csak gyűlik,gyűlik .. :)

a rablok meg L lophatnák mind :D
csak aza baj h Pl.: kint vn 3 milla paci 17k ért és kint vn 80 milla 35k ért és a 40k s paci se veszik L :)
és aki a jelen ár 2* éért teszi nemondja senki h L akarja adni :p

Tsobi 08-04-2008 21:11

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 185482)
a rablok meg L lophatnák mind :D
csak aza baj h Pl.: kint vn 3 milla paci 17k ért és kint vn 80 milla 35k ért és a 40k s paci se veszik L :)
és aki a jelen ár 2* éért teszi nemondja senki h L akarja adni :p

Nem kérdezi senki :)

Zounok 08-04-2008 21:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185467)
En nem ertek ezzel egyet, ez nem variacios lehetoseg, hanem bunkosag. Legalabbis szerintem. :)

Természetesen sikerült elferdítened a mondandómat....te is tudod, hogy nem erről beszéltem a piaccal kapcsolatban, hogy az a jó, ha teljesen ki lehet szedni a piacot ! Ne lehessen teljesen kiszedni, de én inkább arra szerettem volna rámutatni, hogy az sem jó, ami most van már !

Pl.Nézzük a következőt....rátok áll a TOPklán...és az egységeitek alá kiteszi a mag x millió egységét. Esélyetek sincs arra, hogy hozzájussatok a sajátjaitokhoz, mert éppen a 4,2-es limit miatt meg tudtok venni x mennyiséget és kifújtatok....az általad is emlegetett bőség éppen az ellenkezőjére fordul. Megöli a piacot. Egy nagy klán kivégzi a piacot, és azt tesz az ellenfelével, amit akar utána! Ez fordítva is igaz! Ti is megtehetitek! Nem hinném, hogy ezt tovább kellene ragoznom. Azt ugye nem kell ecsetelnem, hogy több klán összejátszása esetén lehet csak ez ellen tenni valamit, ami ugye teljesen szabályellenes, és unfair....egyetértünk??? :) Vagy szerintetek ez az út a járható? Hogy a TOP-ot így lehet és kell kivégezni, nem pedig harccal?

Na azt hiszem ez a bunkóság, nem az, hogy a piacnak legyen értelme is!

Északföld 08-04-2008 22:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185473)
Nem ezt mondtam.

Pl van egy kisklan. Egyseget nem tart benn, hanem keszpenzt, mert draga a kaja. Erre egy nagyklanbol 2-3 tag raall, es a nagy klan kiveszi az egysegeket a piacrol. Igy a kisklan hiaba tudna vedeni az utest, nem tud egyseget venni, ezert beverik oket. Visszatamadni sem tud. (ezt tartom bunkosagnak)

Na ezt, most mar nem lehet megcsinalni, es en ennek orulok. Remelem igy mar ertitek, bar azt hittem eddig is vilagosan beszeltem. :)

Már miért ne lehetne ezt megcsinálni? :confused:

Északföld 08-04-2008 22:10

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 185464)
én nem annyira örülök ennek....a seregek végeláthatatlan sora, a millió, sőt tízmilliószámra piacon lévő egységek nem hinném, hogy egészségessé teszik a játékot....érdekes, mikor nem volt íjas a piacon, akkor is meg lehett oldani sokmindent pl. elittel....gyanítom jelenleg nincs az egész csoportnak annyi készpénze, amivel ki lehetne vásárolni az egységeket...márpedig akár tetszik, akár nem, ez a játék a piacról is kellene hogy szóljon, ez a része pedig már ki van iktatva a játék variációs lehetőségei közül :(

Zou nincs igazad, én kiszámoltam 6 év alatt 10 restartos orival és persze 4 milliárddal (restartonként) pont ki lehetne vásároln ia piacot, de feltétel, hogy közbe senki ne termeljen. Menni fog? :D

Északföld 08-04-2008 22:17

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 185484)
Természetesen sikerült elferdítened a mondandómat....te is tudod, hogy nem erről beszéltem a piaccal kapcsolatban, hogy az a jó, ha teljesen ki lehet szedni a piacot ! Ne lehessen teljesen kiszedni, de én inkább arra szerettem volna rámutatni, hogy az sem jó, ami most van már !

Pl.Nézzük a következőt....rátok áll a TOPklán...és az egységeitek alá kiteszi a mag x millió egységét. Esélyetek sincs arra, hogy hozzájussatok a sajátjaitokhoz, mert éppen a 4,2-es limit miatt meg tudtok venni x mennyiséget és kifújtatok....az általad is emlegetett bőség éppen az ellenkezőjére fordul. Megöli a piacot. Egy nagy klán kivégzi a piacot, és azt tesz az ellenfelével, amit akar utána! Ez fordítva is igaz! Ti is megtehetitek! Nem hinném, hogy ezt tovább kellene ragoznom. Azt ugye nem kell ecsetelnem, hogy több klán összejátszása esetén lehet csak ez ellen tenni valamit, ami ugye teljesen szabályellenes, és unfair....egyetértünk??? :) Vagy szerintetek ez az út a járható? Hogy a TOP-ot így lehet és kell kivégezni, nem pedig harccal?

Na azt hiszem ez a bunkóság, nem az, hogy a piacnak legyen értelme is!

Régen ritkaság számba ment volna az ilyen az biztos, de teljesen egyet kell értsek Zou-val. Ehhez még hozzáteszem azt, hogy ilyen sereg mennyiség mellett lehet 100% barakkos orikkal is harcolni, pusztán a fokozásokra építve és egy 100% barakkos orit elég necces védeni vagy beverni is. Márpedig ilyen orik ellen a harchoz komoly barakk mennyiség kell, ahhoz meg haderő és ezen a piacon ha nincs 200 milliárdod, vagy éppen nem haver a TOP a seregedhez hozzá sem tudsz jutni, pont ahogy Zou írta.

Északföld 08-04-2008 22:23

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 185465)
sokkal kisebb orikkal ,klánnal megfogtunk 2 milla lovat tőletek miből gondolod hogy 6 milla ló gondot jelentene?

Öööö talán mert akkor hadi orikkal játszottatok, nem termelő orikkal, no meg a kis bányászok sem voltak jelen a hadi klánotokban. :) Szval 6M lovi tuti beverné az egész klánt úgy ahogyan van. Főleg egy 04-05h közti támadás...felétve hogy Miki már nincs veletek ;)

Északföld 08-04-2008 22:30

Egyébként csak szólok Remy, hogy kissé elterelődöt a szó a rekesz sörről. Szval?:)

All times are GMT +1. The time now is 23:17.