![]() |
engem már nem érint:)
otthagytam hogy klasszikust idézzek "a hülyék gyülekezetét":) |
Quote:
|
Nyertem a döntőt jejejeej :DDD
|
Nekem ez a Sligo féle játék nem tetszik!
Sit out, aztán benéz, és megint sit out, és ezért már kap pontot. Pool! Vagy minden sit out kapjon pontot, vagy ne lehessen így buherálni. Várom a döntésed ebben a dologban. A sit out olyan, mintha ott ülnél és minden körben bedobnád, szal normális "taktika"!! |
Quote:
Quote:
De ha te, mint aki ott volt azt írod, hogy szinte nem játszott, akkor nem kap pontot ezért a "beugrálásért" A kiültek nem fognak pontot kapni ezek után sem... |
Quote:
Quote:
Ez is egyfajta taktika... Ha valaki nem játszik, de úgy is bent van az első háromban, négyben, ötben, az szerintem a többi hibája. Gondolj bele. Fociban nem támad egy csapat, és mindig összehoznak egy döntetlent, és ezzel benne vannak az első 5-ben! Na mind1, ahogy érzed. Viszont most Sligo beugrott, aztán eltűnt. Ha nekem nincs netem, akkor nem ugrálok be... |
A 12. verseny végeredménye és összesítés
A "2011-es Hódítós Pókerbajnokság" júliusi fordulójának 12. versenyét ati0 nyerte.
Gratulálok! A helyezettek: 1. ati0 (10 pont) 2. kisgyöngy (8 pont) 3. jojo7105 (6 pont) 4. bobor70 (4 pont) 5. lokdideasort (2 pont) Tizenkét verseny után a forduló végeredménye 1. kisgyöngy (III.+II.+II.+II.+I+I.)--- 50 pont 2. Orsi171717 (II.+II.+I.+II.+III.+II.) --- 48 pont 3. bobor70 (III.+I.+IV.+I.+IV.+III.) --- 40 pont 4. james17408 (IV.+III.+I.+II.), ati0 (IV.+I.+IV.+I.), jojo7105 (I.+III.+V.+IV.+III.) --- 28 pont 5. Bubszi07 (I.+III.) --- 16 pont 6. TuthamkAmun (II.+IV.) --- 12 pont 7. BeeLord (I.), lokdideasort (II.+V.) --- 10 pont 8. darkcity9 (II.), Sligo->G (V.+IV.+V.) --- 8 pont 9. dunenud (III.), Muler7 (III.), Pool79 (III.) --- 6 pont 10. Obelix(#575 (IV.) --- 4 pont 11. xrixhiexx (V.), monro21 (V.) --- 2 pont Igazán kiélezett közdelemben dőlt el ennek a fordulónak az első helye. 2 ponttal kisgyöngy nyert Orsi171717 előtt Itt szeretném megemlíteni, hogy a 12 verseny után ha van holtverseny, akkor az fog rangsorolni, hogy kinek van több győzelme vagy előkelőbb helyezése. |
Quote:
a focis hasonlat picit sántít :D |
HoF pontozás holnap....
|
Quote:
Quote:
A legjobb dolog ugy gondolni a sit-outos jatekosra, mint egy olyan jatekosra, aki ott ul, es bedobja minden korben a lapjat. Ez egy teljesen legalis taktika, mint ahogy minden jatekos egyedileg valosithatja meg a sajat taktikajat. Nincs szabaly az ellen, hogy eldobd minden korben a lapodat. Ezaltal, akik igy tesznek, nem szegnek meg semmilyen szabalyt vele. Epp ezert, nem lehet olyan a rendszerunk, hogy helytelenitse ezt a taktikat. Ha egyszer egy jatekos befizette a belepesi dijat, joga van megjatszani, vagy meg nem jatszani minden lapot, amit osztanak neki. Aki kiul, az ellenfeleit jelentos elonybe helyezi. Fizetnie kell a vakokat es az antet, es nem kepes novelni a zsetonjai szamat. Alkalmankent, sit-outtal lehet vki 3. vagy esetleg 2. is, de aki igy jatszik, altalaban sokkal rosszabb helyen vegez, mint aki a sajat strategiajat jatssza. Ha valaki vegig sit-outol, es megis fizetos helyre jut, ez annak a jele, hogy a jatek ezeknel az asztaloknal tul laza, es emiatt feszesebbre kene venned a taktikadat. Mint eszrevehetted ez a leggyakoribb a jatekzsetonos jatekoknal. Biztos megfigyelted, hogy a jatekokok kepesek all-in menni ugy, hogy virtualisan semmilyuk sincs. Szoval... Szerintem aki nem bir egy sit-outos elott vegezni, az meg is erdemli, es csak az asztalt minositi, ha ilyenek bejutnak a vegere. :) |
All times are GMT +1. The time now is 10:20. |