![]() |
Quote:
És elvileg úgy megy, hogy 1 kredit heti 45 perc tanórát foglal magában egy szemeszteren keresztül. ELVILEG :p |
Quote:
A tanóra és a kredit szerintem nálunk nincs összefüggésben. Van, hogy ugyanannyi órában tanuljuk azt, ami 3 kreditet ér, és azt, ami 5-t. |
Quote:
Nálunk általában szoros az összefüggés a kreditérték és az óraszám között. |
Nekem ebben a félévben 16 tárgyam volt, összesen 30 kreditért :eek: Ez 13vizsgát jelentett, és nem voltak annyira egyszerűek, mint amennyire kellett volna...
|
Nálunk úgy van felépítve a BME-n, hogy kreditenként kb 30 óra ráfordított munkával tudod teljesíteni a tárgyat... ebben benne vannak a kontakt órák, a házi írásra és a vizsgára/ZH-ra készülés ideje. Nálunk 2-8 kredites tárgyak vannak, de a legtöbb 5 kredites. Teljesen mindegy mennyi előadás van belőle, a lényeg az össz meló. A 8 kredit pl teljesen itthon végzendő feladat ebben a félévben nekem.
|
Nekem annó 6 kredit volt a legtöbb. :) de jó volt még, mikor fősulis voltam :)
|
Quote:
egyetemen úgy rémlik hogy 5 kredit volt a plafon, a diplomaírásra meg 30kreditet adtak.....de már nem biztos:D |
Quote:
én meg az első olyan évben jártam fősulira, mikor bevezették a kredit rendszert :D:D kísérleti patkány voltam :D |
Jeee, sikerült az Airsoftot fölvennem \o/
(Éjfélkor nyitották meg a tesikurzus felvételt, 5 perc múlva már be is telt az AS :p) |
Az én vizsgaidőszakom is véget ért. 4.0 átlaggal :)
|
All times are GMT +1. The time now is 23:00. |