![]() |
Quote:
(Kivéve az elenyésző mennyiségő hadis elfeket, de most nem is róluk van szó.) Nekem is volt(!) elf tolvajom. Sose ártóztam le senkit 'CSAK ÚGY' poénból... Tudod... Másra is kell készültség... Biztos én vagyok a gyáva kezdő 8 év játék után... De én speciel soha nem ártózgattam le unalmamban senkit. Készültségpazarlás. Ha meg találok egy üres lufit... És beütöm ijászokkal... nagy kaland. Az az ország a beütésem nélkül is életképtelen. Tehát MIT PARÁZOL annyira az elfektől?????? Csak nem arról va szó, hogy leppattogsz a védelemről, és most megcsillant a szemedben a visszabágás alkalma?????? ... |
Quote:
már bocs de egy elf több kárt tud benned tenni mint egy hulla, úgyhogy hagyd ezt a marhaságot. ahogy nézem az irásodat te csak törpéket bántasz, meg embereket... bár embereket sem mer félsz a sok tolijától. meg sztem te még attól is fosol hogy berenget egy törpe... |
Quote:
Azt mondtam, hgoy nagyobb kedvvel sebzem meg, mert SEMMit nem tud utána csinálni velem! És azt mondtam, hgoy lehetetlen szintet lépni vele, ha az ilyen elfgyűlölők, mint TE, rájuk szabadulnak... Meg lehet gátolni hgoy szintet lépjen = játék értelmetlenné tétele = értelmetlen faj. EZT mondtam. és NEM azt, hgoy könnyű beverni. |
Quote:
|
Quote:
na ez nem tiszta... ha látok egy üres orit??? szted melyik szinten van sok üres ori?? ja és ha megtalálom és nem figyel akkor persze neki megyek,de nem földre azért a szövi a lényeg,együtt,egymás mellett anélkül mit ér?? akkor elmegyek morálozni:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem meg BAROMI nehéz 2 körnél messzebb lopni, ha +200 és -200 helyezésre tőled MINDENKI 2 körre van........ Álmodjam meg a 4-5 körre lévől országszámát? Vagy hgoyan is gondolod? Elmesélhetnéd... Mellesleg nem mondtam, hogy nem lopok orkot. De MEGGONDOLOM, hogy mit kapok cserébe a lopásért. Egy élfnél többé nem fogok gondolkodni... Szétlopom, és szet is verem... |
Quote:
Csak az a 'másik' vissza tudja verni magát. Egy elf meg nem. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:03. |