![]() |
Quote:
Azé kell tul lihegni, mert adott egy szabály, ami ráhuzható olyan esetekre ahol senki nem árt ugy senkinek és mégis szabály ellenes és ezt 200-on elég sokan elkövetik. Azt mondod hulljon a férgese, de kérdem én hogy ki hullik az összes férges, mert Arra is utalt rá hogy tuti hogy nem! Ha pedig van ami megmarad azt nagyon keményen tovább rohasztja a környékét, és erre nincs szükség. Mégpedig akkor vmit ki kellene találni, és a valódi férgese ennél ugyis komolyab szabálytalanságokat fog elkövetni ,és ki is fog hulni egyértelmü esetekben, aki meg nem az megérdemli h ha tisztán játszik játszon.. Én értem h egy újabb izgalmas taktikai elem esik így ki a játékból, de szerintem mivel ezt már mindenki ismeri ,nem lenne akkora baj az elvesztése, ha pedig mindenki ,aki akarja le tud jutni 199-re, akkor mér zavar titeket az h ne kelljen lejutni oda. Mert a mi problémánk, h a játékba már 200-on is olyan országok tudjanak elindulni felfelé, aki megharcoltak , megfizettek a földjükért! |
Nekem az lenne a jó ,ha 299 hekinél se kopna a teki!
Akkor tuti nem lenne jksz ,mert az emberek felütnének:) Amúgy meg ilyen alacsony hekin kevesebb vizet zavarnak az ilyen orik ,mint magasabb hekin a hasonló tulajdonságúak.;) Szóval ,hogy 199 heki vagy 200 hát... |
Quote:
Ahol teki van, ott kopjon. 1-399 heki között kopjon 1%, azt jóvan. Aki meg alacsony hekin akar tartalékot gyűjteni, az olykor lépjen be, és tegye piacra... |
Quote:
|
Quote:
nem ártunk vele senkinek... Ám azt az egyszerű tényt nem veszik figyelembe,hogy lekésni a vonatot 1 vagy 50 perccel ugyanaz. Jómagam nem csaltam és nem is fogok sem ebben a játékban sem az élet más területén és mindenkit aki csak úgy képes egy játékban nyerni, hogy jogosulatlan előnyökhöz próbál jutni sajnálok... |
Quote:
Én ettől határozottan elzárkózom, ha elment a vonat, akkor elment, az 1 perces késés is késés volt. Különösen ha figyelembevesszük, hogy senki nincs megfosztva a játéktól, szinte a legnagyobb csalás után is tovább játszhat; igaz olyan helyen, ahol mások is hasonlóan játszanak, mint ő. Éppen ezért továbbra is teljes mértékben ellenzem, hogy az ilyen jellegű szabályszegések között mértékbeli különbségeket tegyünk. Ennek ellenkezőjéről meggyőzni se fogtok tudni. Aki csak egy picit szeretne csalni, mert azért még nem kap büntetést, az rossz játékban van. |
Quote:
|
Quote:
Nem mondom hogy nézzük el! Sosem mondanám, hogy hunjunk szemet a szabálytalanság felett. Én azt mondom az 1 perc és az 50 perc között van jó sok perc különbség, és ha van rá mód a kaller, kalauz se indítja el ha látja h rohannak a vonathoz... Lehet elég burkolt voltam... A lényeg ,én azt mondom ne essen egy ugyanazon bírálat alá az aki 1 percet késik mint az aki 50et.. Ahogy Tuvalu is vhogy így fogalmazta kicsit irónikus ha kenyér lopásért akasztanak fel egy sorozat gyilkost...- ez a gondolat sokat sejtető még sok más dologra is.. Mert spec így az 50-et késő sokkal jobban jár (mindjárt jön a következő vonat) Lehet nagyon elvont vok és csak én értem mit írtam akkor sorry. De megértem h a szablyszegések efajta megkülönböztetése, lehet több problémát rejtene magába mint a jelenlegi... esetleg több terhet. Viszont ha ez így is van erre való tekintettel, mégiscsak másik irányból tenni kéne valamit azonkívül, h megpróbálunk elrettenteni, és bízni a játékosok lelkiismeretében... Én megpróbáltam, volt szövim akiről hírből mindenki tudta , hogy nem játszik tisztán, bevettem a szövetségbe, azzal a feltétellel hogy itt nem csalhat, abba a csoportba amelyikben épp vagyunk semmi szabálytalanságot nem tűrök, ment is a dolog, de mikor jöttek a nehézségek, egy idő után nem bírta ki... Így szétment a szövetség... Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, h csalók mindig is lesznek, és az ártatlnok, becsületes játékosok védelmében is kötelességünk lenne az olyan szabályok finomítása, kidolgozása, amely segíti a becsületes játékosok védelmét a csalókkal szemben és gátolja a csalókat. Tehát Arra javaslata is valami ilyesmit célzott, meg hamár csalnak és nem repülhet minden csaló, akkor gátoljuk meg máshogy őke a csalásba... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
és nem úgy hogy rakjunk rá majonézt... |
All times are GMT +1. The time now is 07:28. |