![]() |
Várj, megpróbálom értlemezni amit írsz: nem lehet az 5. szinten országod, mert van az 5. szinten országod? Én kérek elnézést...
|
Hát lehet nem ártana :)
Meg onnan legalább nem raknák sehova JKSZ miatt :) |
Quote:
|
Nem tom kinél esett már le,hogy nem lehett több ori az 5.szinten :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Köszönöm fönök :)
Meg igérem jól fogok viselkedni :) |
Quote:
Köszönöm szépen :) Remélem nem :) |
Never, szerintem mindenkeppen jot tenne! :) Multkor assszem volt ott a forumon is... :D a kis athelyezett orijabol irkalt forumra :)
Láma, irta valahol hogy 5. szinten lassu csoportban van...igy várhatunk asszem egy ideig, mire ujra indit. :( S persze, hogy megvarunk Harcosok, csak tudjal egy szovit talalni magadnak :)) (Az JKSZ ha egy kozellenseget sokan utnek?) |
Én vagyok báttyám :)
Adj tanácsot, tanits játszani :) Hogyan kell? :))))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezek szerint némi gyakorlati haszna is van a topicnak:D:D:D:D |
Quote:
Üdv Synkel :) Úgy láccik van neki valami haszonnya :D |
de ez jó... megnézi gyorsan súgóba, hogy egy orija lehet lent, aztán bejön osztani az észt, hogy nem tudtuk? :D de akkor miért írja be, hogy megnézi? :D
mellesleg Láma azért kérdezte miért nem lehet, mert nem tudta hogy vagy a lassúba... :rolleyes: ) (UI: én tudom ezt nagyon jól, mielőtt megpróbálsz kiröhögni :D) |
Quote:
|
Quote:
lol valaki itt nagy közutálatnak örvend |
ha írtad sorry :D de attól még el lettél bizonytalanítva :D
*azért sem enged a húszból akármennyire is félresikerült a szívatás... mer már csak ilyen, nah :D* |
Quote:
Gondolkodj holnapig én most elmegyke vacsizni stb:) Na és továbbra is akinek gondja van jöjjön a normál orimhoz(ha bemaoxlok a nevét is közlök veletek:)) mert én nem sietem el a szintlépést:D |
Quote:
(sorry, ne érezd magad sértve azért :D ) |
Szóljatok már rám hogy ne felejtsek el remynem eg adni gyorsan egy piros pontot amig lehet :)
|
Gyula ba' :)
Harcosok, miért jo bujkalni a sotetben? Szerintem ha nehany embernek bebizonyitanad, hogy TENYLEG letezik a lassu csopis orid, lehet mar van olyan Harcosok-fan, aki regizne oda,csak erted.... |
Quote:
Akkor újra összeálhatna a jó szövink;) És jöjjön el a te országod! Legyen meg a TE akaratod!!:rolleyes: |
van egy olyan sejtésem, hogy minden szinten regiznének érte országok :)
|
komolyan ez a topic annyira jó, hogy naa:D
csak ez miatt jövök fel most minden nap ide:cool: |
Quote:
sokan írták már, de tényleg tök jó ez a téma.. olyan.. vidám:) |
Harcosok.
Volt türelmem nézegettem a párbakeredményeket.Valahogy amig az alap parbaj volt nem nagyon villogtal...Elvétve is alig lattam hogy maradandot alkottal volna. |
Quote:
hogy mondjuk 20 párbajból 10-en első volt 3-on 2-ik 1-en 3-ik és 1-en meg dobogón kivül gondolom valami ilyesmire gondolt selytésem szerint:rolleyes: |
szerintem csak hencegett, és nem gondolta, hogy valaki meg is nézi hogy igaz-e :D:D:D:D:D
|
Én anno kifejezetten sokat parbajoztam es ilyen mérlege senkinek sincs. Talan szecsanak.
|
én még azt hozzá tenném, hogy megnéztem az 500-ik párbajtól még régebben az összes párbaj eredményét:)
és amiket akkor írt aréna fórumára azok rendben voltak egy dobogón kivüli helyezést nem írt aszem csak be:D és akkor énis beírtam az én kicsi eredményeimet amiken részt vettem, hogy melyiken hogy végeztem de mielött valaki engem is lehurrogna, én mindig csak unalom űzőként mentem párbAJRA és nem azért, hogy nagy arcom legyen, hogy most nyerni akarok! bárkit meg lehet kérdezni, a párbaj fórumokon mindig ott voltam és írtam ha volt valaki, mert így tudtam beszélgetni::D |
Quote:
3 parbaj osszesen, ket elso hely, es egy negyedik :) |
Jo remy az más te profi vagy :D
|
Quote:
|
Quote:
( OFFTOPIC :D tessék harcosokat oltogatni :D:D:D:D:D:D:D csak szívózok nah :D ) |
Kolléga te meg jáccál :)
Mondjuk azt nem értem ha 2 éve játszik akkor hogy csak a 4L ig jutott.Erre nem jöttem rá... |
Quote:
Nem igaz, hogy mindig elmész a párbaj vége elött 30 percel máskor mondjad majd a Nagymamádnak, hogy várjon fél órát, utána majd átkiséred a zebrán:D nem illik másokat ot hagyni egyedül a párbajon, hogy nyerje meg, én nem szeretem legalábbis |
Hát nem tudom, lehet nem kéne hozzászólnom, de nem bírom megállni:))
Nincs túl nagy hódos múltam sajna. Megy ez a vita, hogy ki(Harcosok?) kit(Harcosokat?) :D hogyan ver le. Én úgy tudom, hogy a játék célja a legfelső csoport első helyének a megszerzése. Tehát szvsz mindenki tudásának az a mércéje, hogy ahhoz a helyhez képest hol áll. Persze tudom, hogy vannak olyan játékosok akik ilyen-olyan hekin/szinten szoktak/szeretnek játszani, de ők a maguk szórakoztatásáért játszanak és nem érdekli őket a játék elsődleges célja. Harcosok és a mindenkit szétpárbajozokésmegalázokmajdhencegveveremamellem egyszer majd dolog. Igazándiból nekem Harcosok barátom (nevezhetlek így?) miatt ment el a kedvem a párbajozástól. Szerintem nem is nyomtam olyan rosszul. Voltam pár olyan párbajon, ahol szvsz két orival nyomta végig a párbajt és az egyik orival mindig elnézést kért és elbúcsúzva mnt-t kért (gondolom ez volt a gömbözős/ártózós ori) idő előtt, a full hadissal meg ugye az élre tört. Persze ott volt a bukta amikor kínjában, mivel mást nem tudott beütni, mert vmit elcseszett, a "mindenkivel mnt-s" orit ütötte be és úgy szerezte meg vmelyik helyezést. Szavaimat nem tudom alátámasztani és nem is kívánok vitába szállni senkivel. Ez a meggyőződésem és nem lehet megváltoztatni. Talán Pool emlékszik egy ilyen párbajra. Mindenesetre őszintén örülök, hogy országod elnyerte méltó büntetését.;) Engem az zavar, hogy minden "eredményt" amiket itt felsorolsz, lehet így szerezted és mégis osztod az észt. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:09. |