Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Synkel 08-06-2006 14:20

Hehe:)
A varis bosszúja:)
Ilyen esetben nyilván én se tartanám becsületbeli dolognak, hogy márpedig nyílt színen verekedjek meg egy hadissal...

Senki 08-06-2006 14:43

ez velem is megvolt, csak megtaláltam az illetőket... 20k elitem még hiányzott is, de azt a kis toliakciót amit csináltam ellenük rögtön a "jó tényleg hagyjuk bocsi mi voltunk a bunkók" szöveg követte... hmm... a kék szám varázsa...

mellesleg utálom a 2/B-t a sok félvaris ütni gyáva bebetonozott nyuszik akik rengetéssel próbálnak helyezkedni a pontlistában.... ahol senki nem hasznot szerez, csak kárt tesz a másikban névtelenül! fúj fúj fúj! nem szeretem azt a csoportot... :mad: :mad: :mad:

karesz6 08-06-2006 15:04

Quote:

Originally Posted by Senki
ez velem is megvolt, csak megtaláltam az illetőket... 20k elitem még hiányzott is, de azt a kis toliakciót amit csináltam ellenük rögtön a "jó tényleg hagyjuk bocsi mi voltunk a bunkók" szöveg követte... hmm... a kék szám varázsa...

mellesleg utálom a 2/B-t a sok félvaris ütni gyáva bebetonozott nyuszik akik rengetéssel próbálnak helyezkedni a pontlistában.... ahol senki nem hasznot szerez, csak kárt tesz a másikban névtelenül! fúj fúj fúj! nem szeretem azt a csoportot... :mad: :mad: :mad:

Én most léptem a 2 b be és nem igazán tudom hogy fogok ott boldogulni ugyanis nem nagyon találok olyan orikat akik nincsennek szabin. Sztem a csoport 90% a legalábbis akiket én látok eggyenlőre alulról levan szabizva. E durva.

Senki 08-06-2006 17:39

haha! 3/I után kész paradicsom.... én ezeket a félvaris névtelenül szemétkedő gyáva nyuszikat nem bírom elviselni... huhh.... GRRRR :mad: :mad: :rolleyes: ;) :D

exair 08-06-2006 17:52

engem eppen most szopat egy ember, es vedelmi penzt kert, hogy ne csinalja, mivel tekiiras fazisaban vagyok ezert nem lenne nehez odaadnom azt az 50 millat, viszont inkabb eladom az osszes tekimet kiveve laki es hadugy, es bemegyek hozza egy 10k-s elit sereggel, utalom az ilyen gerinctelen fergeket, akik 200 hekin "kempelnek" es varjak, hogy az olukbe essen a penz, az ilyenek csak azert vannak itt, mert mashol egyaltalan nem tudnak ervenyesulni, viszont en nem vagyok az a szelid kezdo fajta :)

Synkel 08-06-2006 20:09

B-ben télleg durva, hogy a gömbök közt jóformán csak varist látni annyi íjjal, mintha rajtuk kívül csak full lovas ork tábornokok járkálnának a csopiban:)
De hát ez van, ügyes ember azért megcsapja őket, legfeljebb viselni kell a rengetés rizikóját, ami 1k heki fölött már elég fájdalmas is tud lenni...

Exair, mindenki 200 hekin kezd. Te is én is, Senki is:) Bevallom, én 200-on se tartozok a legszelídebb játékosok közé, azért olykor fentebb is boldogulok:)

Senki 08-06-2006 20:27

istenem de szétvernék egy ilyen alakot 200on... de engem sose találnak meg, pedig most volt egy 60% könyvtáras gnómom 199en, ami ott eltöltött V alján egy jó 2300 kört... és a végén csak egy hétnyi emberlopás két félelftől pöccentett be annyira hogy kimozdultam az írásból és leszöviztem Grabival... erre persze azok szabira is menekültek, mielőtt rendesen kaphattak volna... :(

exair 08-06-2006 21:32

majd ha ez a gnomocskam felmegy Lbe akkor csinalok egy igazsagoszto hadivarit 200 hekin, esetleg ha nagyon betalalnak, akkor ujraindulok Rben, vagy barmelyik masik nyugisabb csopiban..

exair 08-06-2006 21:35

ejfelkor megyek piacra venni sereget, ha addigra el nem lopjak a penzt (ilyenkor degaz, hogy mind az 5 piacozast elhasznaltam mindenbol, es van egy csomo szabad penzem 0 tolival..), es az a legviccesebb benne, hogy meg o talalt meg engem es kezdte el gyilkolni az amugy is keves varimat, amit meg lenyeltem volna, szepen irtam neki, hogy ne rajtam probalja ki, hogy milyen tolvajakciok vannak a hoditoban, erre mondta hogy 50 millat adjak neki masnap delre kulonben nem lesz hosszueletu az orim.. na hat mindenesetre kipanaszkodtam magam, es ugyse tud senki semmit tenni, a sorszamat feljegyeztem, de szerintem 2 heten belul torol, mert alattam lesz kb 150 hekin :D

Csokibácsi 08-07-2006 16:32

Quote:

Originally Posted by Senki
haha! 3/I után kész paradicsom.... én ezeket a félvaris névtelenül szemétkedő gyáva nyuszikat nem bírom elviselni... huhh.... GRRRR :mad: :mad: :rolleyes: ;) :D

Mi szerettük őket a szövimmel ... megenni :)
Mészár orrba szájba, kis puhítás, majd mind a négyen sereggel földre.
10-15 kör távokról meg már nem akartak rengetni.
Négy hadi az négy hadi :)

Synkel 08-07-2006 18:27

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Mi szerettük őket a szövimmel ... megenni :)
Mészár orrba szájba, kis puhítás, majd mind a négyen sereggel földre.
10-15 kör távokról meg már nem akartak rengetni.
Négy hadi az négy hadi :)

Meggyőztél. Kipróbálom:D:D:D

Senki 08-07-2006 19:27

Csoki, én is ezt szoktam volt csinálni, csak most az elején még MF voltam és poénból (beismerték mert megtaláltam őket hálég...) rengettek és mérgeztek...
Amúgy a te recepted a legfrankóbb ellenük, ezt meg kell hagyni :D

mártir 10-03-2006 13:10

érdekesség

Már elég régóta játszom és mióta a játék szabályai engedik 4 orival teszem.
Természetesen összekapcsolva és mind vippelve ugy ahogy kell, 1 vip a főorira és 1 vip az alatta levőre igy mind a 4 orim vippes jó sok ideje.
Ma reggel viszont 2 országom is az anarba ébredt, nekem meg egy üzenet hogy: "Az áthelyezés oka, hogy a játék legelső szabályát nem tartottad be, és több országot irányítottál szabálytalanul."
nem értem és szeretném tudni hogy a vip rendszernek van e arhivációja mert gondolom abbol egyértelmüen bizonyítható hogy az országok üsszevoltak kapcsolva.:eek:

Ati 10-03-2006 13:14

Quote:

Originally Posted by mártir (Post 33426)
Már elég régóta játszom és mióta a játék szabályai engedik 4 orival teszem.
Természetesen összekapcsolva és mind vippelve ugy ahogy kell, 1 vip a főorira és 1 vip az alatta levőre igy mind a 4 orim vippes jó sok ideje.
Ma reggel viszont 2 országom is az anarba ébredt, nekem meg egy üzenet hogy: "Az áthelyezés oka, hogy a játék legelső szabályát nem tartottad be, és több országot irányítottál szabálytalanul."
nem értem és szeretném tudni hogy a vip rendszernek van e arhivációja mert gondolom abbol egyértelmüen bizonyítható hogy az országok üsszevoltak kapcsolva.:eek:

Ennek egész pontosan mi köze a jksz-hez?

mártir 10-03-2006 13:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 33427)
Ennek egész pontosan mi köze a jksz-hez?

Hát lehet semmi, de hosszasan kerestem a külső forumon hova irhatnék de sajna nemtaláltam helyet sehol, ez esett a legközelebb az anarhoz:))
bocsi mindenkitöl ha zavartam

Ati 10-03-2006 13:29

Quote:

Originally Posted by mártir (Post 33429)
Hát lehet semmi, de hosszasan kerestem a külső forumon hova irhatnék de sajna nemtaláltam helyet sehol, ez esett a legközelebb az anarhoz:))
bocsi mindenkitöl ha zavartam

Tipp, hogy miért nem találtál: mert a fórumszabályokban le van írva, hogy a support cím a support@hodito.hu, és semmilyen oda tartozó kérdésnek nincs helye ezen a fórumon.

director 10-03-2006 15:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 33431)
Tipp, hogy miért nem találtál: mert a fórumszabályokban le van írva, hogy a support cím a support@hodito.hu, és semmilyen oda tartozó kérdésnek nincs helye ezen a fórumon.

még kérünk ilyen tippeket

Thak 10-14-2006 10:14

Dühöngő fórum... dejó hogy ilyen is van, pont ez kell nekem most :mad:

Szerintetek az normális, hogy valaki felülről 4 kör távból folyamatosan küldje a pusztító és mészárló seregeket? Csak a morál miatt?

Hétfőn kezdtem a játékot, szal nem valami régi sérelem vagy ilyesmi okból van.
Az ki van zárva, hogy szövi bosszúállás, mivel csak egy MF-t loptam le (pár ember, ami tényleg nem volt veszteség az illetőnek.) és sikertelenül gömböztem 2 emberkét (és ara vigyáztam, hogy az is újonc legyen, én sem vok tele varikkal még). Emiatt kapok folyamatosan rengetést, tűzlabdát és pusztító seregeket?

Csak szeretném ha vki megnyugtatna, hogy vannak ilyen bosszúálló/gerinctelen emberkék, akik egy kezdő orit próbálnak eltörölni minden látható ok nélkül (nemfogsikerülninekik:D ) vagy ez JKSZ-szerűség...

*dühöng*
*lenyugszik*
Huh, köszönöm.

Jó ez a dühöngő.:cool:

laci 10-14-2006 10:18

Sajnos van ilyen :( Építs elegendő védelmet, hogy bebukjon, vagy szabizz le néhány napra, és akkor lekopik...

Thak 10-14-2006 10:32

Köszi a választ, Laci!

Sajnos az még eltart egy darabig, míg elegendő védelmem lesz, hisz amíg egy adag katona kiképzése és átképzése befejeződik kapok 8-11 sereget :S

16 sereg/másfél nap egész jó arány, asszem erre büszke leszek :D

És ezután hogyan álljak talpra 64 alatti morállal (mindkettő). Építsek át minden nélkülözhetőt kocsmára? :)

Nevetséges, hogy felsőbb csoportokban top30%ban és top10ben könnyebb játszani, mint itt lent.

Szecsa 10-14-2006 10:59

Szerintem bontsál vissza, amig vagy 6-7 körre lesz Tőled.

laci 10-14-2006 16:32

A harmadik lehetőséged az, hogy sztoikus nyugalommal tűrsz, előbb-utóbb elunja az illető, vagy elindul felfelé :) Illetve nem a harmadik, hanem a sokadik ;)

Xeper 10-14-2006 17:26

a sztoikus nyugalomnál jobb a szabi, mert 3 napnál előbb kis valószínűséggel unja el a támadó (jó eséllyel egy nagyon gyenge országról van szó, aki örül hogy végre ő is nyer valamiben...)

vagy egy új ori indítása is jó megoldás: 3 nap alatt sereg elleni védelemre rágyúrva valószínűleg jobb orit hozol ki mint amid most lehet ennyi mészár után :) -így is úgy is 3 nap a veszteséged ;) (természetesen megjegyzed az ártó sorszámát :D )

Synkel 10-14-2006 18:13

Vagy lépj be egy szövibe:)
Megígéred nekik, hogy jó orit csinálsz, és hasznos tagja leszela társadalomnak, csak segítsenek szájonvágni az illetőt aki ebben a jelen állás mellett hátráltat:)

Thak 10-14-2006 18:25

Köszönöm a tanácsokat.

Áh, annyira nem siralmas a helyzet, fejlődök így is, nincs semmiben elmaradásom, csak egész nap itt kotlok a gép előtt emiatt. Jól elvásárolom az összes milliómat körváltás előtt, vicces, amikor 10ezer pénz, 0 gabona zsákmánnyal megy vissza :D

Egyébként elbontottam egy csomó épületetet, de még mindig jön. :confused:

Burning 10-15-2006 14:12

igen csak oldalakba menő beszélgetések és viták alakultak itt ki:D

richardka 12-18-2006 17:18

Törölve. ("A játékon belüli áthelyezésekkel, törlésekkel kapcsolatban a Hódító/Queosia szabályzata az irányadó, ezen a fórumon ezen témáknak helye nincs.")

richardka 12-18-2006 18:06

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 56916)
Törölve. ("A játékon belüli áthelyezésekkel, törlésekkel kapcsolatban a Hódító/Queosia szabályzata az irányadó, ezen a fórumon ezen témáknak helye nincs.")

sejtettem:)))
csak az a kérdés ennek hol a helye:))

Ati 12-18-2006 18:08

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 56925)

Sehol. Be kell tartani a szabályokat. Mint például ennek a fórumét is, miszerint az áthelyezéssel kapcsolatos reklamációknak nincs itt helye.

richardka 12-18-2006 18:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 56926)
Sehol. Be kell tartani a szabályokat. Mint például ennek a fórumét is, miszerint az áthelyezéssel kapcsolatos reklamációknak nincs itt helye.

csak egy kérdés ha mindenki igy játszik ahogy mondtam akkor mi lesz a hoditobol?? honnan fogod fogjátok tudni mi igaz vagy nem.

Igazábol arra lennék kiváncsi hogyan gyözödtök meg rola :D

Érdekes a dolog és birizgálja a csöröm

semmi szabályzatba ütközőt nem irtam most csak kiváncsi vagyok honnan tudjátok:)) hogy igaz e amit mondanak :))

Ati 12-18-2006 18:13

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 56927)
csak egy kérdés ha mindenki igy játszik ahogy mondtam akkor mi lesz a hoditobol?? honnan fogod fogjátok tudni mi igaz vagy nem.

Igazábol arra lennék kiváncsi hogyan gyözödtök meg rola :D

Érdekes a dolog és birizgálja a csöröm

semmi szabályzatba ütközőt nem irtam most csak kiváncsi vagyok honnan tudjátok:)) hogy igaz e amit mondanak :))

Értelemszerűen ilyen információt nem fogsz kapni. De ez nem újdonság, ez le van írva. Idézem ezt is, ahogy a fórumszabályokat is idézni kellett amikor megszegted azokat.

"Pontos bizonyítékokat nem áll módunkban adni, tekintettel a rendszer működési elvére, és arra, hogy ez a rendszer a jövőben se legyen kijátszható ezen információk ismeretében."

Steve 12-18-2006 18:31

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 56925)

Te nem úgy volt hogy törölsz?? Azóta két forumon is láttalak...:)

petyac 12-18-2006 18:37

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 56934)
Te nem úgy volt hogy törölsz?? Azóta két forumon is láttalak...:)

Hát lehet jobban járna...:D Jóval kötekedik ő is:D

Dragi 12-18-2006 18:47

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 56935)
Hát lehet jobban járna...:D Jóval kötekedik ő is:D

Miért, beszólt nekem ?:D:D:D

petyac 12-18-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 56936)
Miért, beszólt nekem ?:D:D:D

Egy Istennek?:D Nem merne:D:D:D

petyac 12-18-2006 18:49

De szerintem Simon barátja:D:D

Gyula 12-18-2006 18:50

a ricsárdka a csáák???

Steve 12-18-2006 18:52

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 56939)
a ricsárdka a csáák???

jah, úgy tűnik...

petyac 12-18-2006 18:55

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 56939)
a ricsárdka a csáák???

Az mi? Tudást akarok szívni magamba:D:D:D

Gyula 12-18-2006 18:56

nem nem nem, nem adok tudást :) szerezd meg ha kell :DDDD

All times are GMT +1. The time now is 20:14.