![]() |
Quote:
|
most sokkot kaptam!!:D:D
egy kép RÓLA!!:eek::eek::eek::D:D:D |
|
Quote:
|
a te egered nem érdekes az Atié az ISTENKIRÁLYCSÁSZÁR:D:D
|
Nem érdekel, hogy nem érdekel. :D Én azt szeretem, amit be lehet dugni. (:rolleyes:) Az a biztos, nem merül le Counter Strike verseny kellős közepén, aztán kapod a fejest. :D
|
Quote:
|
Nekem vmi bedughatós ""Genius Optical" egerem van. De az a furcsa, hogy még sose merült le:D:D
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem ez a legjobb egér:cool: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Két ugyanakkora sereget küldtem egy orira, egy körben érkeztek, másodpercre ugyanakkor, az egyik befért a másik nem, hogy lehet ez? Mindkettő fosztott. A két sereg számításaim szerint lefelé is befért volna, bár a pontlistán felettem van, de azonos az értékünk......
Elszámoltam volna és a vesztes sereg ütött először és a második azért fért be, mert hullott egysége vagy mi? |
Szerintem az pattant, amelyik felülről ment.
De lehet hogy az elhullott egységei miatt fért be a második sereged, de én inkább az elsőre tippelnék. |
Eszembe jutott egy furcsaság. Ha beveszünk egy klánba egy olyan országot, amelyikkel hadüzenetem van, akkor a hadüzenet megmarad.
Elég furcsa, hogy a pontlistán a klántársam piros. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ilyen esetben azért ez a legésszerűbb. Most lehetne sorolni, beért torony építkezésből, hogy gyújtott barakkig, meg rengetett, vagy embert lopott barakkig, meg stb. De nem hinném, hogy pont ez lenne. |
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Mivel nem találtam neki jobb témát, így ide írom le. Én nagyon kíváncsi voltam, ha a támadó és védő érték egyezik akkor ki jön ki nyertesen. De a játék hű maradt nevéhez és Hódító maradt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Naja,de ilyen nincs:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
amúgy elég egyszerü megnézni ezt,hogy mi van.
párbajon csinálsz 2 teljesen egyforma hullát (mindent egyszerre csinálsz),így a morál ki nem írt része sem fog (elvileg) különbözni, és kitámadsz 100lovassal 130ijászra, semmi torony, felülről támadva 1tábival. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2007-12-27 06:55:06 HELYTARTÓ: 42 2000
2007-12-27 06:55:06 HELYTARTÓ: 1 2007-12-27 06:55:06 HELYTARTÓ: 27 Soha sem gondoltam volna, hogy a helytartó kreatív egyéniség:confused:, de úgy látszik még a rövidítésekre is képes:eek:. Bár ez a jópofáskodás nem nyerte el a tetszésemet:mad:. |
Quote:
Ez nagyon komoly:)) De mire irta ezt!?:) |
Quote:
Én is azt furcsálltam,hogy csak a számok vannak. Talán az ötös lottó nyerő számait akarta leírni a ht.:D |
Quote:
felelősséged nem vállalok... vesztés esetén Atival konzultálj :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 01:23. |