![]() |
Quote:
Az a baj, hogy nem látod át, hogy ezzel a módosítással nőhet meg az esélyed rá... Mondjuk amit Auú mondott korábban a morálmodul drasztikusabbá tételéről az sem lenne hülyeség ezzel egyidejüleg. És minden tiszteletlenség nélkül: ha meg nincs elég időd játszani akkor egyébként sem javasolnám, hogy a top1 legyen a cél bármelyik csopiban is játszol. |
Quote:
Szerintem. Ha az eddig megbeszelt, es altalam ellenzett formaban kerul be a "megszoritas" (most ugyis ez a divat:P), nem fog tomegszerencsetlenseg tortenni, es en is zavartalanul fogok tovabb jatszani, csupan szankcionalva lesz jopar ember azon a koron kivul, akiknek szanva van a dolog. Asszem mindent leirtam mar amit gondolok errol, alternativ javaslatot is tettem (amire ellenvetes nem volt azonkivul hogy "ugy nemjo"), ugyhogy tovabb nem is szaporitanam a szot. Uff. |
Quote:
Nekem az is elég lenne, mert a célt kielégíti. Viszont simán megszokás kérdése csak, hogy legyen mindenkire érvényes egyetemlegesen és akkor nincs találgatás, hogy vajon neki miért nem csökken meg ilyenek. Ez a mostani annyival rosszabb, hogy lesznek valóban olyanok aki esetleg elbuknak pár hekit ha nem érnek rá, viszont a jó oldala, hogy a top20-ból nem lesz 15 szabin ez tuti :D |
En javaslom azt, hogy az oktoberi azonositas utan lepjen ez ervenybe! :)
Akkor ugyis minden orit be kell hozni es azonositani. Igy ha akkor visszateszi szabira, akkor elkezd csokkenni a hekiszama. Addig szerintem a legtobb szabis ori nem fog bejonni amugysem, ha csak eget nem rengeto oka van. |
Quote:
|
háhh, dejoo :)
Akkor kenyelmesen elmehetek nyaralni :) |
Quote:
Szóval fentebb beidéztem milyen szitut is vázoltál fel a kérdésedben... Nos, mivel van még 236 köröd amit el kell ott töltened és újra nem vagy szabin lehetőséged van megint felütni magad a fellépő heki fölé és így: 1. Nem fogsz unatkozni, ergó rá vagy kényszerítve, hogy játsz. 2. Kevesebb pénzt tudsz termelni odafent háborítatlanul, aminek eredményeképpen csökken a játékban lévő pénz mennyisége, ami szintén pozitív hatás. 3. Nem lesz olyan, hogy valaki(k) beveszi magát jó magas hekire és ott leszabizik hosszú időre, hogy senki ne tudja őket utolérni, mert ennek semmi értelme nincs, max az, hogy kisebb a top-ba belépő orik száma és kevesebben tudnak fellépni... |
Quote:
|
Quote:
Azthiszem, az az esetleges kellemetlenseg, amirol beszeltem, boven megeri a dolog pozitiv oldalai miatt. Tehat nem kukacoskodok tovabb, tamogatom ugy ahogy legutobb szerepelt, azaz: Fellepeskor viheto maximum hektar folott automatikusan csokkenni kezd a foldterulet ha egy orszag szabadsagra megy, amig el nem eri az orszag a melyszabit, es ez fuggetlen az eltoltott top koroktol. Tenyleg jobb ha egyseges, mintha visszaeleses vadaknak tamadasi felulet nyilik. |
Quote:
|
Mielőtt az egészet összeraknánk, nézzük a javaslat második felét is külön: hány szeméályiséggel milyen top százalékokban kell teljesíteni a továbblépéshez szükséges köridőt.
Az eredeti has-számok: (1) - top 30% - ahogy eddig (2) - top 25% (3) - top 22% (4) - top 18% (5) - top 15% (6) - top 11% (7) - top 8% (8) - top 5% (9) - top 1. helyezés Egy sokkal enyhébb válasz rá: (1) - top 30% - ahogy eddig (2) - top 27% (3) - top 24% (4) - top 21% (5) - top 18% (6) - top 16% (7) - top 14% (8) - top 12% (9) - top 10% Valami köztes: (1) - top 30% - ahogy eddig (2) - top 24% (3) - top 19% (4) - top 15% (5) - top 12% (6) - top 10% (7) - top 8% (8) - top 6% (9) - top 5% Én továbbra is tartom, hogy 9 személyiséggel az első hely igazán elvárható, ha az illető tovább szeretne lépni. De persze meggyőzhető vagyok arról, hogy ez butaság. :) De szerintem ha már nehezítünk, akkor az ténylegesen nehezítés legyen, különben kár hozzányúlni. Nézzük kinek milyen számok tetszenek és miért. |
nekem az első tetszik. 8 személyiséggel az 5% még sima ügy a legtöbb csopiban. szerintem is elvárható, hogy 9 személyiséggel már 1. kelljen legyen az illető.
igaza van még aúú-nak is, hogy akkor már az elvárás az első 4 hely legyen egy full 9 személyiséges szövire való tekintettel (viszont ez a probléma egyelőre nem fog bajt okozni :D). |
Quote:
|
Quote:
De jó ez :) ...mármint a top1. hely a 9személyes oriknak :) Remélem nem leszek túlzottan offtopic, de ha ez bevezetésre kerül, akkor lassan komolyan el kell gondolkodni, hogy mi legyen a 9. személyiség után?! :) Ha viszont a top5% os verzió kerülne bevezetésre, akkor semmi esetre sem engedném, hogy egy 8,9 személyiséggel rendelkező ori a B-ből forduljon akár van orija az A-ban akár nincs :) Tudom ez, egy kicsit offtopic + egy páran naaaaagyon csúnyán néznek rám virtuális szemeikkel, de ez az én véleményem és fontosnak tartottam közölni :p |
Quote:
A B-ből fordulás feltételeit is felül kell majd kicsit vizsgálni, bár szerintem nagyon nem kell ezt bonyolítani, bőven elég talán azt nézni, hogy a ha az A-s ország a B-s ország személyiségmennyiségével rendelkezik, akkor megfelelne-e. Így 9 személyésig mellett mind B-ben, mind A-ban első helyen kell lennie ahhoz, hogy B-ből fordulhasson. De ez persze még messze van, egyelőre a százalékok sincsenek eldöntve. Közel se. :) |
Quote:
Feltevés: Ha van egy ori 9személyiséggel a B-csoportban az 1. helyen, akkor ahhoz, hogy az fordulni tudjon kell egy egy másik orija, hogy legyen az A-ban is az 1. helyen lényegtelen hány személyiséggel :) Ez így volna helelyes! :) ... amennyiben ez a verzió valósul meg. Én ezt támogatom. Indoklásképpen csak annyit, hogy egy olyan személy, aki elért akkora magaslatokat, egyszerűen nem lehet más célja, mint a legjobb hadvezérnek lenni a hódító világában és bármi is következzen a 9. személyiség után, csakis olyan kaphatja meg, aki már helyet foglalt a Hódító képzeletbeli trónján :) |
Quote:
|
Quote:
Azaz ez: (1) - top 30% - ahogy eddig (2) - top 25% (3) - top 22% (4) - top 18% (5) - top 15% (6) - top 11% (7) - top 8% (8) - top 5% (9) - top 1. helyezés |
Vagy az eredeti vagy a köztes, de hajlandó lennék harcba szálni a 9.-ért a csúcson.
Most az a kérdés mennyi időt kell eltöltenie a 9.-ért az első helyen. A 336 kört vagy csak elég bevillantani hogy ott volt. |
Quote:
Ha nem %-ban gondolkozunk, hanem konkrét első helyben, akkor én arra voksolnék, hogy a teljes 336 kört ott kelljen eltöltenie (kiesés -3 kör stb, ahogy most van a top30%). |
Logikus:)
De ezt akkor csak az intravénásan hódfüggők válalják be gnómmal v óriással, vagy nagyrészt betonelfek akik az 1/A-s seregcserés módszerrel törnek a csúcsra:) |
én ragaszkodnék kb az eredeti elképzeléshez:
1) - top 30% - ahogy eddig (2) - top 25% (3) - top 20% (4) - top 15% (5) - top 12% (6) - top 8% (7) - top 5% (8) - top 1% (9) - top 1. helyezés |
Quote:
|
Sziasztok!
Na ezt is végig olvastam habár bele telt egy pár órába. A kék számocskák 2-3 személyiség után már csak presztizs kérdés mint ahogy ezt többen is mondták. Ezért én nagyon szigorú feltételeket szabnék e fölött söt már ezekre is. Viszont aki aki nem presztizsböl csinálja csak nem szereti az 1/a-t vagy neki ez a szorakozás annak ne kelljen minden 2évbe uj orit inditania azért mert nem tud megfelelni. Az ötletem erre az lenne, hogy le lehesen mondani a plusz/fölös személyiségekröl amiket aztán soha többé nem kap visza és a kék számja is ennek megfelelöen alakulna. Vagyis egy (4)-es ori aki körbe fordul de ugy érzi hogy nem felel meg az ereje (5)-nek az maradhason (4) vagy ha akar, akár lehesen (2)-es is. A top1-es vitán meg olyan hülyeség vitázni hány (9)-es szövi rohangál? Mint ahogy írtátok egy (9)-es ori van csak és legalább 3 év amig ilyen szövi össze jöhetne de nehezitet feltételekkel ez még meszébb kerül. Tehát hülyeség azon filozni mi van ha 4 (9)-es lesz egy szövibe. Én egy uj javaslattal álnék elö 1 30% 2 20% 3 15% 4 10% 5 5% 6 2% 7 1% 8 top3 9 top1 Top15% egy csoportban se okoz különösebb nehézségeket a 4-5 személyiségek mert csak presztizs miatt van. A szabin lévö szinthatár fölöti hektár vesztés pedig ugy jó ahogy Ati írta. Üdv McLoad |
Én is a 336 kör top1 meg egyebek elöltésére szavazok.
|
Quote:
Legyen ilyen lehetoseg annak aki csak a jatek kedveert akar forogni, egyszer es mindenkorra lemond a tovabbi szemelyisegekrol, marad amennyi eppen van, cserebe a fellepes feltetelei is allandosulnak. A %-os kerdeshez nem szolok hozza, mert sajnos sok olyan csoport van, ahol nem jatszottam meg, ezert nem ismerem a teljesites felteteleinek nehezseget tapasztalatbol. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a többi problémához is bátran hozzá szólhatsz, és nekünk már nem sok dolgunk lesz :) szerintem ezt megvitatni is felesleges, Ati iktassa be magának, hogy a kék számot az adott ori tulaja ha akarja tudja csökkenteni. jah és a százalékaid is jók! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
szvsz valahol a köztes (aminek a vége túl könnyű) és a durva (aminek a vége túl nehéz:) verzió között lenne jó, mondjuk így:
(1) - top 30% (2) - top 26% (3) - top 22% (4) - top 18% (5) - top 14% (6) - top 10% (7) - top 7% (8) - top 4% (9) - top 1% |
Quote:
(9) - top 1-4 hely. 2/b-s fordulásnál az 1/a-s orinál viszont továbbra is csak azt vizsgálnám, hogy meglegyen a top ideje, mert a két feltétel együtt már bőven elég nehezítésnek... |
ugyanmá, kék 9esnek legyen már meg az az első hely..
és 8asnak meg a top 1 v. 2% |
Quote:
|
véglegesitem a javaslatom
Szoval le mondani a kék számokró csak szint lépés (nem feltétlenül körbe fordulás) után illetve ujra induláskor lehesen. Ezt azért, hogy ne az legyen hogy valaki teszem azt (4)-el 11-12%al ott rájön, hogy még se tudja elérni a 10%-ot és akkor le mond egyröl és valahogy 336kört megprobálja át vészelni 15%on belül. Ha eljut egy adott %-ig akkor azt olyan orival tegye aminek ez a kihivása ne pedig egy erösebb orival a személyiségek miat.
|
Quote:
|
presztizs kérdést minek kell könyiteni?
Leírom még egyszer, hogy 3-4 személyiség fölöt már lényegtelen hogy még kapsz egy plusz személyiséget vagy sem. Tehát az a kérdés hogy az a célunk, hogy minél több (9)-es rohangáljon vagy az hogy tényleg csak azok kapják meg akik a "piramis" csucsán vannak? Én ez utobbira szavazok.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:53. |