![]() |
Quote:
|
Quote:
Nekem meg az hogy nemtok laptopról írni és ez idegesít hogy ez az egérpad olyan izé:mad: :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Zöldet várom addig pirosíts körbe gyorsan mindenkit:p :D |
Quote:
|
Ááááá :mad:
Miért fordul elő már hatodszor, hogy le akarok szólni egy topicot, mert nem jó de mire szépen kultúráltan bekörmölöm a mondandómat már nem tom berakni mert áthelyezték az elvetettek közé :mad: Az ííííííz egye meg... nincs igazság :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Roviden: "Nem kell" :) |
Ati, eszemben sincs korán kelni. Mától 2hét szabi emberileg :D
Remy, mondjuk eme tevékenységed erősen érzékelhető a hódító világában :D Szecsa, valahogy a frappáns és nem túl agresszív elutasításokat jobban kedvelem :o Nah dühöngök még egy picit :mad: köze nincs ugyan a hódhoz, de befolyásolja, mivel erősen megzökkenti a koncentráló képességemet :p Szal a magyar vízumigényléshez egyre több dokumentáció szükséges és vannak olyan dolgok is amihez senkinek semmi köze és mégis kérik :mad: Egész dél előtt jártam keltem és mégsem tudtam beszerezni mindent. Kicsit azért gáz, hogy magyar létemre ahhoz , hogy elutazzak 50Km-re egy magyarországi rokonlátogatásra egy csomó papír + egy csomó pénz + várakozás + némi idegsejtgyilkolás szükségeltetik ...pff :mad: :( :( |
na vazzeg, vízum, ne is mondd.. én egy hete folyamatosan idegrohamot kapok emiatt:D
|
Quote:
Bár 2hét a várakozási idő, hogy meg e kapom vagy sem, de bízom a sikerben :o És utána tessék reszketni... kinyílik a kapu a hódtalik felé :p :D :D |
Quote:
|
üdvözlöm minden egykori klántársamat aki jóízűen levert.... akiknek szól, tudják mi van, pláne hogy még volt is róla szó pár hete, hogy nem ütnek, hogy más részleteket ne is közöljek. örvendek hogy mikor megjavítom a routerem erre jövök vissza... sportszerűség ide vagy oda, ezek után nem tudom mondani, hogy: "grat, igazságos versenyben maradtunk alul." :mad:
|
Bazz akárhányszor feljebb megyek valaki mindig leüt.
Kezd elegem lenni ebből az egészből. |
ijjgum meg a bujjgum Harcosok nem akar írni :D:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
|
holnap suli ilgum bulgum :(:mad: :( :( :( :( :( :( :( :( :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Dühöng dühöng :mad:
hogy mijér azt nem tudom :) |
Quote:
|
En is 7kor kelek, de nem tudok aludni.
Egyszeruen lelkileg nagyon szarul vagyok :( Miért vannak olyan szulok, akik azt hiszik a 17 eves lanyukat 100%-osan kell iranyitsak, mert elromlott a vilag?! :( *sigh* |
Quote:
ma különösen jó minden, majd te is meglátod:) |
kössz...probalom ezt vigasztalasnak felfogni :(
|
Quote:
(de most komolyan, nem alap, hogy kopogunk amikor bemegyünk egy csukott ajtón? mert az egy dolog ha egyedül vagyok bent és csak nem akarok beszélni velük, de ha még nővel is? úgy, hogy tudják? :eek: :eek: :eek: :rolleyes: ) |
Quote:
|
Quote:
|
Most akkor én is dühöngök egy kicsit.:D
Haza akarok menni.:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
óóóóóóó :D asszem valamit félreértelmeztem, de Szecsa adatlapjáról kezd összeállni a kép... mindegy, akkor sorry, hülye vagyok :D:D:D:D:D
|
Quote:
|
:mad: :mad: :mad: ááááá...kifosztottak és még a hazakísérésről is lemaradtam :mad: :mad: :mad:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:26. |