Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Roni 01-29-2006 23:37

Quote:

Originally Posted by Északföld
Mi az a zöld csík vagy éppen szürke színű csík a nevek alatt? Ami olyan sok kis kockából áll össze? az mire jó?:confused:

Tesóóó, fogalmam sincs h mire gondolsz :(

Quasi 01-29-2006 23:37

Quote:

Originally Posted by lacqa
miért, eddig mindig elkerülted? :)

Most sietnek fel, de megtalaltak, igy egy picit huzodik a dolog. :)

Quasi 01-29-2006 23:38

Quote:

Originally Posted by Roni
Tesóóó, fogalmam sincs h mire gondolsz :(

Ejnye mar, az ertekjelzo! Ahol le illetve fel lehet szavazni egy beszolast. Tetszesindex. :)

Quasi 01-29-2006 23:40

Quote:

Ami annál világosabb az már fehér :p

Na a ketto kozott. Majdnem feher...de mar kek. :)

Quasi 01-29-2006 23:42

Na nezzuk.

lacqa 01-29-2006 23:45

Quote:

Originally Posted by Quasi
Most sietnek fel, de megtalaltak, igy egy picit huzodik a dolog. :)

de tényleg, komolyan! eddig mindig b-ből fordultál?

Roni 01-29-2006 23:47

Quote:

Originally Posted by Quasi
Na nezzuk.

Ugye nem azt akarod mondani h ez szted világoskék, mert ez sztem zöld :D

Quasi 01-29-2006 23:48

Quote:

Originally Posted by lacqa
de tényleg, komolyan! eddig mindig b-ből fordultál?

Ha komolyan akkor: 1/A-ban eloszor nem kellett top 30-ban lenni, csak eltolteni a koridot. Masodszor lehetett fordulni B-bol. Harmadszorra volt hogy bevezettek a top 30-at, es fel kellett jutni.

Quasi 01-29-2006 23:49

Quote:

Nem, ez cyan vagy mi. :)

Xeper 01-30-2006 00:28

Quote:

sztem türkiz (a napszemüvegemen keresztül legalábbis) http://forum.queosia.com/images/icons/icon6.gif

S a t i 01-30-2006 06:22

Quote:

Originally Posted by Wanax
Zoli: Most komolyan... Te lacc eselyt arra hogy valaki megtudja tamadni a klanotokat???
Valoban szep eredmenyt ertetek el... de kb azt varjatok el hogy a forma1-ben a 10 eves konstrukcioval erjenek el dobogos eredment!

Sokat valtozott a jatek es rengeteg lehetoseg nem all rendelkezesre a feltorekvoknek, ami nektek megadatott! Ezt talan be kellene latni!!!
Nem sertesken irom ezeket!
Erdemes lenne ezen elgondolkozni, es nem olyan fellengzos hatassal irni azt hogy: "Igaz több mint 1 éve nem siekrült senkinek sem bevernie minket"

Hmmm... Ne szolj szám nem fáj fejem és SZK marad az Orim

Senki 01-30-2006 06:25

Quote:

Originally Posted by S a t i
Hmmm... Ne szolj szám nem fáj fejem és SZK marad az Orim

Azért nem mondanám, hogy SZK maradj... jó móka ez a csoport, csak az első helyért kicsit pszichopatának kell lenni! :D

*már fogadtam ezért pszichiátert, hadd mehessen a móka! ;) *

Xeper 01-30-2006 14:47

Quote:

Originally Posted by Senki
Azért nem mondanám, hogy SZK maradj... jó móka ez a csoport, csak az első helyért kicsit pszichopatának kell lenni! :D

*már fogadtam ezért pszichiátert, hadd mehessen a móka! ;) *

Szerintem Satinak ezt nem kell magyarázni ;) (a pszichiáterre gondolok :D )

Alba 01-30-2006 15:15

Amugy ha mar enniyen szoltak az 1A s vitaba en is hozzaböffentek vmit.Oszinten szolva nem tetszik hogy ez a helyzet kialakult.Gondolom az elso 2 klan is viccel mikor irja hogy szedjuk le oket ez van.Meg ha az egyiket le is szedi vki akkor ott van a masik.Az viszont nem jo kifogas hoyg baratok vagyunk meg hazastarsak ne m utjuk egymast.Mert ha igy van akkor vagy csinaljanak 1 klan-t es legyenek 10 en vagy kulonben ez jksz akarhogy is nezzuk.
De azt is meg kell erteni hogy a kialakult helyzetert nem ok a felelosek ok csak jol jatszottak es ez lett.Ez van ezt kell legyozni.Legalabb nagyobb a kihivas...

Roni 01-30-2006 15:18

Quote:

Originally Posted by Alba
Amugy ha mar enniyen szoltak az 1A s vitaba en is hozzaböffentek vmit.Oszinten szolva nem tetszik hogy ez a helyzet kialakult.Gondolom az elso 2 klan is viccel mikor irja hogy szedjuk le oket ez van.Meg ha az egyiket le is szedi vki akkor ott van a masik.Az viszont nem jo kifogas hoyg baratok vagyunk meg hazastarsak ne m utjuk egymast.Mert ha igy van akkor vagy csinaljanak 1 klan-t es legyenek 10 en vagy kulonben ez jksz akarhogy is nezzuk.
De azt is meg kell erteni hogy a kialakult helyzetert nem ok a felelosek ok csak jol jatszottak es ez lett.Ez van ezt kell legyozni.Legalabb nagyobb a kihivas...

MIért jksz az h nem bántjuk egymást? Tudtommal nem kötelező bántani mindenkit aki közel van hozzánk...

Roni 01-30-2006 15:19

Jah, és egyáltalán nem kifogás az h nem bántjuk a barátainkat, vagy a barátnőinket, vagy a rokonainkat, hanem egy egyszerű tény. Aki ezt nem tudja elfogadni az inkább saját magában keresse a hibát :D

Ati 01-30-2006 15:24

Picit Alba beírására reagálva, egy keserű történetet had osszak meg Veletek:

Pár éve, amikor az 1/A topján egy "elérhetetlen" ország és szövetség állt, nem sok esély volt arra, hogy valaki is legyőzi. Aztán egy évnyi rákészülés után beütötték egyszer, majd beütötték mégegyszer, és az addig elérhetetlennek tartott ország elkezdett zuhanni... Sajnos nem lehetett a háborút befejezni, mert nekem kellett az illetőt törölni amiatt a stílus miatt, amit ez kiváltott belőle.

Azóta változtak a szabályok, nem lehet olyan szinten elérhetetlenné válni, mint akkoriban. A top klán is változott már azóta.

Azt gondolom, hogy legyőzhetetlen klán most sincs. :)

Alba 01-30-2006 15:36

ati omen re gondolsz??

En nem mondom hoyg nem elerhetetlen klan.De szinte nincs olyan klan ami olyan egysegbe tudna mukodni hogy jelen allas szerint lenne ra esely.De hat ez persze a klanok hibaja.Es ezt kell megoldani.
Amugy nem jksz mert a jatek keretein belul nem segititek egymast de azert megis.

Ati 01-30-2006 15:38

Quote:

ati omen re gondolsz??

Nem. Lehetséges, hogy már többször volt topklán-cserélődés azóta, mint amennyire én emlékszem... :)

Alba 01-30-2006 15:39

amugy en nem nyavajogni akartam :)
Maximalisan elfogadom a felteteleket es ehhez alkalmazkodva probalok jaccni es keszulodni...:)

Xeper 01-30-2006 15:49

Quote:

Originally Posted by Ati
Azóta változtak a szabályok, nem lehet olyan szinten elérhetetlenné válni, mint akkoriban. A top klán is változott már azóta.

Azt gondolom, hogy legyőzhetetlen klán most sincs. :)

Nem legyőzhetetlen, de nehezebben utolérhető mint korábban (szerintem) -most legalábbis nincsen túltöltöt sereg, amivel a sokkal nagyobbakat is el lehetett érni, valamint most már császár sincsen, akin fel lehet kapaszkodni.
Egészen pontosan: hatalmas űr tátong a top és a többiek között, ami egyelőre áthidalhatatlannak látszik.... a mostaniaknak pedig lefelé könnyebb haladni mint felfelé (jól mondom? :) )
És ilyen védett helyen termelni... kényelmesen uralva a piacot -ez valóban behozható? Főleg ennyi ráfordított órával....
Bár szerintem is az a normális, hogy sok idő vezet a sikerhez, tehát aki keveset fordít rá, az ne reménykedjen az elsőségben... ezt a mostani toposok meg is tettek, és gratula a teljesítményükhözm de a mostani állapot már a játék adta lehetőségek határát súrolja, és szerintem most nehezebb helyeztben vannak a trónkövetelők, mint korábban.
Én nem vagyok érdekelt ebben a témában, de úgy érzem hogy már láttam eleget arrafelé ahhoz, hogy ilyen véleményt formáljak -remélem nem másztam bele senkinek a lelkébe :)

Xeper 01-30-2006 15:51

Quote:

ati omen re gondolsz??
megis.

Kacsa Asus-a lesz szerencsés nyertes? :)

Roni 01-30-2006 15:56

Én azt látom, h ott van alattunk egy csomó klán és nem igazán harcolnak egymással. Szal mindenkinek ránk fáj a foga, csak azt nem értik meg, hogyha a 11. oritól legalább a 30. oriig mnt-je van mindenkinek, akkor téllleg sosem fognak utolérni minket... És mindenhol csak a szócséplést látom, h mekkora szemétség h mi ott vagyunk 2 klánban... Ők meg ott vannak legalább 10 klánban, és mind ellenünk vannak, illetve lennének :D

Xeper 01-30-2006 16:02

Quote:

Én azt látom, h ott van alattunk egy csomó klán és nem igazán harcolnak egymással. Szal mindenkinek ránk fáj a foga, csak azt nem értik meg, hogyha a 11. oritól legalább a 30. oriig mnt-je van mindenkinek, akkor téllleg sosem fognak utolérni minket... És mindenhol csak a szócséplést látom, h mekkora szemétség h mi ott vagyunk 2 klánban... Ők meg ott vannak legalább 10 klánban, és mind ellenünk vannak, illetve lennének :D

És ilyenkor jön a kérdés: ott ki kinek a rokona? :D

Never 01-30-2006 16:08

Csak egy egyszerű kérdés:
mindenki más,hasonló helyzetben,mint az TOP klán mit csinálna? :)
Kétlem,hogy aki javasolta,hogy kezdjék el egymást ütögetni,ő maga megcsinálná ezt :)

Xeper 01-30-2006 16:33

Quote:

Originally Posted by Never
Kétlem,hogy aki javasolta,hogy kezdjék el egymást ütögetni,ő maga megcsinálná ezt :)

Én mikor olyan magasra kerültem, hogy nem volt felettem senki akivel ne lettem volna jóban, és alattam is csak kilométerekre volt a legközelebbi ori, vártam egy darabig, hátha történik valami...de nem történt semmi, meguntam, azóta SZK-n vagyok.

wand 01-30-2006 16:39

Quote:

Never: pedig minenki elfelejti, hogy mi is úgy mentünk fel 800k pontra, hogy aki élt és mozgott az bevertük. sőt Méri lévén nem volt hajlandó felfedezni, az összes hekijét csatában szerezve ért 1 millió pontra ráadásul Ők még túltöltött sereget sem voltak hajlandó használni..

már csak gazdaágilag is jobban megéri foglalni mint felfedezni.. egy heki felfedezése és beépítése min 2-3x. annyiba kerül mint az elfoglalása.. (továbbá lényegesen izgalmasabb )

nem beszélve aról, hogy ez sok mnt 1x csak megfogja magát bosszulni. előbb-utóbb valaki gondol egy nagyot és leüti az addig mnts havert, max majd másnap adnak valami "értelmes" magyarázatot... :)

(na ez most szines?? :p )

Never 01-30-2006 16:49

Xeper,nem hinném,hogy nekik kéne vmit is csinálniuk.
Elérték,amit akartak,miért kéne SZK-ba menniük,vagy lefordulni az ötösre? :)
Biztos unatkoznak,de ez nem az ő hibájuk.
Vagy csak azért újrázni kéne az A-t,mert nem vagyunk képesek beérni őket? :)
Jójó,tudom,most nyalok a top klánnak,de ez hülyeség,én is ellenük megyek :)Mindenki a saját szemszögéből nézi,az övükébe meg senki sem gondol bele.

Never 01-30-2006 16:51

Pontosítok,nem csak ellenük megyek :)

Roni 01-30-2006 17:14

Quote:

Pontosítok,nem csak ellenük megyek :)

Ezaz Never, hajrá! :) Én szurkolok Neked :)

Xeper 01-30-2006 17:18

Quote:

Ezaz Never, hajrá! :) Én szurkolok Neked :)

Én is :) (bár csak a lelátóról :) )

Gyerek 01-30-2006 17:55

Quote:

Originally Posted by Északföld
Csongor ne gyere ezzel a süket szöveggel. Pont a ti klántok az ahol minden ori szinte egész nap full üresen volt (termeltétek a sok pénzt a kajából + egyéb dologból és adtátok Monrónak a lét ha éppen íjjat kellet felvenni és adnátok mind a mai napig, nem kel ltagadni, felesleges :P ), mivel az összes környező ori haverotok. Ezen felül aki nem volt az, azt mindíg kivédtétek, még hajnal 05h-kor is az esetek többségében. Szval nem kell a családos hülye duma, megoldottátok ti azt bőven:D

Kedves Zoli! a süket duma rád jellemző, meg az infók kiadása is... Meg az is kedves volt, hogy a fél 1/A-t jkszel megvádoltad, az összes környékbeli ori a klántársam :) Ja és úgy látom rövid az emlékezeted akkor Méri mér ütött be minket talán ő is haver??? Biztos vele is jkszeztem?:D Ezt ugye nem gondoltad komolyan. És én csak annyit akartam megjegyezni, hogy nekünk a családunk miatt nincs annyi időnk a hódra mint nektek ahogy remélem Baba meg is értette, tőlem akár 100 évig is ellehetsz ott nem érdekel, egyenlőre fontosabb a család. A többi vádadra nem tartom a választ se érdemesnek , talán előtte a saját házad táján kéne körbenézned. Szóval érezd jól magad ott fent, de a magas lóról néha le is szállhatnál azért :)
Csongor

Senki 01-30-2006 18:08

Quote:

Rám célzol Neverke? én a pokolba leverném az alattam levő klánt, akkor is a barátnőm játtszana benne... (bár valószínű nem lennénk külön klánba, és a legvalószínűbb, hogy az életbe nem venné rá magát a hódítóra... :rolleyes: )

Never 01-30-2006 18:20

Senki,nem rád céloztam :)
Vagy ha te javasoltad először,hogy a TOP klán kezdje el ütögetni egymást,akkor mégis,de én nem így emléxem :)

Never 01-30-2006 18:22

Köszi Baba :)

Senki 01-30-2006 18:35

Quote:

Senki,nem rád céloztam :)
Vagy ha te javasoltad először,hogy a TOP klán kezdje el ütögetni egymást,akkor mégis,de én nem így emléxem :)

én voltam, hogy legalább a csoport ne a 2 topklánban érjen véget aztán onnantól nicsn tovább nagy ori... de mindegy, ha elolvasod látod hogy elvetéltem végül az ötletet... viszont azt nem hogy egyszer leszedjük onnét őket :cool:

wand 01-30-2006 18:42

Quote:

Originally Posted by Senki
én voltam, hogy legalább a csoport ne a 2 topklánban érjen véget aztán onnantól nicsn tovább nagy ori... de mindegy, ha elolvasod látod hogy elvetéltem végül az ötletet... viszont azt nem hogy egyszer leszedjük onnét őket :cool:

Hajrá! :D :D

Senki 01-30-2006 18:44

Quote:

Originally Posted by wand
Hajrá!

köszi, dolgozunk az ügyön, de azért ne azt várd hogy holnap nektek esik 10 vérpistike ;) majd soká jó pár hatalmas sárkány :cool::cool::cool:

Reaktor 01-30-2006 20:01

Sziasztok Reaktor vagyok.

Mostanra sikerült visszaolvasni mindent.

Nos rengeteg olvasnivaló volt és először az ujonan A ba lépőkhöz szólnék.

Először is nem jó az a hozzáállás, hogy ez a csopi nem kell.

Itt teljesen más a játék, és aki a kis számra hajt annak itt is bizonyítania kell.

Igenis lehet itt is eredményesen támadni, védekezni, csak teljesen más taktikával.

Akinek tanácsra-segítségre van szüksége az forduljon bizalommal hozzám, igyekszek neki segíteni.

Szóval korántsem egetrengető feladat a top 30% ba bejutni.
Ehhez persze kell gazdaság, tartalék, és jól felépített ország.
Ha valaki erős szöviben-klánban van az azért nagy könnyebbség, de anélkül is megy.

Ha nem jó az ország felépítése akkor át kell gondolni, esetleg ujrázni, mert vannak olyan fajok, amikkel kifejezetten nem lehet az 1/A ban eredményt elérni.

Olyan érvet pedig senki se hozzon fel, hogy nekem már 2000 kör óta nem megy a top 30 és nem tudok a B ből fordulni, mert a kisszám az nem a játékban eltöltött idő, hanem a megszerzett játéktudás után jár.

Az utóbbi időben sok jó játékost felkényszerített az uj rend a legfelső csoportba.
A változás legnagyobb vesztesei azok az átlagosan jó képességű játékosok, akik 5K fölöttről ujráztak, vagy leverték az ujonan feljövők, és így a minimum föld miatt nem tudnak a B topból fordulni.

Hát ők vagy összekapják magukat, vagy marad a zéró start.

Xeper 01-30-2006 20:06

Quote:

Originally Posted by Reaktor
Sziasztok Reaktor vagyok.

Mostanra sikerült visszaolvasni mindent.

Szia Reaktor!
Gratulálok... ilyen kitartással egyszer te leszel a legnagyobb :D

All times are GMT +1. The time now is 00:58.