![]() |
Quote:
|
Quote:
|
http://www.hnkc.hu/iwiwmeghivo.jpg
Mindig kevés az IWIW meghívó:P |
Az a baj, h iwiwen az emberek jelentős hányada nem jelöl meg magának rendes elérhetőséget, h miért az változó, de a legtöbben azért, mert mivel neki kell, h a legtöbb "ismi"-je legyen, ezért mindenkit felvesz akit tud, nekik meg nam szívesen adja meg...nah ez gáz. DE az iwiw nem egy levelező rendszer, az csak arra van, h megtalálj olyan embereket, akiket régen ismertél, jóbavoltál velük, de "elvesztek". (persze ehhez óhatatlanul minél több embert kell felvenni, az ésszerűség határain belül) Nekem rengeteg barátom került meg így újra, de alapvetően nem szeretem az iwiwet, az emberek többségének hozzáállása miatt, mégha hasznos is.
nah tudom, h nem erről folyik épp a szó, csak leírtam a véleményem az iwiwről, gondoltam ebbe a topikba talán belefér:) |
Részben igazad van, valóban nagyon sokan csak a sok ismerősre hajtanak, és ezért nem jelölnek meg rendes elérhetőséget. De ha te találsz egy régi jó ismerőst az iwiw-en akkor sztem annak nincs túl nagy jelentősége hogy megadta e, mert egész egyszerűen megkérdezed.
|
Quote:
|
Quote:
iwiw meghívóm még nincs, de folyamatban van 2 is... |
hellotok ha kell valakinek iwiw meghivó
az erre a számra irjon 385957 |
Van egy fölös iwiw meghívóm ha kell valakinek.
|
Quote:
|
"Postaláda telítettsége:
Beérkezett: 59, Küldött: -59, Fennmaradó hely: 200" Hihi, minusz 59 levelet küldtem. :)))))))))) |
fölös meghívom nekem is van... ára egy vip:D najó csak egy zöld:P
|
Iwiw Meghívóóóóó!! :)
Ha valakinek kell iwiw meghívó nálam jelentkezzen!
Íj/paci felállással,msn,vip kötelező,zöldben gömböt és email címet várok! Érdeklődőket várok! :p:p:D |
Nekem is van egy meghívóm
Már nem kell :) 357720 ide lehet zöldezni, vagy privit írni, ha kell |
Quote:
végülis jófej vagy, ha belépnek hozzád, akkor adsz nekik iwiw meghívót:) |
mostansag elegge belassult a meghivo kezbesitese :D
Meghívó kérés időpontja: február 10., 22:48 |
Quote:
|
ja, sajna :)
multkor bejelölt a Szekeres Klub :D Ezt írja magárol: "Szeretem a mulatós jókedvű ismerőseimet, mert a mondás is úgy tartja, hogy "kis Szekeres, nagy Szekeres, mind megissza amit keres, ha megitta amit keres, jól mulat a kis Szekeres" " :D:D es azt is irta, hogy "Szekeresek, egyesüljünk" :) |
Quote:
|
Quote:
Én az ilyeneket gondolkodás nélkül utasítom vissza.:)))) |
Quote:
|
Quote:
Azon, hogy az Iwiw jelenlegi formájában minden értelmét elvesztette, nem fogunk összeveszni, mert ez sajnos tény. |
Én azért még mindig látom értelmét...főleg, hogy rengeteg helyen éltem, jártam :) Alapvetően ha szükség van vkire, akkor egyszerubb elerni...
|
Mondjuk nekem sikerült a lehetetlen:D iwiwen megtalálni egy vadidegen csajt szigetről akinek a nevére se emlékeztem (alkohol gonoszsága:D,a telcsim meg behuzták...) és tök véletlenül sikerült:D egy régi ismeröst kerestem akinek mint utolag kiderült ugyanaz a neve...:D azóta is együtt vagyunk:P azóta áldom az iwiwet:P meg kedves volt osztálytársam is kapott egy láda sört:D:D:D
|
Quote:
én elolvasnám ;) mellesleg már nincs meghívóm :p és nem is adtam volna oda :p :D |
Úgy fest korai volt az öröm a körlevelekkel kapcsolatban :( Van ez a kapsz free valamit, ha regelsz mittoménhova üzit már vagy harmincadszor kapom meg :mad: Kissé idegeseít a dolog
|
Quote:
minnyá megkereslek, és én is elküldöm neked :D |
Quote:
|
Höhh, mire mindenkit kezd nem érdekelni a dolog, én is regeltem:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Kerestem, de nem találtam "Hódító" nevű feléhasználót iwiw-en. Érdemes lenne csinálni egyett? Ati Te mit szólnál hozzá? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem most járt le amit kértem!
Szerintem nem is fogok kérni többet. Sokszor látom azt,hogy üzenő falra kiírják,hogy "van meghívóm,kell valakinek" vagy "minnyá lejár meghívóm" vagy "meghívóóóm vaaaan,kinek keeelll" .... Szóval mindenki kér,de azt se tudják minek. Ma az a menő akinek több az ismerőse. (persze a szomszéd kutyája is az ismerősök között van+az 1 hónapos csecsemő) Viszont ,ha lesz valami hód klubb,akkor oda belépek:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én is nyomtam,de elég is volt belőle. Hód az első,az egyetlen:) |
All times are GMT +1. The time now is 13:30. |