![]() |
Quote:
|
nekem ebben a változtatásban az nem tetszik a legjobban, hogy így is vannak szinte beverhetetlen elfek A-ban. olyanok akiket ork tudós tábornokkal is csak 75% barakkal tudok beverni, 100%os morállal. és azok még így sem teljesen kiélezett országok... ha nem éjszaka támadod (mivel szabin lesz) nap közben kell kitámadod full barakkal 0 védelemmel, hogy be tudd verni. kedve szerint jöhet vissza jó pár sereggel és akkor még a hiénákat nem is említettem.. ha az a cél ezzel, hogy az A-t játszhatatlanná tegyük, akkor sikerülni fog. így is nehéz haladni mert az országok nagy többsége elf, ezek után meg szinte lehetetlen lesz. nemrégiben elértem egy olyan pontszámot A-ba, ahol 100K ponton belül le fel csak két elf ország volt aki nem a klántársam és azok is 9-el kevesebben voltak klánjukban mint én...
|
A-ban a szabis ország csökkenti a klán védőerejét, tehát nem beüthetetlenebb, hanem sokkal beüthetőbb lesz tőle az egész klán.
Elég elvetemültnek kell A-ban lenni ahhoz, hogy minden éjszakára lecsökkentsd a klánod védőerejét, és biztosítsd eközben, hogy tuti ne tudj tenni semmit ellene (nem tudsz visszajönni szabiról). Ez a módosítás az A-ban lesz a legkisebb hatással, és még ott is csak pozitív hatását látom azáltal, hogy az eddig beüthetetlennek vélt elfek beüthetőek lesznek, ha valaki él ezzel a lehetőséggel. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nem támogatom de ha senkit se érdekel akkor legyen :)
|
Quote:
|
szezonba nekem este van pár órám odacsapni a nappali akciózásért de eztán nem lesz rá lehetőségem.... unalmas lesz ez így.
Keveslem a hozzászólásokat pedig a normálosokat inkább érinti... ennyire nem érdekel senkit vagy csak én pánikolok? |
Quote:
Ha többen leszünk tőle "aktívak" akkor megéri, ha nem, akkor felesleges dolog, ami inkább káros. |
Quote:
|
Quote:
Én azt látom, hogy eddig, ha 70% kellett, hogy beüsd az elfet, akkor ha elszabizik, akkor klán szinten csak 65% barakk kell, vagyis sokkal könnyebben beüthető lesz. Ez két dolgot eredményez: vagy jól jársz, mert könnyebben beütöd, vagy nem megy szabira, és semmi nem változik. A teljesen kitámadt, és emiatt üresen hagyott országot továbbra is ugyanúgy tudod támadni, hiszen nem mehet addig szabira, amíg kint a serege, tehát ha a hiénázás lehetőségéről beszélünk, az is megmarad. |
Ati: és ha előttem van 5 elf egyéniben, és más senki, mind más klánból, ezek elszabiznak, hogy varázsolom oda hirtelen a klánom valamelyikhez? Mindig rakjunk ki/vegyünk be valakit, hogy én egyéniben üthessek? Vagy hogy képzeled ezt az érvet?
|
még anarchba szétrengetek másik 10 varival egy elfet de normálba nem tudom, ezt hogyan oldjátok meg. Este szabin nappal meg visszakisér.... patt helyzet majd néztek farkasszemet és a lopkodásért semmivel nem tudtok visszavágni ha kiszámolja mikor mehet szabira..
de legalább nyugodtan alszik majd.... |
Quote:
|
Quote:
* Vagy bármikor máskor. |
Quote:
|
ugye nem akarod azt mondani, hogy ennek a modosításnak semmi értelme mert nem éri meg szabira menni.
|
Quote:
A-ban ha védelmet akarsz magadnak, akkor olyan fajjal legyél, és tarts védőegységeket. Az A-ban nem hiszem, hogy ez bármi érdemi változást jelentene, bármely irányba. Más csoportokban annál inkább. |
Quote:
amúgy meg a mostani szabadság rendszere min 72 körig elérhetetlenné teszi a szabis orit. Aki csak azért megy szabira, mert pár óráig elérhetetlen számára a hódító, arra nem kell 72 órát ezentúl várnod, hanem csak min 8-at Pont a saját ellenérveid azok, amiktől életképes ez a javaslat... Most ha valaki szabizni akar, ugyanúgy szabizik, de azzal 72 körig kiesik a játékból... nem is értem, hogy a 8 körös szabi hogy lenne hátránya a játéknak. sokkal több ori lenne sűrűbben aktív... Aki meg mindig aktív az ugyanúgy jól jár, mint most.. nem igaz? hol itt a probléma? |
Quote:
|
Szedjétek elő azoknak a szabis országoknak a belépőadatait, mert napokon belül kipróbáljuk, hogy milyen kezdeti hatásai vannak a rövidebb szabadságnak. :)
|
Mennyi akciómentes kör kell a szabihoz?
A vari készültség visszatöltődik szabadság alatt ill. a toli készültség meg nem? Mennyi a legrövidebb kivehető szabi kör? |
Quote:
Quote:
(Normál sebességű csoportot számolva 3+5 = 8 óra, egy "rendes" alvási ciklus.) 72 órán belüli visszatéréskor a visszatérés akciónak számít. 72 óra utáni visszatéréskor nem. Quote:
|
Hol és milyen formában lesz jelölve, hogy mennyi kivehető szabadság áll rendelkezésre?
|
Quote:
(A szabi idők már számolódnak. Néhány nappal ezelőtt mindenki kapott annyi szabit, amennyi ideje edddig játszik, függetlenül az eddigi szabitól. Azóta ez az idő növekszik, vagy csökken. Jelenleg még semmi gyakorlati funkciója nincs, hiszen még a régi szabi rendszer működik.) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Minden régi ország bőven-bőven kap szabiidőt, és amíg teljesen képlékeny a szabi rendszere, addig kár hazavágni az országokat, amikor lehet, hogy minden megy vissza a régibe. A direkt hosszútávú szabi a fagyasztás valamilyen formájával valószínűleg úgyis meg lesz oldva, ha az alap helyzet pozitív irányba visz. |
Akkor, ha én 2003-ban kezdtem, lesz 10 év szabim?
|
Quote:
A friss országokat fogja ez elsősorban érinteni az elején, kell idő, amíg a régi országokra a korlátozó hatás érvényesül. De ez nem is baj. |
Quote:
elképzelhető 10 év játéknál esetleg csak 1/4 idő szabira? |
A fagyasztás az "végtelen" idejű lesz vagy ott is várható lejárat?
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:49. |