![]() |
|
pool szünetet rakj már bele, gondolj azokra, akik cigiznek :D
|
Quote:
|
azokkal nem lehet kezdeni semmit, akik csak beülnek, de nincsenek ott és minden körben dobnak?
|
Quote:
|
Quote:
azért raktam be hogy mindenki rettegjen a mázlifaktoromtól:D |
Quote:
|
Pénteki versenyek
Pénteki első verseny 18.30-tól
NLHoldem Knockout (50/KO) 2.000 kezdő zseton, 5 perces vakszintek, nevezési díj 200+50+15 játékpénz Pénteki második verseny 20.30-tól NLHoldem Knockout (50/KO) 5.000 kezdő zseton, 3 perces vakszintek, nevezési díj 200+50+15 játékpénz A győztesé minden nyeremény!!! Pénteki harmadik verseny 22.00-tól NL Holdem Knockout (125/KO) 5.000 kezdő zseton, 10 perces vakok, nevezési díj 500+125+30 játékpénz Gyakorló versenyek a Verseny Klubban!!! 16.30, 19.15 és 23.00-kor Jó szórakozást!!! |
Quote:
|
Remy dohányos vagy?Vagy esetleg más miatt kérded?:)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cigizni még én sem láttam, bár csak egyszer találkoztunk :D |
Megnéztem:A versenyen minden egész után 55 perccel lesz szünet.
|
Prostamol uno?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Az A a kivetel, sajnos az elfokozott szabizobajnokok eleg idegesitoek tudnak lenni a tobbi csoportban, akik szerintem direkt csinaljak ezt az akadalyt.... |
Szombati versenyek
Szombati első verseny 15.00-tól
PL Holdem Knockout (125/KO) 5.000 kezdő zseton, 10 perces vakok, nevezési díj 500+125+30 játékpénz Szombati második verseny 19.00-tól NL Holdem (normál) 3.000 kezdő zseton, 5 perces vakok, nevezési díj 300+20 játékpénz A győztes mindent visz! Szombati harmadik verseny 22.00-tól NL Holdem Knockout (125/KO) 5.000 kezdő zseton, 10 perces vakok, nevezési díj 500+125+30 játékpénz 6 játékos/asztal Gyakorló versenyek a Verseny Klubban!!! 17.00, 20.30 és 23.00 Holnap este megtörténik a Februári Pókerbajnokság 12 versenyéből az első heti 3 kiírása... |
Quote:
Nekem meg nem celom ezen idegeskedni, igy mindket klubbol kileptem. Akiket zavartak az emiatti beszolasaim, azok legalabb nem halljak tobbet. Tovabbi kellemes rulettezest poker helyett. |
Megkérdezhetem, mi is történt?
|
Quote:
|
Quote:
Plane ezek utan meg azt is mondja, hogy milyen ugyes volt, hiszen nyert, es szerinte ez mindent igazol (Kezdohandek: KK vs Q4 ketszinu) (Es ez csak az utolso csepp volt a poharban...) |
Quote:
Mármint a reakcióidat az ilyenekre :D De ha emiatt kiléptél, háááát... Pont itt lenne a lehetőség megmutatni, hogy hosszú távon a mákolás nem kifizetődő... A Versenysorozat megnyerésével pl. :) |
Quote:
|
Quote:
vagyis remélem... de az én véleményen amúgy az, hogy ellened már direkt is adják :) |
Quote:
|
Quote:
De eddig nem volt igény... Sajnálom, hogy visszaléptél a sorozattól, de a te döntésed... akkor így 39 résztvevő van, már régen nem volt új, valószínűleg ennyivel indulunk |
Quote:
Tegnap is volt 1-2 vicces megadás:) AA-om ellen J4. és majdnem lejött a flösse... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Es meg mindig tobb eselye van mint pl az AK-nak, pedig arra nem mondanad hogy atgondolatlan megadas) :) (Persze ettol fuggetlen el kell dobni, nyilvan) |
Remy, nem értem miért zavar téged másoknak a játékstílusa? Senki nem a nagy könyv szerint játszik, kivéve téged. Én is sajnálom, hogy kiléptél, de elfogadom.
|
Quote:
|
A TV-ben láttam már nem egyszer, hogy a semmire mennek végig, valódi pénzben. Pókervilágbajnok blöfföl nem is egyszer és bejön neki. Igaz én nem értek a pókerhez, a kifejezéseket se ismerem, nem tudom hogy működik ez...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Elég hamar rá lehet jönni, hogy ki az, akit komolyan kell venni licit-ügyileg és ki az, akit nem. Negreanu írta a blogjában még pár éve, hogy ahogy egyre több kezdő és/vagy amatőr jelent meg a kaszinókban, rengeteg profi játékos nagyon feszes taktikát kezdett alkalmazni. Ő éppen ezért sokkal lazábban játszik, mint annak előtte. Persze, bad beatek vannak, mindig is voltak és sajnos lesznek is, de rövid távon a szerencse faktort nem is szabad figyelmen kívül hagyni. Az igazi pénzről meg annyit, hogy élőben nem ennyire durván, de online, kis tétben ugyanez megy: Minden szarra, sokszor a nagy semmire megy a megadogatás. Sokan ezt szórakozásnak fogják fel és nekik bizony akció kell, nem élvezik azt, hogy ülsz és vársz a lehetőségre. El kell (sajnos) fogadni és igenis ki kell használni. |
Nem akarom osztani az észt, de el kell fogadni, hogy ahány játékos, annyiféle stílus.
Ha valaki így játszik, akkor így.... Kifizette a nevezést, szíve joga azt tenni, amit akar... Ha valaki ezt ennyire nehezen viseli, hááááááát erre nem is tudok mint mondani... Épp ezért szerencsejáték, más kérdés, hogy akit lejavulnak, nehezen viseli... |
All times are GMT +1. The time now is 23:28. |