Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

RRRrrr 09-08-2010 22:02

Quote:

Kár, mert így most egy szövi 1 tagjára nem lesz érvényes a +%...
Meg még azt hiszi, rá nem morcizom
Pedig mostanában igen morci vagy:D Biztos repkedtek a röpdolgozatok az iskolában:D De inkább ne máson töltsd ki mérged, hisz még mindig elég közel vagyok. Ha az ismerőseid ütnek, abban amúgy sincs olyan nagy élvezeted nem igaz? :D:D:D

Mellesleg örülök, hogy megjött a hangod végre fórumokon, pár napja mintha kerülted volna a közösséget;)

Pool 09-08-2010 22:03

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 263186)
Ha tudom, hogy ilyesmit indítok el, akkor meg sem szólalok.

Az indulata valahol jogos.. én mondjuk letojom az ilyesmit, de gondolj bele Te hogyan reagálsz, ha a Csakegy klánt hozzák szóba negatív értelemben.

Te még tag vagy Attila mosogépes fórumán? :)
Tényleg ez a neve?:eek:

Dragi 09-08-2010 22:04

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 263186)
Ha tudom, hogy ilyesmit indítok el, akkor meg sem szólalok.
Az indulat valahol jogos.. én mondjuk letojom az ilyesmit, de gondolj bele Te hogyan reagálsz, ha a Csakegy klánt hozzák szóba negatív értelemben.

Igen védelmére kelek a volt klánomnak, de ez nem abban nyilvánul meg hogy ész nélkül kiszárogatok bárkit a fórumokról vagy bármi egyéb

Pool 09-08-2010 22:04

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263187)
Pedig mostanában igen morci vagy:D Biztos repkedtek a röpdolgozatok az iskolában:D De inkább ne máson töltsd ki mérged, hisz még mindig elég közel vagyok. Ha az ismerőseid ütnek, abban amúgy sincs olyan nagy élvezeted nem igaz? :D:D:D

Mellesleg örülök, hogy megjött a hangod végre fórumokon, pár napja mintha kerülted volna a közösséget;)

Szar földleadós senkikkel nem tárgyalok...
oszt jónapot!

Tsobi 09-08-2010 22:04

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 263189)
Igen védelmére kelek a volt klánomnak, de ez nem abban nyilvánul meg hogy ész nélkül kiszárogatok bárkit a fórumokról vagy bármi egyéb

Az a fórum a barátaié. Ez a gesztus rejtett izenetet hordoz magában.

Tsobi 09-08-2010 22:05

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 263189)

Pool is bolond volt, mikor rájött az 5 perc, oszt ennyi. Azóta puszipajtások vagyunk megint:D

Pool 09-08-2010 22:05

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 263192)

Akkor már értem miért nem vagyok én ott tag :D

Dragi 09-08-2010 22:05

Quote:

oks, értem tehát kiestünk a bögyéből :) ez van :)

RRRrrr 09-08-2010 22:05

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263190)
Szar földleadós senkikkel nem tárgyalok...
oszt jónapot!

Mitől lenne földleadás, hogy különböző akciókkal mindenkit felhergelek a környéken, remélve hogy földért fognak jönni? Gondolkozz már nagyotmondó kapitány:)

vityu 09-08-2010 22:06

Quote:

Én sem vagyok ott, akkor ez jelent valamit... Lehet azt, hogy fél évente egyszer fórumozok... :D

J.Ati 09-08-2010 22:06

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 263175)
Jogos, egy Big gunost hogy oktatnék ki? :)

Ezt múltkor megbeszéltem Dragival.
Nem olvastad a fórumot?

Pool 09-08-2010 22:06

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 263193)
Pool is bolond volt, mikor rájött az 5 perc, oszt ennyi. Azóta puszipajtások vagyunk megint:D

Persze, mert megijjedtél, mikor megláttál B-ben :D
Na jó, mióta nem írsz olyat, ami bántó egy barátom miatt, azóta nem haragszom :)

Tsobi 09-08-2010 22:06

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263196)
Mitől lenne földleadás, hogy különböző akciókkal mindenkit felhergelek a környéken, remélve hogy földért fognak jönni? Gondolkozz már nagyotmondó kapitány:)

Egykoron volt ez szabályos módja ez annak is, hogy az ember 199 hekire kerüljön, hogy ne kopjon a tekije. :)

Pool 09-08-2010 22:07

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 263198)
Nem olvastad a fórumot?

Kaphatnék a fórumodra meghívót...
csendben leszek, csak olvasgatni :)

Pool 09-08-2010 22:09

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263196)

Letojom, mit írsz, Remyre is azért mentél, hogy földeljen le, még üzit is írtál neki, hogy reméled, földre megy...
hát ahogy nézem, most már meglesz amit kértél Mr. Hipernova :)

Tsobi 09-08-2010 22:09

Quote:

Nem olvastad a fórumot?

Nem tudom kivel mit beszéltél meg, de tényleg. :)
És nem vagyok Dragi sem.. bár sokban hasonlítunk, én egy szebb és szemüvegesebb kiadás vagyok :D

RRRrrr 09-08-2010 22:09

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 263200)
Egykoron volt ez szabályos módja ez annak is, hogy az ember 199 hekire kerüljön, hogy ne kopjon a tekije. :)

Így van, semmi szabálytalant nem csináltam, csak hát olyan morci most rám Pool, hogy megvádol mindennel. Pedig ha jól tudom, a (vélt)csalások bejelentésére megvan a megfelelő módszer, és nem fórumtéma, főleg nem belsőn, amiért elvileg tiltás járna min. egy 0körös.
Nahde mindegy, majdcsak megbékél a jó öreg Poolos:D

RRRrrr 09-08-2010 22:11

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263202)
Letojom, mit írsz, Remyre is azért mentél, hogy földeljen le, még üzit is írtál neki, hogy reméled, földre megy...

Olyan ez a hód, mint egy kis család:D
És minden családban van egy notórius füllentőgép is ugye? :D

Remedy 09-08-2010 22:11

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263202)

Ilyen uzenetet nem tilos irni asszem. Vagy mittudomen. Remenykedni lehet... :)

Dragi 09-08-2010 22:12

Quote:

Nem olvastad a fórumot?

megbeszéltük ?

RRRrrr 09-08-2010 22:13

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263206)
Ilyen uzenetet nem tilos irni asszem. Vagy mittudomen. Remenykedni lehet... :)

Persze, hogy nem tilos, de tudnod kéne:)
A biztonság kedvéért azért jelentsétek minden üzimet, hátha fennakad egy:D
Ezzel legalább biztosítjátok, hogy az is jókat röhög rajtatok, aki ellenőrzi a bejelentéseket:)

Pool 09-08-2010 22:14

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263205)
Olyan ez a hód, mint egy kis család:D
És minden családban van egy notórius füllentőgép is ugye? :D

Tényleg ez olyan, mint egy család.
Küldd már át a húgod :)

RRRrrr 09-08-2010 22:14

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263209)
Tényleg ez olyan, mint egy család.
Küldd már át a húgod :)

Aztán mit hazudnál neki, hogy levedd a lábáról? :D

Remedy 09-08-2010 22:17

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263208)
Persze, hogy nem tilos, de tudnod kéne:)
A biztonság kedvéért azért jelentsétek minden üzimet, hátha fennakad egy:D
Ezzel legalább biztosítjátok, hogy az is jókat röhög rajtatok, aki ellenőrzi a bejelentéseket:)

Minek? Irni nem irtal semmi olyat, amit ne szabadna. (inkabb csak vicceseket) A tobbesszam meg nem kell. :P

RRRrrr 09-08-2010 22:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263212)
Minek? Irni nem irtal semmi olyat, amit ne szabadna. (inkabb csak vicceseket) A tobbesszam meg nem kell. :P

áh, inkább bele sem megyek

Pool 09-08-2010 22:20

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263210)
Aztán mit hazudnál neki, hogy levedd a lábáról? :D

Jó lesz állva is :)

Redback 09-08-2010 22:22

Rendesen meg a szájkarate :D:D

RRRrrr 09-08-2010 22:22

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263214)

13 éves. Tudom már, miért vagy tanár, de ha nem tudnád a törvény bünteti az ilyesmit:D

Tsobi 09-08-2010 22:22

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263214)

Vagy kigáncsolod. Van nőstény, aki szereti, ha fáj. :)

RRRrrr 09-08-2010 22:23

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 263216)
Rendesen meg a szájkarate :D:D

áh, semmi komoly, csak Púúl nehezen viseli mikor kiderül valami hazugsága:D
Én egyelőre jól mulatok.

RRRrrr 09-08-2010 22:25

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 263218)
Vagy kigáncsolod. Van nőstény, aki szereti, ha fáj. :)

Nah mostmár inkább csak óvatosan...
Egy kislányról beszélsz Te ostoba, és ráadásul a hugom, jó lenne visszavenni. Tőled amúgy sem ilyen hszt várnék, értelmesebbnek gondoltalak mint az átlagot itt...

Tsobi 09-08-2010 22:31

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263221)
Nah mostmár inkább csak óvatosan...
Egy kislányról beszélsz Te ostoba, és ráadásul a hugom, jó lenne visszavenni. Tőled amúgy sem ilyen hszt várnék, értelmesebbnek gondoltalak mint az átlagot itt...

Ez is tök jogos, hisz az adatlapodra fel van tüntetve, hogy a húgod még kislány. Tudnom kellett volna.

Megbántani nem akartam a személyét, azt hiszem ez világos, a stílusból viszont visszavehetnél, hisz tényleg vannak ilyen perverz nők, szerencsére. :)

Pool 09-08-2010 22:31

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263217)
13 éves. Tudom már, miért vagy tanár, de ha nem tudnád a törvény bünteti az ilyesmit:D

Akkor még várok 5 évet, de akkor tényleg küldd majd el...

Pool 09-08-2010 22:33

A mai 13 éves lányok már nem is olyan kislányok, főleg, ha olyan nagyvárosban élnek, mint Miskolc. Csak a naív szülők és bátyjaik hiszik azt róluk, hogy kisjányok...:)

RRRrrr 09-08-2010 22:34

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 263222)
Ez is tök jogos, hisz az adatlapodra fel van tüntetve, hogy a húgod még kislány. Tudnom kellett volna.

Megbántani nem akartam a személyét, azt hiszem ez világos, a stílusból viszont visszavehetnél, hisz tényleg vannak ilyen perverz nők, szerencsére. :)

Ha nincs feltüntetve az adatlapomon, hogy a húgom kiskorú, és lehetőleg ne próbáljátok se állva, sem kigáncsolva a magatokévá tenni, akkor biztos nem jut eszedbe ilyen valóban.
Mindenkinek ki kéne írni az adatlapjára, aki nem szereti a ha húgával szórakoznak.

RRRrrr 09-08-2010 22:37

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263224)
A mai 13 éves lányok már nem is olyan kislányok, főleg, ha olyan nagyvárosban élnek, mint Miskolc. Csak a naív szülők és bátyjaik hiszik azt róluk, hogy kisjányok...:)

Hát igen, jópár pofont kiosztottam már miatta:D
És utaztam már messzebbre is, hogy kiosszam, mint Sényő:)

Hex 09-08-2010 22:37

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263225)
Ha nincs feltüntetve az adatlapomon, hogy a húgom kiskorú, és lehetőleg ne próbáljátok se állva, sem kigáncsolva a magatokévá tenni, akkor biztos nem jut eszedbe ilyen valóban.
Mindenkinek ki kéne írni az adatlapjára, aki nem szereti a ha húgával szórakoznak.

most komolyan, beszólogatsz mindenkinek, hazugnak állítasz be mást és minő véletlen a testvéreddel poénkodnak, amit visont mrá nem lehet. Szerinted honnan kellett volna, hogy tudják, hogy 13 éves és kiskorú? Kicsit magadba is nézhetnél... de most komolyan.

Pool 09-08-2010 22:37

Quote:

Nekem fingom nem volt, van-e egyáltalán testvéred, csak úgy írtam.
Mégsem írhattam azt, küldd el az öcsédet :D
Bár, almát segíthetne pakolni :)

Tsobi 09-08-2010 22:38

Quote:

A felelősség ez esetben Téged terhel, hisz Pool magaslasztiját alapból nem kellett volna lereagálni. Ha valaki nem szereti, ha a húgával szórakoznak, akkor ne érdeklődjön vigyorogva afelől, hogy milyen hazugsággal szeretnék megdönteni.

Pool 09-08-2010 22:40

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263226)
Hát igen, jópár pofont kiosztottam már miatta:D
És utaztam már messzebbre is, hogy kiosszam, mint Sényő:)

Jah, hát most megijjedtem ám...
Majd szólj, ha jösz, adok pontos címet is...
Csak aztán nehogy hátbavágjalak egy kapával, tudod, mi faluhelyen ezzel járunk mindenhová :D

*Látom, Neked a poén addig poén, amíg nem Rólad szól*

Írta valaki, hogy a te húgod milyen? Én csak a saját tapasztalatomból beszélek, amikor azt írom, hogy egy 13 éves lány, már rég nem kislány. Nagyon sok ilyet látok/láttam. Az egyik ballagás helyett szülni ment...
Ha a tied nem ilyen, ne vedd magadra, ennyi...

All times are GMT +1. The time now is 10:44.