![]() |
Quote:
Ha vmi rizikós, azt 100-ból mondjuk 20-an merik bevállalni, de ha már nem rizikós, akkor esetleg 100-ból már 80-an is csinálnák. |
Quote:
csak a mellékhatásokat is felsorolom mellé a gyogyszer jo lenne csak sok a lehetséges mellékhatás :) ha a mellékhatásokat viszont probáljuk kikuszobolni attol a lényeg vesz el mivel nem szunik meg a belépkedés ha nem tud ténylegesen elintézni mindent |
Quote:
na lássuk szájbarágósan:) a rizikófaktor amit Ati emleget NEM abból adódik,hogy a vezér(vagy bármelyik másik tag) belép piacolni meg védeni esetleg!! az Ati által emlegetett rizikó arra vonatkozik hogy kiadott adatok mellett történhetnek csúnya dolgok az oriddal!ismételtem NEM a piacolás védés netán építés miatt!!gondol egyet és gömböl tolizik netán összekeveri az orikat és nem jó helyről támad ki=anarch,inaktív termelgető ori kezelgetése NEM anarch.ez a jelenlegi állapot,ha megvalósul a javaslat nem kell belépőt kiadni az oridhoz egyáltalán,de a támadás netán toli-vari továbbra is anarch ha mégis kiadod és baleset történik. |
Quote:
És én attól tartok, hogy többen élnének vissza vele, mint ahány emberen (klánon) segítene. De lehet, hogy nincs igazam... |
Quote:
most bizonyítod hogy semmit nem értessz:) |
Quote:
|
Quote:
Nekem még akkor sem tetszik, mert így olyanná válik a játék A-ban, mint ha pl. Counter-strike-ot játszanál bot-ok ellen, ahelyett, hogy a neten nyomnád egy szerveren emberek által irányított ellenfelekkel. Nem tudom, hogy érted e? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És akárki akármit mond, nem hiszem, hogy 1 embernél többnek jutna eszébe, hogy inaktív országokkal szórakozzon... Én így sem vennék be olyat, aki naponta egyszer tud belépni, nemhogy töltelékországot. |
Quote:
Ha én inaktív termelős klánt akarnék tartani, véletlenül sem tenném azt úgy, hogy magam köré gyűjtök 9 inaktív országot, hogy majd őket irányítom, mint vezér. A fenéket, oda vezérként nem tudnék babrálni... csak annyit kell tudni, hogy mikor van tele a raktár, és mikor lehet utalni, a többi teljesen felesleges, és így a nagy klánban mellette nyugodtan élhetek, mint hal a vízben... Mondjuk még így is elég nekem tagokat találni, nemhogy inaktív országokat keressek meg miatta :) |
Quote:
nemtudom hány elfokozás volt elolunk miota ez a fiatalabb csapat osszeállt nálunk de kozelitunk a tizhez ha még nem léptuk tul és igazábol az sem erdekel ha ez másnak 50milliardba kerult mert nekunk azon semmi hasznunk nem volt az meg hogy az elféro egységeknél tobbet lehessen bevenni hogy akadályozod meg tegyukfel jonnek a szovidre utolso piacot kell elloni az ijvásárlásra de kinnvan 2 milla vari akkor nyilván be kéne venni egy piaccal azt is igazábol ezt nem lehet normálisan leszabályozni szerintem ugy hogy mukodjon is es ne is lehessen visszaélni vele |
Quote:
különben azt nemértem hogy valaki bemegy valakihez és öszekeveri az országot a sajátjával és onnan akar hadi akciót indítani... A másik lehet csak egy embernek jut eszébe de ebből kifolyólag hatalmas előnyt szerez másokkal szembe |
Quote:
Egyébként a klántársak is használhatóak piaci javak felvételére, de ez már megint egy más történet. |
klánraktár
könnyen lehurrogható ötlet, csak egy orival fordultam A-ból, de:
mi lenne, ha a klánvezér utalhatna ki a klánraktárból a tagoknak, éééés: a klánraktárba lehetne küldeni sereget is. a sereg persze 2 kör alatt ér oda, közben kopik, és folyamatosan dézsmálja is a raktárat, ha nincs benn kaja, széled is szét. ha bármi gond van, akárcsak 5,4,3,2 szinteken 2 kör alatt érhet be a segítség, persze a raktárból viszik magukkal a zsoldjukat. fontos azonban, hogy ahova mennek segíteni, ott mindegyiknek legyen szabad barakk helye (mintha piacról jönne haza, esetleg adott beállításnál a beérkező ijasok kiebrudalják az otthon lévő lovasokat), így nem borulna fel az egyensúly sem, egy katonailag gyenge orit sem tudna megvédeni a klánsegítség. az pedig, hogy 2 körös, kv elött inditott támadás ellen ez nem véd, hát na: lentebbi szinteken sem lehet azt kivédeni... klántámadás ellen pláne ildomos dolog, hiszen ha a vezir észreveszi, hogy jönnek, akkor szétküldi az országokba a raktárban potyázó ijasokat, azt reménykedik. |
Quote:
|
Quote:
|
szerintem mit eredményezne a javaslat:
nem tudom ki hogy van vele, de én még, ha kezdő is lennék nem venném annyira szívessen, ha más belepiszkálna/belepiszkálhatna az én orimba.. no már most, ha a javaslat megvalósul, akkor valószínűleg elvárás lesz a klánok jó részénél, hogy x-eljük be ez a funkciót.. mivel vagy legyél 24 órában elérhető, vagy ha nem vagy, akkor x-eld be, ha nem akkor majd bevesznek olyat, aki bex-eli.. ugyanakkor jobb, aktívabb, komolyabb klánok ezután se fognak olyan tagot bevenni, aki nem aktív, vagy nagyon kezdő.. vagy ha be is veszik, akkor "átveszik" az ori irányítását, vagy csak ráálláshoz használják, mint eddig is tették sokszor.. (kivéve max 1-1 régi ismerőst) előnye lehetne, ha inaktív orik játszhatnának így "aktívabb" (hadis) játékot.. ez elvben lehetséges is lenne, de ehhez jól felépített háttérklán kell:) de mivel itt sokan támogatják a javaslatot, így közüllük szívessen meghallgatnám ki venne be a klánjába a javaslat után egy inaktív orit? (féreértések elkerülése végett, nekem nem származna igazán semmi hátrányom a javaslat megvalósulásából, csak eddig még nem győzött meg róla semmi, hogy a megvalósulása pozítívan befolyásolná a játékot..) |
Quote:
Ha klánraállás van, és bontani kell, akkor oldja meg az 1-2-3 akkor aktív tag a saját országán. Quote:
|
Quote:
mivel a javaslat valószínűleg megvalósul..(legalább is nekem Ati hozzáállásából számomra ez látszik:)) talán ideje lenne arról beszélgetni, mit lehessen és mit ne.. |
Ebben a témában most nagy ellenállást érzek, így ez egyelőre egy kicsit elnapolva. A két nagyobb 1/A-s módosítás nem egyszerre fog élesítésre kerülni. Pedig milyen jól kiegészítették volna egymást.
|
All times are GMT +1. The time now is 19:57. |