Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

J.Ati 03-11-2010 11:27

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 244554)
Jojot ütöttem be...
Amúgy meg nem az a cél, hogy a végén 6 első helyezett legyen :)
Legyél ügyesebb, nehogy már az elején hátrányba kerülj a 4 pontoddal :)
szurkolok, nyáron úgyis csak ketten leszünk :)

akkor Jojo nekem mind1 :D

Nem leszek annyira aktívan, mint tavaly, szóval végén max egyedül maradsz, így nem kell stresszelned decemberig :)

Pool 03-11-2010 11:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 244560)
Még valaki a vasárnapot? Nekem a szombat még mindig szimpatikusabb.

Te ne mondj semmit, úgysem játszol, az elfogadás meg automata :)
De gondolom, mindenki szombaton akar játszani, mert akkor nem kell velem is felvenni esetleg a harcot...
Remélem, tévedek és nem vagytok ijjedősek :)

Pool 03-11-2010 11:29

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 244562)
akkor Jojo nekem mind1 :D

Nem leszek annyira aktívan, mint tavaly, szóval végén max egyedül maradsz, így nem kell stresszelned decemberig :)

Ahogy nézem, vannak mások, akikkel majd harcolunk az 1. helyért...

kissmyy 03-11-2010 11:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 244558)
Adobe Reader nyitja pedig. Próbáld frissíteni a legújabbra, azzal biztosan megy.

azt irja nem támogatot formátum,,

9,3 verzio van,,direkt ez miatt töltöttem le ,,

esetleg a gépen kell valamit át állitani?

J.Ati 03-11-2010 11:31

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 244565)
Ahogy nézem, vannak mások, akikkel majd harcolunk az 1. helyért...

Jó.

Biztos nagy harcok lesznek, amikor az 5 órás párbajok kezdetét veszik.

Pool 03-11-2010 11:31

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 244567)
Jó.

Biztos nagy harcok lesznek, amikor az 5 órás párbajok kezdetét veszik.

Remélem....
De az még nagyon messze van

J.Ati 03-11-2010 11:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 244560)
Még valaki a vasárnapot? Nekem a szombat még mindig szimpatikusabb.

Nekem ez a délelőtt necces, szóval a többiekre bízom.
Szombat max azért lenne jobb, mert akkor nem jönne Pool :D

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 244561)
Majd idén! :)

Remélem :)

Bobesz bá 03-11-2010 11:33

Nekem szombat kora délután lenne jó.
Vagy ha igazodni kell Poolhoz akkor mondjuk szombat 15-16 óra :)

Ati 03-11-2010 11:34

Quote:

Originally Posted by kissmyy (Post 244566)
azt irja nem támogatot formátum,,

9,3 verzio van,,direkt ez miatt töltöttem le ,,

esetleg a gépen kell valamit át állitani?

Nekem még egy régebbi van, csodálkozom is, hogy nem akarta még frissíteni magát. 8.2.1-gyel gond nélkül megnyitja. Gépen nem kell semmit állítani, maximum egy újraindítás kell neki a telepítés után. Ezt kiírta, ha kell, nem tudom kell-e. Próbáld meg, hátha ez a kulcsa.

J.Ati 03-11-2010 11:34

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 244564)
De gondolom, mindenki szombaton akar játszani, mert akkor nem kell velem is felvenni esetleg a harcot...
Remélem, tévedek és nem vagytok ijjedősek :)

Alap, hogy ijjjedősek vagyunk :p

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 244568)
Remélem....
De az még nagyon messze van

Gondoltam, hogy reméled, hogy így van, de az még messze van.

Bobesz bá 03-11-2010 11:35

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 244551)
mindenesetre én örülök, hogy így tetted... :D Köszi! :p

Bob bá az elején fordított D-ről! :( pedig gontoltam gyorsan megyek a katikkal... :o

Rá se ránts, nekem nem jött be ez a taktika :) Szépen vissza is jött rám JoJo :)
Bele kell jönne ebbe :)
De remélem majd a hosszabb párbajok jobban bejönnek Nekem .

Ati 03-11-2010 11:36

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 244569)
Szombat max azért lenne jobb, mert akkor nem jönne Pool :D

Azt hiszed? ;) Szerintem csak tetteti, hogy nem ér rá, hogy mindeki azt az időpontot mondja, az tán jelentkezhessen. ;) Szerintem CSAK akkor ér rá. ;) :D:D:D

J.Ati 03-11-2010 11:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 244574)
Azt hiszed? ;) Szerintem csak tetteti, hogy nem ér rá, hogy mindeki azt az időpontot mondja, az tán jelentkezhessen. ;) Szerintem CSAK akkor ér rá. ;) :D:D:D

Igazad van :D

Tavaly is gyakran bejátszotta ezt, aztán mindig jött :D
(esküvő, kirándulás, nagymama, családi ebéd)

Ati 03-11-2010 11:41

No mindenki írja le, hogy mikor lenne neki jó, aztán összesítek. Nem sietem el mégse, úgyhogy pár órát várok vele még.

Pool 03-11-2010 11:57

Szombat egyáltalán nem jó, 14-ig képzés, hazaérek 15-re, utána már megyek a mennyasszonyomhoz...
Vasárnap megfelel...
ennyi

kissmyy 03-11-2010 12:00

akkor szombaton 15 kor vagy 16 kor legyen,,

Szesy 03-11-2010 12:01

Szombaton este 21 vagy 22 órás kezdéssel.
Vasárnap kora délután 14 és 16 óra környékén illetve este 21-22 órai kezdéssel induló párbajon tudok részt venni.

kissmyy 03-11-2010 12:03

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 244581)
Szombaton este 21 vagy 22 órás kezdéssel.
Vasárnap kora délután 14 és 16 óra környékén illetve este 21-22 órai kezdéssel induló párbajon tudok részt venni.

szombat 22 is jo.

Dynosaur 03-11-2010 12:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 244576)
No mindenki írja le, hogy mikor lenne neki jó, aztán összesítek. Nem sietem el mégse, úgyhogy pár órát várok vele még.

szombaton egész nap jó, vasárnap meg egész nap nem jó... :)

Bobesz bá 03-11-2010 12:13

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 244584)
szombaton egész nap jó, vasárnap meg egész nap nem jó... :)

Ezzel én majdnem egyet is értek, de szombat délelőtt nekem nem jó, csak 13-14 után. Este meg remélem programom lesz szóval 13-17 ig lenne nekem jó szombati nap folyamán.
Vasárnap amúgy is a pihenés napja, nem szabadna dolgozni. Kimondja a 3adik parancsolat is, hogy az Úr napját meg kell szentelni, :)

J.Ati 03-11-2010 12:18

Nekem szombat délután,este nem jó.

Iron 03-11-2010 12:53

Nekem jó a holnap délután 3-tól, szombaton egész nap, bár este 8-tól nekem ált progamjaim szoktak lenni (sarki krimóban "full epe" verseny. (nem részletezném) :D
Vasárnap kora délelőtt a "Full epe" verseny kipihenése, de délelőtt 11-től már mehet estig :)

Iron 03-11-2010 12:54

És ha lehet szerintem itt azokat vegyük figyelembe a párbaj idejét illetően, akinek még van miért játszania, aki már 5 pontos annak igazából szerintem felesleges, és itt nem az 5 pontosok ellen akarok szóllni, de pl ha egy 5 pontosnak jó valamikor és nem jó egy pár pontosnak, akkor inkább a pár pontosnak megfelelő időt nézném...

Pool 03-11-2010 13:09

amúgy itt nem az a kérdés, hogy szombat vagy vasárnap délelőtt?

nekem vasárnap

vityu 03-11-2010 13:12

Mivel eddig még nem sikerült jelentkezőként elindulnom a párbajon rossz időpontok miatt, így gondoltam beleszólok... Vagy lehet nem kéne elindulnom, mert egy rossz húzás és ki leszek zárva :eek:

No, nekem a szombat és vasárnap dél körüli időpont megfelelő lenne. Vagy koradélután is jó. Persze délelőtt is, de szeretek sokáig aludni hétvégén. :)

Szesy 03-11-2010 13:20

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 244594)
És ha lehet szerintem itt azokat vegyük figyelembe a párbaj idejét illetően, akinek még van miért játszania, aki már 5 pontos annak igazából szerintem felesleges, és itt nem az 5 pontosok ellen akarok szóllni, de pl ha egy 5 pontosnak jó valamikor és nem jó egy pár pontosnak, akkor inkább a pár pontosnak megfelelő időt nézném...

Ez sem rossz szempont, de én meg azt mondom, hogy akkor azokét vegyük figyelembe akik kevesebbszer játszottak az adott fordulóban.
Eddig 3 párbaj volt ezeken 4 fő háromszor, többen kétszer is játszottak.
vannak akik csak egyszer illetve ha jól látam 1 fő aki még nem jutott szóhoz.
Szóval szerintem a kevesebbszer játszók véleményét kéne figyelembe venni:)

Szesy 03-11-2010 13:21

Quote:

Ez sem rossz szempont, de én meg azt mondom, hogy akkor azokét vegyük figyelembe akik kevesebbszer játszottak az adott fordulóban.

Pool 03-11-2010 13:46

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 244606)

Hát, nem is tudom, végülis ez egy verseny, tehát sztem nem az a cél, hogy legyen mindig 4-5 ori, aki az adott fordulóban megszerzi a max pontot...
De innentől nem is kívánok foglalkozni ezzel a témával, bár annyi a véleményem, hogy nem biztos azoknak kellene prioritást élvezniük, akik még nem játszottak és néha-néha majd be-beneveznek 1-1 játékra, hanem akik komolyan is veszik ezt a versenyt...
uff!

Pool 03-11-2010 13:47

Quote:

Nem felesleges, mert ha mindet nyerem a hátralevő 3-ből, akkor neked már max 4 pontot lehet az 1. forduló után
szal, ha lehet, ne ebből indulj ki Ati a kiírásnál...
köszönöm

Szesy 03-11-2010 14:50

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 244614)
Hát, nem is tudom, végülis ez egy verseny, tehát sztem nem az a cél, hogy legyen mindig 4-5 ori, aki az adott fordulóban megszerzi a max pontot...
De innentől nem is kívánok foglalkozni ezzel a témával, bár annyi a véleményem, hogy nem biztos azoknak kellene prioritást élvezniük, akik még nem játszottak és néha-néha majd be-beneveznek 1-1 játékra, hanem akik komolyan is veszik ezt a versenyt...
uff!

Sajnos nem mindenkinek olyan a munkálya, hogy a párbaj miat elcseréli a melót.
Vagy majd az anyós elmegy a gyerekért az óviba.
Biztos vagyunk páran úgy, hogy ha tehetnénk 3-4-5 párbajon itt lennénk amennyibe rajtunk múlna. Csak sajnos a munka az munka a család meg család.
És ezért kérem azt, hogy az élvezen prioritást aki kevesebbszer volt itt.
Persze idővel kiderül, hogy ki az aki miatt érdemes rászervezni a párbajt...

A végén meg majd az esetleges pont azonosságnál lejátszátok, vagy ettől tartasz Pool?:D

Dynosaur 03-11-2010 15:05

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 244585)
Vasárnap amúgy is a pihenés napja, nem szabadna dolgozni. Kimondja a 3adik parancsolat is, hogy az Úr napját meg kell szentelni, :)

Ez a negyedik parancsolat... :p

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 244615)
Nem felesleges, mert ha mindet nyerem a hátralevő 3-ből, akkor neked már max 4 pontot lehet az 1. forduló után
szal, ha lehet, ne ebből indulj ki Ati a kiírásnál...
köszönöm

Nem tudom, de szerintem nem kéne ennyire félj attól, hogy valaki megelőz... :p

Szesyékkel tudok egyetérteni, hogy aki kevesebbet játszott, vagy rosszabbak a pontjai azoknak az idejét kéne elsődlegesen beleszámolni, a "jó" játékosok a végén úgy is le tudják verni a kevésbé jókat... :) (amúgy nem is lenne rossz, ha a végén 4 ország ugyanannyi ponttal jönne ki, és lenne egy nagy mindenteldöntő nekik. Szívesen megnézném a teljest utána itt fórumon, meg, hogy ki nyert... Szerintem látványos küzdelem lenne! :))

Iron 03-11-2010 15:28

Igen a végén én mindenképp csinálnék egy olyat ahol a legnagyobb pontúak versenyezhetnek a végső kupáért...így volt ez régebben is mikor mindig kiesett a 30% a végén és a legjobbak maradtak...

Pool 03-11-2010 16:01

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 244626)
Igen a végén én mindenképp csinálnék egy olyat ahol a legnagyobb pontúak versenyezhetnek a végső kupáért...így volt ez régebben is mikor mindig kiesett a 30% a végén és a legjobbak maradtak...

Miért adjunk esélyet egy 39 pontosnak, hogy megnyerje egy 45 pontos előtt?

ez nem a holland foci bajnokság

a kiírás világos, pontegyenlőség esetén lesz csak ilyen

Pool 03-11-2010 16:04

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 244621)
Sajnos nem mindenkinek olyan a munkálya, hogy a párbaj miat elcseréli a melót.
Vagy majd az anyós elmegy a gyerekért az óviba.
Biztos vagyunk páran úgy, hogy ha tehetnénk 3-4-5 párbajon itt lennénk amennyibe rajtunk múlna. Csak sajnos a munka az munka a család meg család.
És ezért kérem azt, hogy az élvezen prioritást aki kevesebbszer volt itt.
Persze idővel kiderül, hogy ki az aki miatt érdemes rászervezni a párbajt...

A végén meg majd az esetleges pont azonosságnál lejátszátok, vagy ettől tartasz Pool?:D

Ezt megértem, de épp emiatt vannak sikeresebb játékosok az ilyen on-line játékokban, mert több idejük van rá :)

De most már nem is érdekel, ha szombaton lesz a párbaj, az sem, senki nem írja, mikor játszana, csak az nem tetszik, hogy vannak jobbak és akkor ők már ne jöjjenek

úgyis nyerek minden fordulóból egyet ha meg más is lesz ilyen, akkor a döntőben legépelem...

na jó hólapátolást

Bobesz bá 03-11-2010 16:11

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 244625)
Ez a negyedik parancsolat... :p

A harmadik :P
A negyedik parancsolat, az apád anyád tiszteld!

Dino, nézd meg újra :)

Szesy 03-11-2010 16:28

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 244629)
Ezt megértem, de épp emiatt vannak sikeresebb játékosok az ilyen on-line játékokban, mert több idejük van rá :)

De most már nem is érdekel, ha szombaton lesz a párbaj, az sem, senki nem írja, mikor játszana, csak az nem tetszik, hogy vannak jobbak és akkor ők már ne jöjjenek

úgyis nyerek minden fordulóból egyet ha meg más is lesz ilyen, akkor a döntőben legépelem...

na jó hólapátolást

Én nem mondtam, hogy ne jöjjenek a jobbak, sőt! Jöjjenek azoktól lehet tanulni illetve ha őket megelözöd az a jó visszaigazolás.;)
De probáljunk egyenlő esélyt adni mindenkienk, már ami a szervezést illeti:)

Dynosaur 03-11-2010 17:29

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 244631)
A harmadik :P
A negyedik parancsolat, az apád anyád tiszteld!

Dino, nézd meg újra :)

nahh közben utánajártam, és mindkettőnknek igaza van. :D

gondolom katolikus vagy... :p

szóval eredeti "felosztás", szöveg szerint ez a 4. parancsolat lenne (a nyugalom napja). Ugye 2 kőtábla, 1-n négy parancsolat, "Isten és ember viszonyára" vonatkoznak, 2-on meg 6 parancsolat "ember és ember viszonyára" vonatkoznak. De Ti (katolikusok) kihagyjátok a 2. parancsolatot ("Ne csinálj magadnak faragott képet..."), és kettébontjátok a 10-et.

De ha bővebben érdekel a dolog akkor wikipedia.

megj: nem zsidó vagyok, hanem református... :D

Bobesz bá 03-11-2010 19:05

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 244647)
nahh közben utánajártam, és mindkettőnknek igaza van. :D

gondolom katolikus vagy... :p

szóval eredeti "felosztás", szöveg szerint ez a 4. parancsolat lenne (a nyugalom napja). Ugye 2 kőtábla, 1-n négy parancsolat, "Isten és ember viszonyára" vonatkoznak, 2-on meg 6 parancsolat "ember és ember viszonyára" vonatkoznak. De Ti (katolikusok) kihagyjátok a 2. parancsolatot ("Ne csinálj magadnak faragott képet..."), és kettébontjátok a 10-et.

De ha bővebben érdekel a dolog akkor wikipedia.

megj: nem zsidó vagyok, hanem református... :D

Válaszom egyértelmű volt szerintem :P
Mivel a Vasárnapra céloztam, és nem a szombatra, de ezt én tudom magamtól is, amit leírtál, ugyanis ezt tanultam :P
De ez szerintem itt egy elég hülye vita :D
De emlékezetem szerint olyan sokban nem különbözik egymástól annyira a 10 parancsolat a keresztény kultúrkörön belül.

Ati 03-11-2010 20:33

Hétvégi időpontok tekintetében senki többet? :)

Dus 03-11-2010 21:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 244690)
Hétvégi időpontok tekintetében senki többet? :)

Abban nem. De lehet olyat kérni, hogy az első fordulóban legyen még egy hétköznap délutáni párbaj, amit nem csütörtökön van?? Mert eddig egyik párbajon sem tudtam elindulni, és most hétvégén sem tudok menni. :(

A kedd vagy a szerda délután jó lenne, jövő héten pl. Persze, ha senkinek sem jó, akkor ne. (délután = 4 és 8 óra között). :)

All times are GMT +1. The time now is 09:03.