Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3987)

Tsobi 02-05-2010 22:16

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 239917)
Mellékattintottam :(:mad:

Hűűűű ha :)

Andrew 02-05-2010 22:31

Hasonló hülyeségeket olvashattok itt, itt és itt is - 4-5 alkalommal is végigröhögtem őket, büntetnek :D

Gabro 02-06-2010 21:56

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 239919)
Hasonló hülyeségeket olvashattok itt, itt és itt is - 4-5 alkalommal is végigröhögtem őket, büntetnek :D

áááááá
éjjel van és visítok:D:D:D:D

vityu 02-07-2010 22:59

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 239919)

Szerintem 1-2 kommentálás nagyon gyenge... De alapjaiban tetszik! :)

Redback 02-10-2010 13:02

Bánk bán nincs meg valakinek elektronikus változatban?:)

Remedy 02-10-2010 13:29

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 240454)
Bánk bán nincs meg valakinek elektronikus változatban?:)

MEK (Magyar Elektronikus Könyvtár)

none 02-14-2010 11:16

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 240771)
orknál 18% ház 14%kocsma 9% templom raktár meg bankot nem számolom mert elhanyagolható :) 7500 hekin sok az elf számoljunk kb annyival :)
fentebb 8% tanyát írtál az elfhez ami 600 tanya 7500 hekin amihez 9k ember kell.. és alá már nem nagyon tud mit tenni intézőbe .. hacsak nem a templomot, vagy kocsmát, de én a tornyot tenném.. 7500hekin kell kb 90k emeber nem tudom mennyi jön egy lopásra, de szerintem kilopható a tornyok egyrészéből az ember.. én már támadtam így, és bevált, de ha hülyeséget írtam, akkor nyugodtan javítsatok ki :)

7500 hekin egy orkkal 15k embert lopsz max..
példád szerint ebből 9k tanyákat állítja le.. tehát leáll ezen felül a bank, és még kb 350-400 torony ezzel a védelme az elfnek csökken 350-500k pontot..
de ha 14% kocsma helyett 14% barakkot tartasz, akkor 1 millával nagyobbat ütsz..(ork tábornok 100as katmorál) :)
plusz az elfnek inaktívnak kell lennie, ha lopni akarod, mert bevesz 10k katit és befokozza, és bukod az ütést..:)
ha jól tévedek..:)

Merengő 02-14-2010 13:54

Quote:

Originally Posted by none (Post 240818)
7500 hekin egy orkkal 15k embert lopsz max..
példád szerint ebből 9k tanyákat állítja le.. tehát leáll ezen felül a bank, és még kb 350-400 torony ezzel a védelme az elfnek csökken 350-500k pontot..
de ha 14% kocsma helyett 14% barakkot tartasz, akkor 1 millával nagyobbat ütsz..(ork tábornok 100as katmorál) :)
plusz az elfnek inaktívnak kell lennie, ha lopni akarod, mert bevesz 10k katit és befokozza, és bukod az ütést..:)
ha jól tévedek..:)

akkor ezek szerint igazad van :) bár én nem biztos, hogy orknál hagynám, hogy 1 kocsmás óriás is felmérjen :) nekem ez a taktika sok esetben bejött, és továbbiakban is fogom használni a speciális esetekre :) de akkor ezek szerint csak szerencsém volt..

Pacsi 02-14-2010 14:23

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 240834)
akkor ezek szerint igazad van :) bár én nem biztos, hogy orknál hagynám, hogy 1 kocsmás óriás is felmérjen :) nekem ez a taktika sok esetben bejött, és továbbiakban is fogom használni a speciális esetekre :) de akkor ezek szerint csak szerencsém volt..

Piszok mázlista :D

vityu 02-14-2010 14:51

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 240834)

Feletted mondjuk 50hellyel van egy 1,5x akkora ország, aki alig több kocsmával (nem %, szám) felmér így is. Vagy akkor az is lényeg, hogy akit támadsz, ne legyen nagy szövetségese, aki simán felmér? Nem hinném, hogy ez a jobb megoldás... De ez is egy megoldás, amit lehet használni.

Dragi 02-14-2010 16:05

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 240838)
Feletted mondjuk 50hellyel van egy 1,5x akkora ország, aki alig több kocsmával (nem %, szám) felmér így is. Vagy akkor az is lényeg, hogy akit támadsz, ne legyen nagy szövetségese, aki simán felmér? Nem hinném, hogy ez a jobb megoldás... De ez is egy megoldás, amit lehet használni.

legegyszerűbb ráírsz arra akit támadnál elkéred a heti programjátz meg a klántársaiét és úgy kalkulálsz hogy 1 hét alatt végig verd őket :D:D:D

richardka 02-15-2010 19:59

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 240841)
legegyszerűbb ráírsz arra akit támadnál elkéred a heti programjátz meg a klántársaiét és úgy kalkulálsz hogy 1 hét alatt végig verd őket :D:D:D

ennél tudok jobbat:p

Pool 02-15-2010 20:08

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 240940)
ennél tudok jobbat:p

inkább nagyobb marhaságot

Merengő 02-16-2010 18:15

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 240838)

és akkor szerinted mi lenne a jó megoldás? :) igen, igazad van ez is egy megoldás a sok közül és nem minden helyzetben használható. előbb végig olvastam az A felpörgetéséről szóló topicot, és sehol sem láttam tőled ötletet, hogyan lehetne felpörgetni, pedig arra szavaztál, hogy kellene valami megoldást találni :) és akárhány hsz-ed van a témában, mindegyik csak egy másik játékost kritizál, ez mennyire rossz ötlet, meg botorság... (nem ezekkel a szavakkal) szóval kíváncsi lennék te milyen megoldásban gondolkodsz..... :)

vityu 02-17-2010 10:36

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 240989)
és akkor szerinted mi lenne a jó megoldás? :) igen, igazad van ez is egy megoldás a sok közül és nem minden helyzetben használható. előbb végig olvastam az A felpörgetéséről szóló topicot, és sehol sem láttam tőled ötletet, hogyan lehetne felpörgetni, pedig arra szavaztál, hogy kellene valami megoldást találni :) és akárhány hsz-ed van a témában, mindegyik csak egy másik játékost kritizál, ez mennyire rossz ötlet, meg botorság... (nem ezekkel a szavakkal) szóval kíváncsi lennék te milyen megoldásban gondolkodsz..... :)

Sosem voltam egy ötletzseni, de azért annyit már töltöttem A-ban, hogy véleményem lehessen az adott felvetésről. Remélem nem kell majd mindet elmondanom, hogy miért... :confused:

Merengő 02-17-2010 10:40

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 241040)
Sosem voltam egy ötletzseni, de azért annyit már töltöttem A-ban, hogy véleményem lehessen az adott felvetésről. Remélem nem kell majd mindet elmondanom, hogy miért... :confused:

nekem nem :) csak kíváncsi voltam :)

Redback 02-19-2010 23:28

Bele-bele olvasgattam kezdő fórumos és hódítós korszakon hszeibe :D :D mit is mondjak? azóta lassan 3 év eltelt, és ma már én is úgy nézek arra a hsz-re, hogy úristen, ilyen hülyeséget kérdezni/mondani. No mind1 :D Tuti még ma is vannak ilyen hszeim :D

Tsobi 02-19-2010 23:37

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 241290)
Bele-bele olvasgattam kezdő fórumos és hódítós korszakon hszeibe :D :D mit is mondjak? azóta lassan 3 év eltelt, és ma már én is úgy nézek arra a hsz-re, hogy úristen, ilyen hülyeséget kérdezni/mondani. No mind1 :D Tuti még ma is vannak ilyen hszeim :D

Na lássuk :D

Pool 02-20-2010 20:04

9 személyiség:

zafir_a (#126641) 3/G 71.827

nem található a keresőben
hmmm

Redback 02-20-2010 20:12

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 241337)
9 személyiség:

hmmm

Hódítós dühöngő :)

J.Ati 02-20-2010 20:12

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 241337)
9 személyiség:

hmmm

másik témában már szó volt róla ;):p

J.Ati 02-20-2010 20:13

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 241338)

Letiltotta biztos :D

Pool 02-20-2010 20:19

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 241338)

ott sincs az ori....

Redback 02-20-2010 20:20

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 241341)
ott sincs az ori....

De ott volt róla szó :D

J.Ati 02-20-2010 20:22

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 241342)
De ott volt róla szó :D

letiltotta, mondom én :D

Dus 02-20-2010 21:03

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 241343)
letiltotta, mondom én :D

És azzal üti el az idejét, hogy csak viccből rákeresgél a kék kilencesekre, hogy nem törölték-e magukat... :)

//Bár lehet, hogy belső fórumon olvasta. :D//

none 02-20-2010 21:06

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 241345)
És azzal üti el az idejét, hogy csak viccből rákeresgél a kék kilencesekre, hogy nem törölték-e magukat... :)

//Bár lehet, hogy belső fórumon olvasta. :D//

vagy lehet hogy van gben, és feltünt neki, hogy eltűnt egy ori alóla.. :)

J.Ati 02-20-2010 21:27

vagy lehet.....

[HTPA]GeeForce 02-20-2010 21:49

Itt is felteszem a kérdésemet, hátha ezt a topicot nem offolom.

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241351)
Az ilyen nagyon felhúzza az agyamat, úgyhogy Ati, egy kérdéssel fordulok hozzád:

Mivel megváltoztak a bejelentési "szokások", miközben nem voltam játékban, szeretném itt megkérdezni, hogy hol, és milyen formában jelezhetem, ha valaki az én nevemben indít országot?!?

Fú de utálom az ilyet.... :@

Mástól is szívesen fogadok választ, ha tudtok segíteni nekem!
köszönöm előre is!

Pool 02-20-2010 22:16

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 241349)
vagy lehet.....

jah, itt volt alattam, még mnt-s is volt

Pool 02-20-2010 22:17

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241353)
Itt is felteszem a kérdésemet, hátha ezt a topicot nem offolom.

Mástól is szívesen fogadok választ, ha tudtok segíteni nekem!
köszönöm előre is!

mit jelent, hogy a te nevedben?
olyan orit regélt, aminek neve hasonló a tiedhez?
mert sztem ez nem szabálytalan

[HTPA]GeeForce 02-20-2010 22:19

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 241357)
mit jelent, hogy a te nevedben?
olyan orit regélt, aminek neve hasonló a tiedhez?
mert sztem ez nem szabálytalan

Nem, nem olyan orit regelt, aminek a neve hasonlít az enyémhez.

Olyan orit regelt valaki, amely konkrétan, teljes egészében, hiánytalanul, és módosítás nélkül tartalmazza a játékon belüli (igen sok éve használt) nevem. (Tekintve, hogy az első országom, amit ebbe a játékba regeltem, már tartalmazta a becenevem. Ha jól emlékszem, Gee Land vagy Gee Force Land - vagy valami hasonló volt a neve... 50.000 alatti sorszámmal. Sőt, g-force666@******.hu e-mail címre volt regisztrálva...)

Ez pedig szerintem nem szabályos. (Legalábbis az "abbahagyásom-visszatérésem" előtt még nem volt az. 2009 közepén hagytam abba, és nemrég indultam megint.)
Nagyon bízom benne, hogy azóta nem is lett!!

Redback 02-20-2010 22:32

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241358)

Olyan orit regelt valaki, amely konkrétan, teljes egészében, hiánytalanul, és módosítás nélkül tartalmazza a játékon belüli (igen sok éve használt) nevem. (Tekintve, hogy az első országom, amit ebbe a játékba regeltem, már tartalmazta a becenevem. Ha jól emlékszem, Gee Land vagy Gee Force Land - vagy valami hasonló volt a neve... 50.000 alatti sorszámmal. Sőt, ********** e-mail címre volt regisztrálva...)

Ez pedig szerintem nem szabályos. (Legalábbis az "abbahagyásom-visszatérésem" előtt még nem volt az. 2009 közepén hagytam abba, és nemrég indultam megint.)

SZerintem sem szabályos, de a mail-t szedd ki, biztonságosabb úgy :)

J.Ati 02-20-2010 22:33

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 241356)
jah, itt volt alattam, még mnt-s is volt

Akkor jó.
Nekem csak pár foszti az emlékem róla(adott egy kis zsetont:D), de ez a törlés szerintem nagy butaság volt.
9 szemes ori nem egy hét munkája..

[HTPA]GeeForce 02-20-2010 22:36

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 241361)
SZerintem sem szabályos, de a mail-t szedd ki, biztonságosabb úgy :)

nem számít, azon az e-mail címen egyetlen jelentős országom sincs már. (ha egyáltalán van rajta egy is....)
pusztán azért említettem meg, mert az egy régi e-mail cím, amely szintén tartalmazza a neten (egyébként 1998 óta, mivel [!KJ]GeeForce** néven teszter voltam a Counter-Strike nevű FPS játék pre-alfa verziójában, majd ezen a néven egészen 2007-ig játszottam a CS-t, valamint ) használt becenevem.
De a lényeg még mindig a következő:

Amennyiben valaki olyan országot regisztrált, amely tartalmazza az én nevem, és ehhez én nem járultam hozzá, akkor azt hol, és milyen formában tudom jelezni?

Hex 02-20-2010 22:37

Leregelt egy

Lord Hex nevű ori is, még sem érdekel annak ellenére, hogy mindenkinek ingyenföld :D

Bár Ati átnevezhetné :D

Tsobi 02-20-2010 22:40

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241358)

Olyan orit regelt valaki, amely konkrétan, teljes egészében, hiánytalanul, és módosítás nélkül tartalmazza a játékon belüli (igen sok éve használt) nevem. (Tekintve, hogy az első országom, amit ebbe a játékba regeltem, már tartalmazta a becenevem. Ha jól emlékszem, Gee Land vagy Gee Force Land - vagy valami hasonló volt a neve... 50.000 alatti sorszámmal. Sőt, g-force666@******.hu e-mail címre volt regisztrálva...)

Van egy olyan kitétel ebben a szabályban, hogy az egyébként is gyakran használt szavakból alakított orinevekre ez nem vonatkozik (pl. killer, hóhér, mészáros..).
Egyszer *vad* regelt egy kardszárnyúlepkék nevű országot, jelentettem és Noname lett belőle, hisz ez elég jellegzetes. Ennek már 2-3 éve, de mai napig szoktak nekem írni, hogy emlékszik rám, én vagyok az a szemét..

Szerintem a Gee (ejtsd: dzsí) elég gyakran használatos szó, Vityut pl. én magam is szoktam így szólítani, ill ismerek pár Gábort, akik élőszóban is így hívatják magukat.

Ha valakit Bélának hívnak, mindenki Bélának hívja a játékon belül és kívül, akkor az, aki regel egy Béla nevő orit még nem lesz kitiltva. :)

[HTPA]GeeForce 02-20-2010 22:46

Szerintem meg ha nem akarsz, vagy nem tudsz válaszolni a kérdésemre, akkor ne kezd el megmagyarázni, hogy nincs igazam............

Magasról teszek a killerre, meg a többire, az utóbbi 9-10 évben egyszer se regeltek rajtam kívül olyan országevet, amely a "Gee" szót tartalmazza.
Ebből kifolyólag úgy tekintem, hogy a Hódítón belül ez NEM minősül gyakori országnévnek.
Az meg, hogy élőben kit hívsz így, halvány lila elképzelésem sincs, hogy hogy a viharba jön ide............... Így: SEHOGY.

Az, hogy Hex-et nem érdekli, hogy a nevével országot regisztrálnak, SZINTÉN nem tartozik hozzá a kérdésem megválaszolásához. Ő dolga. Majd ha érdekelni fogja, nyilván jelzi ezt a megfelelő helyen. Hadd ne elleőrizzek végig mindenkit, hogy kinek a nevével regisztráltak országot.

Biztos önző vagyok, de mivel kevés időm van, jelenleg csak a saját nevemben regelt országnevek érdekelnek....

Tsobi 02-20-2010 22:49

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241366)
Szerintem meg ha nem akarsz, vagy nem tudsz válaszolni a kérdésemre, akkor ne kezd el megmagyarázni, hogy nincs igazam............

Magasról teszek a killerre, meg a többire, az utóbbi 9-10 évben egyszer se regeltek rajtam kívül olyan országevet, amely a "Gee" szót tartalmazza.
Ebből kifolyólag úgy tekintem, hogy a Hódítón belül ez NEM minősül gyakori országnévnek.
Az meg, hogy élőben kit hívsz így, halvány lila elképzelésem sincs, hogy hogy a viharba jön ide............... Így: SEHOGY.

Akkor elmondom egyszerűbben: nem olyan jellegzetes a neved, hogy emiatt bárkinek megváltoztassák a már leregisztrált országát.

[HTPA]GeeForce 02-20-2010 22:50

Én is egyszerűsítek: ha nem akarsz segíteni, ne szólj hozzám. Köszönöm.

All times are GMT +1. The time now is 15:23.