![]() |
Quote:
|
Quote:
lehet csinálok egy ilyet csok sok ori és nagy idő:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És akkor se értettem mire jó...:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Olyan rég írtam ide, tehát megteszem:
4\L-be láttam egy orkot akinek sok pénze van és szinte semmije. 2 fosztás fölfelé, de előtte jött a rengés a varisuktól, utánna mindről gömb és a varis kapott 2 mészárt fölfelé, mert kérte. Utánna megint rengés aztán jött a zöld, hogy kvittek vagyunk és legyen béke. Én ezzel nem foglalkoztam,. bár megkérdeztem mit szól a szövi. Ők folytatni akarták és a vezér előtte szokásos mondatát: Majd rájönnek, hogy neheztelünk:D ;) Így ment tovább. 1 nap múlva szabira ment a varisuk és küldte a zöldet, hogy milyen szemetek vagyunk, hogy nem is válaszolunk, csak mészárlunk és ártozunk. Ő kezd el ártózni, ami magába is casus belli és még neki áll feljebb:rolleyes: Lehet nektem nem olyan vicces, de ez ott és akkor az volt |
Quote:
|
mégegy hirdetés :)
ma dipis napom van:
"Kedves Hódítók! Tegnap fogadást kötöttem. Mégpedig, hogy nem tudok 100mnt-t kötni 7nap alatt. A tét: egy öveg sör és a becsületem. Segítsetek, mert nagyon szeretem a sört. Egy békés ország " |
azonnal megtamadni! ne csak a becsulete legyen oda, hanem az orija is... :D
|
Quote:
|
ejjj, gonoszok vagytok! :)
|
Quote:
|
Másnak söre szent, mert hasonló helyzetben te is elvárod ezt a saját söröddel szemben. Köss vele mnt-t:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hová kell küldeni az mnt-t? (hátha ad a sörböl) |
Quote:
|
xyy(#xy)
2006-12-yx xy:yx:yx Helyezés: xy Érték: xyy Helló mindenki. Szeretnék szövetséget ojannal akinek nincs majd megbeszéljük a részleteket PL:ki a vezér stb. Ha valakit érdekel akkor legyenszives és irjon, szerintem ne ideirjon ha érdekli, mert én nem nagyon nézem ezt a forumot privátba irjon azt kijelzi. az is jo ha csak szövit ajánl. előre is köszönöm yxxxy(yxx) vezetője. érdekes kérései vannak:D |
vajon az ilyen emberkéknek mi járhat a fejükben, amikor épp a szöveget írják :rolleyes:
|
nem tudom.
amúgy dreamen ez 5w-ben van nem?? |
szerintem ez egy kezdo :)
aki leirja konkretan a dolgokat :) nekem tetszik |
Quote:
|
gondoltam, mert én is láttam.
sajna azt a hirdetést amit tegnap láttam már törölték, de elmesélem fejből. egy srác mondta, hogy így kezdő meg úgy nem halgat senkire, aztán jött dipóba a válasz, hogy van olyan akinek ő kéne:) ebbe még semmi vicces nincs, de majd most. írta a csávó akinek kellett az illető, hogy toli szövijük van és van ő egy gnóm társa meg van még 3 ork tolijuk is meg még egy vari.ezt akárhogy adtam össze mindig hat lett:) ez hogy lehet?? jksz? |
Nah ezt nézzétek mit kaptam :D
Srác próbált gömbölni minden nap többször is! Írok neki egy ződet hogy ejnye bejnye nem kellene mert úgyse fog sikerülni!Már elég idegesítő volt hogy minden kv után táncolt a kis kard a sarokban :D Erre jön rá az üzi hogy: a BIP szó a kifütyülést próbálja szimbolizálni :D xy (#393***) - 2006-12-13 09:10:13 én csak annyit mondok hogy a jó BIP BIP anyád...:D te kis csicska BIP elhiszed engem ne érdekel ez az ori mert még van egy pár és ez az egyik legszarabbD:D szal nem gond pill... várj 2-3 hónapot és akkor úgy szétBIP szád te számítógép BIP kis csicska szar derabkaD::D:hehehe te még a BIPon a szőrszálnál is kisebb vagy szal nem foglalkozom ilyen ratyi emberrel mint te... ha olyan kemény vagy akkor gyere pénteken a józsef attila színház elé és ott szét szedem a szád...nah akkor pénteken fél6 kor... hozzz sztem magaddal pár embert mert nem akarom hogy halott legyél....ha olyan kemény vagy gyere ki én csak max 3-4-5 embert hozozk te hozz annyit amennyit csak tudsz nah csá a BIP anyád:D ratyirambohahahahahah jah anyádat tegnap megBIP szal a BIP 8 felé áll szétálló fülekkel és sztem nyomorékabb letD:D Elolvasás után ment a szárazvihar :D Rá pár percre már látom hogy nincs is ien ország :D Még a modtol se tudta megkapni a büntetését :( :D |
hát vannak ilyen játékosok:mad:
|
Quote:
Csak vicceltem... Fincsi levél volt :D |
Quote:
Kérem az illetőt jelentkezzen a legközelebbi elmegyógyintézetnél :D |
idegesítőek az ilyen vadparasztok:(
|
:)
ez a BIP-es üzi nem volt semmi! Elgondolkoztam azon, mi lett volna, ha a lábára lépnek a villamoson..... :D Kisstílű, arrogáns lelkibeteg emberke lehet....:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
hát az állati volt :D |
Quote:
|
Quote:
|
de az a legjobb, hogy ő írja, hogy milyen szgb*zik vagytok, oszt ki tudja hogy neki mekkora kocka feje van, ha ennyi orija van...ráadásul szabálytalanul :D
|
mackosajt ez jo volt, mekkorat rohogtem. kaptal 1zoldet erte. :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:44. |