![]() |
Quote:
|
nekem még csak egyet ér:( de már van 9 pontom:) ami a ti pontjaitok mellett eltörpül.
|
Quote:
|
annyi:) én sajna nem tok adni, mert a rendszer nem engedi:p de majd mghálálom:)
|
Quote:
|
már adtam egyszer, ezért nem engedi:)
|
Ha ki van kapcsolva a pontozó négyzetem, és úgy adok pontot, akkor az ér valamit, vagy szimplán szürkén fog megjelenni, és nem ad se plusszt se mínuszt?
|
Quote:
ettől még ugyanúgy tudnak adni neked de te is tudsz akárkinek |
Kiosztottam annyi zöldet amennyit most tudtam. Örvendjetek! ;)
|
Quote:
nem adtál se zőődet se pirosat:mad: legalább az egyiket ha kérhetem:) vagy talán nem engedi a fórum? |
Quote:
|
én se kaptam director.
|
Harcosoknak miert nem tudtam adni negativ elismertseget csak pozitivat? :)
"A comment must be left for negative reputation" |
Quote:
Mert nem akartad megindokolni, hogy miért, és ez nagyon, NAGYON gonosz dolog. :P |
hmmm, koszi :)
|
Quote:
|
Ati!
Egyezkedjünk:) Ha megkérlek, hogy tílts ki 3 napra, akkor kapok cserébe tőled egy zőődet??:rolleyes: szerintem jó alku....:D :D :D :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
jó még benne vagyok mondjuk a 4-5 napban is de akkor már tényleg jutalomként egy zőődet kérnék tőled;) |
adtam sokaknak pontot, mert átmentem az első zhmon :)
|
Quote:
|
Quote:
|
asszem te is közgázos vagy, nem? akkor még lehetséges is :)
|
Ha nagyon belejöttél a ZHzgatásba, akkor gyere át a BME-re, helyettem is írni egyet :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Off. . . . .
|
Quote:
|
Quote:
Az teljesen jogos ha a fejlesztések részben rámszólsz mert offolok, e itt? Nem vagyok perfekt netikettből de ez azért brutál len, ha még ennyit se szabadna... |
Steve, a sajat postodra valaszolsz? :) skizo? :D
|
Quote:
És köszi Szecsa hogy szóltál;) |
Quote:
|
Grat Hüpi ;)
Csoki: kaptál egy újat, mert te tényleg nem vagy normális :D:D:D:D:D grat hozzá! :D ;) :cool: |
Oké, bóknak vettem http://www.tms.hu/smiley/dork.gif
|
már rég nem vagyok zh szűz ;)
|
Ati
akkor nem lehet megegyezni tisztességesen ami neked is tetszik meg nekem is??:) |
Quote:
|
javaslom az oktatási min.-nek, hogy az ösztöndíjjat cseréljék majd le hódos elismertségre :)
|
Pár pontra a 2 kockától :D:D:D sztem 1 éven belül meglesz az a hiányzó 7 pont :D:D:D
Vajon utoléri valaha valaki az adminokat ?:D:D:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:37. |