![]() |
A házak terén nem tudtam már ennyire mindenki kedvében járni, de remélem azért megfelel. :) Megy fel a térkép épp, majd szólok, ha már be lehet lakni. :D
Phoenix! Te jelentkezz majd, mert Tőled nem jött semmi infó, hogy mit szeretnél. :( |
A nházak beélesítve. Mindenki keresse mag a sajátját. Lehetőleg több karakterrel, mert vannak még üresen állók, ahova brki bemehet. Ne azt hidd a sajátodnak. ;)
|
v0.4
... csak lusta vagyok már így este átírni a verziószámot, pláne hogy holnap kap egy újabban úgyis... :) |
Quote:
|
Quote:
bal oldali két soros házsor és annak a bal oldali része, alulról a 5. , 6., 7, ház |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ment a PM! |
Quote:
Aztán még egy kis last-minute módosítás, és utána lassan jöhet pár emberke még. :D |
Ati, Swiss Cottage-nek (29) jóvá tudnád írni azt az egy plusz ügyességet amiről a múltkor levezettük, hogy járna neki?
|
Quote:
|
Ati: a professzornál nem engedi felvenni a csatornajavítós küldetést. Megnéznéd létszi? (Phoenix (#41) karakternél)
|
Quote:
|
Quote:
|
Meghosszabbítottam a karakterek VIP tagságát. Annyi kérésem van, hogy ennél előbb ne hagyjátok abba a játékot. :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
Legutóbbi emlékeim szerint, valami 2010 volt a vip tagság mellé írva :) |
Quote:
|
Quote:
Köszönjük Ati :) |
Quote:
|
Vésessék kőbe az Ati név, és leszármazottai legyenek áldottak, míg ember él a Földön.
|
Apró javaslat a játékhoz:
Feláldozásnál is legyen összevont opció (mondjuk Feláldozom Mindet néven), hogy ha olyan tárgytól akarok megszabadulni, ami nem eladható, nem eldobható, és sok van, ne kelljen egyesével feláldozgatni... (Persze nem fontos, csak apróság.) |
E-mail címek átírva.
|
Mit hagytam még vajon ki? Valamit tuti, mert ilyenkor valami mindig kimarad. :D
No sebaj, majd kiderül idővel. :) |
nekem melyik e-mail címen van most akkor a MUD? :D
|
Quote:
|
Nos most már tudom legalább, hogy melyiken van a fórumos nickem... :D
|
Apró javaslat:
Ha lekérem a MUD adataimat, jöjjön fel egy kis ablak, vagy jelenljen meg egy szöveg, hogy az adott e-mailre elküldve... Mert beírtam a mailcímet, rányomtam, és semmi nem történt, csak eltünt a cellából a címem. Miután 5x ráfrissítettem a mailfiókom beérkezett üzeneteire, megjelent, de ezen kívül semmi nem nem jelezte, hogy akkor msot el lett-e küldve, avagy sem. |
Quote:
|
MUD kézikönyv 7 oldalán: irányíthatod helyett irányíthatód van :)
|
Kiegészítés:
Kézikönyvben az Erőnél csak az van írva, hogy minél nagyobb, annál többet tudsz magaddal vinni. A rúgás, ütés sebzése ne mettől függ véletlenül? Mintha úgy vettem volna észre, hogy azt növeli az erő. (ha tévedek, storno!) |
MUD kézikönyv 24. oldal "Ingyen dolgoznak..." rész:
segítőid helyett segtíőid van írva :) |
Szólj, ha végeztél, addig nem töltöm fel a javítást. :)
|
Klánváros résznél (29. o.)
építkezést kezdeni helyett építkezéstkezdeni van Haladó keresés leírásánál (33.o.): tüzetesebben helyett tüzuetesebben van |
Köszönöm szépen :)
Átfutottam az egészet, persze ez nem garancia, hogy nem siklottam el valami felett. (Pl van egy szó, ami rövid u-val van írva, és szerintem hosszú ú kéne, de sajnos nem találom másodszori átnézésre sem. :S) |
Úgy látom meg van az első klán is, kié? :)
|
Megvan:
36. oldal, Vakság gyógyítása rész: "elmulasztja" a vakságot. Itt nem "elmúlasztja" lenne a helyes? Az elmulasztani valamit inkább az "lefelejteni, kiahgyni, nem megtenni" értelmezésben állná meg a helyét, itt viszont a múlást, illetve elmúlást kívánja reprezentálni. Sajnos ebben most én sem vagyok biztos... :( |
Közben keresem a házamat, és mivel olyan 20 házba betudok menni, nem igazán tudom eldönteni, hogy melyik lehet ez enyim... :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:49. |