![]() |
Megerősítem. De igazából nem az első :) Korábban is voltak rövidebb fagyások, szerintem akkor még csak én voltam fent :)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Megtámadtam egy mobot, se mozgás, se csataképernyő, chat üres lett (ide-oda váltás után), ha megvizsgáltam valamit, nem kaptam választ... Frissítettem, tehát kirakott, ami így helyes... Majd nem tudtam belépni, mert csak eltűnt a belépés gomb... Jah, és gyorsan újra elindulj, kb fél percre rá már be tudtam jelentkezni, és a háttérben lement egy csata is... |
Quote:
|
Quote:
|
Észrevétel:
befagytam, se mozogni, se chat-elni nem tudok. Semmi különöset nem tettem előtte, simán csak lépegettem. Javaslat: MP visszatöltődés: Erő+Ügyesség. (Erőm 50, Ügyességem 13 = 63 MP-nként töltődnék.) Érv mellette: reális, minél erősebb és ügyesebb valaki, annál többet tudjon mozogni. Érv ellene: Erőt lehet növelni "Erő tanulása" nélkül is. Segédek. Klánmedálok. Érv mellette2: a sok segédhez sok tanulás kell, így másban gyengébb leszel. Nem nagyon éri meg a gyorsabb MP töltődésért esetleg sebzést, vagy életerőt bukni. Klánmedál új javaslattal kis karikat nem tápolna túlságosan. Érv ellene2: - Ez összhangban lenne egy régebbi felvetésemmel, hogy az MP-vel kéne kezdeni valamit, mert irreális, hogy egy pálcikacsávó, meg egy izomkolosszus ugyanannyit tud csak mozogni. Így egy erősebb karakter többet tudna, mert bár 2k a max, de gyorsabban töltődne vissza neki. Tetszik valakinek? :) |
Quote:
|
Mozgáspontok visszatöltődése: szintenként egyre többet töltődsz vissza. Minél magasabb szinten vagy, annál gyorsabban visszatöltődik. Úgyhogy ahogy haladtok előre, egyre több fog visszajönni.
Ettől függetlenül épp azt nézem, hogy a mozgáspontot nem lehet növelni... Hmm, pedig hát azt is fontos lehetne... |
Quote:
nap 20 perc futás növel 50 mp-t:) |
Quote:
No de a többi növelhető képességhez hasonlóan ezt is lehetne növelni. Igazából nem is értem miért maradt ki eddig... |
Quote:
|
Quote:
A varázserő növelése is egyedül a varázslóknak hasznos. :) |
Volt javaslatom, hogy 1.000-ről induljon az MP, és 2k-ig növekedjen.
Mondjuk szintenként +50-et kapsz, így 20. szinten lennél 2k MP-n. Persze lehetne ezt tovább fokozni, mondjuk 3k-ig. Ildi: nem az a zavaró, hogy nincs felfrissülés, mert van. A felfrissülésben az a zavaró, hogy pont akkor nem ér semmit, amikor szükséged lenne rá. Kis szinten, kevés MP-nél. (Ha jól emlékszem, %-os arányban tölt.) Ráadásul kis szinten nem is tudod kihasználni, mert nyilván az első 2 tanulásodat nem erre fogod elhasználni. |
Quote:
Vagy lehetnének itt ott eldugva mesterek akik valamiért cserébe képesek megtanítani az állóképességed (mozgáspontod) növelésére. |
Quote:
|
Quote:
Nem tudtam újra rátámadni, mert először be kell fejeznem a mostani harcot...Mivel nincs megtanulva a csoportos harc, vagy mi a fene... A vicc még az volt benne, hogy kiléptem, és újra be, és befagyott az életpontom. Karmolgatott a macska, az ép-m meg megállt 9-en. Aztán egyszer csak kb 6-8 mp szünet a csatában, majd kiírja, hogy meghaltam, és leesik az ép-m 0-ra... |
Nah, közben megint csak megismételtem, Úrhölggyel is...
|
Quote:
|
Ati, második támadás követelménye legyen 10. szint :)
Már így is elég uncsi, anélkül meg nem nagyon éri meg takarítónál erősebbet ütni... 12. szint meg már nagyon sok... Vagy második támadás követelménye lehetne még a középszintű harcművészet...De legyen levíve 10. szintre szerintem :) |
Quote:
Nem tudom semmihez sem kötni... |
Nálam is előjött amit Swiss és Dus írnak, csak takarító ellen, és teljeen olyan mint ahogy Dus leírta.
|
Ati: mint ahogy írtad, hogy a tanulás és a szintlépés tp-je eltolódhat halál esetén. Miért nem lehet úgy megoldani, hogy az össz tp-ből és a felhasználható tp-ből is levonásra kerül a halál által. Vagy átnevezni a felhasználható tp-t inkább a Következő szinthez szükséges tp-nek. Így ha csak az össz.tp a lényeg, mert 1 szint=1 tanulás (plusz esetleg küldetések adnának) akkor nem lenne elcsúszás. Mivel maradhatnának fixek a szintkövetelmények, csak maximum halálkor csökken az össz tp-d és emiatt később éred el a köv. szintet.
Vélemény? |
Quote:
|
Látom, hogy mi okozza a féloldlas harcot. Befejezem a térképbővítést, és javítom. Addig akit nagyon zavar, az kereskedjen, az is tesztelendő úgyis, és ott nincs harc.
|
Quote:
Kárigényrendezésre a lapot már felküldtem az iktatóba. :))))) |
Quote:
|
Arra gondoltam, hogy a középszintű és haladó szintű harcoknál az ép növekedés mellé be lehetne tenni, %arányban sebzés növekedést. Igaz alacsony szinten nem sokat jelentene, de későbbiekben sztem jól jönne egy 10-20% növekedés, de max 30 sebzést adna. Szval nem adna túlságosan nagyot sem a fegyverek haladásával.
Esetleg még ha találsz köszörűkövet, azzal is lehetne növelni +1 sebzést, de csak egyszeri alkalommal (lehetne nem csak +1 sebzésű, hanem random módon, de csak azonosításkor derülne ki, hogy mennyit is) |
Quote:
|
A fővárosi csatornában lakozó mobok TP-jeit átírtam, mert irreálisan alacsonyak voltak. 7-10. szint környékén most ideálisak.
|
Pók erősebb mint egy kutya és jóval kevesebb tp-t ad...
Patkány is adhatna 60 helyett olyan 75 környékét, mert vagy 15 csatakör a megölése és elég nagyot is tud ütni... Denevér, kígyó rendben ;) (ha már ennél a témánál vagyunk) |
Quote:
|
Quote:
Amúgy a takarító is kutyához képest keveset ad. Átlagban 3x akkorát üt mint egy kutya és 2x annyi élete van, az 6x erőseb mob...a tp ezt nem nagyon követi... |
Quote:
Mert már aktuális lenne, mert tanulnám akkor a középszintű harcművészetet :) (csak reakció, vélemény...) |
Quote:
|
Quote:
(vagy második támadást 10dik szintre :D:D:D) |
Quote:
Már kimennék szívesen az erdőbe... |
*MA* egészen biztosan nem lesz a szintekkel kapcsolatban semmi változtatás. Még elméleti síkon sem.
|
Frissítés...
Ami változott:
|
A kibővített terület miatt a farkasok, rókák, kereskedők és zsoldosok számát (amik a mezőről indulnak) megháromszoroztam, hogy a nagyobb terület ellenére össze lehessen velük futni. :)
|
Pár reakció a mai üzikre. Remélem nem hagytam ki semmi. :)
Quote:
A tanulási rendszerre most felmerült egy újabb lehetőség, amivel a tanulások számot növelni lehet, és így jobban és főleg hamarabb specializálódhatsz. A nagy kérdés az, hogy ad-e ez a néhány plusz tanulási lehetőség annyi pluszt, hogy már sok lenne, ha még ezen felül is növelnénk a támadóerőket... Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:58. |