![]() |
Na végre sikerült megörökíteni a dupla varázslást :) Ezt már nem lehet kidumálni :D
Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 41 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 4 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Földrengést varázsolsz. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 78 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 59 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 83 életerőt vesztettél. Földrengést varázsolsz. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 55 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Földrengést varázsolsz. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Földrengést varázsolsz. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 65 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 89 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 35 életerőt vesztettél. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. |
Quote:
Pho nem volt velem már a hómezőn. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A zsivány megszúrt. 41 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 4 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Földrengést varázsolsz. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 78 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 59 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 83 életerőt vesztettél. Földrengést varázsolsz. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 55 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Földrengést varázsolsz. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Földrengést varázsolsz. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 65 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 89 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 35 életerőt vesztettél. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Szval így kijelölve látszik, hogy abban a körben 2 varázslás volt. |
Quote:
|
Quote:
|
Na szval vittetek csatázni, vége volt a csatának, de nem léptem ki a csata ablakból, közben láttam a karaternevek villogását, szval sejtettem, hogy mozgunk a bal oldali ablakban megjelentek a zsiványok, de a csata ablak nem frissült. Sztem ki is maradtam a csatából, mivel Ildi írta utánna, hogy több tp-t kapott. Utánna figyeltem, de nem ismétlődött meg.
|
Quote:
Egyébként meg a kezdeményez/védőértékektől függően kimaradhatnak körök. Pontosabban : "kimaradhatnak", lévén hogy nem jut (vagy te nem jutsz) egyáltalán kezdeményezéshez. Szerintem nem történt dupla varázslás. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Óriási hatalmas hibákat ezek szerint nem nagyon fedezett fel senki a tegnapi frissítés óta? Szuper, akkor folytatom a tegnapi átirogatásokat... :)
|
Nyugaton kóricáltam a magányos fa és a folyótorkolat között és feltűnt egy zsiványsátor. Aztán léptem egyet és eltűnt. :)
|
Quote:
|
Valami baj van chettel sztem.
|
Quote:
|
Közben egy csomó apró dolgot átírtam... Úgyhogy tesztelendő megint kb minden...
Még a térképpel van sajnos egy ismert jelenség, időnként eldob máshova, mint kéne, azzal midnjárt kezdek még valamit... |
Tegnap már említettem h tapasztaltam valami hibát a chattel kapcsolatban.
Ma ez megismétlődött csak kicsit máshogy. Egyszerre láttam a közös és a klán chatra írtakat :) |
Quote:
|
Quote:
|
Térkép:
átdobott engem is a térkép egy teljesen más helyre, de a vicc az volt, hogy nem kerültem vissza :) Zsiványtanyán mentem egyel jobbra, és az erdő alá dobott. Léptem még párat, de nem dobott vissza... (mint a többieket...) |
Quote:
|
Normális az,hogy mikor a csatornaőrök megtámadnak,akkor én simán el tudok menekülni mindenféle varázslat nélkül,úgy,hogy simán tovább kattintottam a térképre visszatérvén?
Korábban nekem nem volt ilyen,most pedig 3x is: Harcolsz. Most ne akarj mindenfele elmászkálni. Kivéded a csatornaőr támadását. Csatornaőr megtámadott. Kivéded a csatornaőr támadását. Harcolsz. Most ne akarj mindenfele elmászkálni. Csatornaőr megtámadott. Kivéded a csatornaőr támadását. Csatornaőr megtámadott. A csatornaőr megütött. 2 életerőt vesztettél. Csatornaőr megtámadott. Kivéded a csatornaőr támadását. Harcolsz. Most ne akarj mindenfele elmászkálni. Csatornaőr megtámadott. Kivéded a csatornaőr támadását. Csatornaőr megtámadott. És mégis engedett elmászkálni. + volt alkalmam mostanában párszor meghalni,de egyszer sem frissített,mindig kellett egyet kattintani,hogy a HL mutassa helyszínként. |
Quote:
|
Quote:
Szerk: jah,az elmászkálás lényege az volt,hogy mikor megtámadott,akkor kattintottam a térképre visszatépésre és elindultam valamerre.. oszt engedett. Lehet,hogy csak olyan esetekben fordul elő,mikor engem támadnak.. és nem én támadok. |
Quote:
|
Közben volt egy frissítés. Aki térképszéteséssel találkozik (tök zagyva lesz a térkép, vagy átdobódik más helyre, ahova nem kéne), az egy mondat erejéig jelezze légyszi, hoyg volt ilyenje. Cska a darabszámokat akarom összevetni majd azzal, amit logolok. Köszi.
|
Quote:
|
Nos, elnzést, de van egy kis restanciám, tegnap este tulajdonképpen kiájultam a gép elől. Így most elkezdem az észrevételeket összegezni ide.
1. tegnapi hiba: Még egy tegnapelőtti hibát sikerült reprodukálnom, mégpedig azt, hogy a csata elakad. Megtámad valaki, és anélkül, hogy bármelyikünk meghalna, egyszer csak félbemarad a csata. Ha akarok, elmehetek onnan, de ha meg akarom ölni a mobokat, akkor újra meg kell támadnom. Ezt már egyszer jeleztem korábban is. (A mostaniak mind újonnan előfordult esetek.) kép |
2. tegnapi hiba: Tulajdonképpen ugyanaz, mint a fentebbi. És ráadásul ugyanazoknál a moboknál fordult elő.
Tehát összesen 3 ilyen esetem volt, 2 féle mobbal. kép2 |
MAI HIBA: (délutáni)
Szétesett a térkép. Nálam, Ati, ugyanúgy, mint a múltkor. Halállabirintusból éhen/szomjan halás után (csapatban) - Gee2 + Gee3 - elindultam kifelé, 3 lépés után az alábbi kép tárult elém: kép3 |
Quote:
De én tegnap (vagy tegnapelőtt?) postoltam ide külsőre ezzel kapcsoaltban már, de ott nem csatornaőr volt az ellenfél. (ha jól emlékszem, Bandita.) Nem csak elmászkálni tudtam, egyszerűen vége lett a csatának anélkül, hogy bárki meghalt volna... Tehát ha visszamentem ugyanarra a négyzetre, akkor sem folytatódott. Semmi. Mintha nem is lett volna csatakezdés. |
Quote:
Azóta volt jópár frissítés, ami kifejezetten ezt célozta, tehát nem az a kérdés, hogy szétesett-e valaha a térkép, hanem hogy MOST szétesik-e. És ha MOST szétesik (értsd: 2009. május 21. 16:54 után), akkor azt jelezd légyszi. Ne napokkal ezelőttieket. :) Köszi. :) |
Quote:
(ma van csütörtök) |
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
A lényeg. Ma is szétesett. A leírásom jó volt, csak a kép nem. (Azóta postoltam a mai képet!) (És boccs mindnekitől.) |
Most nem voltam itt egy darabig, és kiléptem, mikor újra vissza léptem akkor a HL falában voltam :)
Léptem egyet és már nem ott vtam. |
All times are GMT +1. The time now is 04:44. |