![]() |
Quote:
Ha nagyobb védelmet akarsz akkor 15% ha kisebbet akkor 10%:Dahogy érzed annyit tarts,hogy mellette még legyen ütőeröd:) |
Quote:
|
En eleg sokszor meszarolok ki orikat csupan azert, mert erosnek itelem meg :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
na megcsinálom azt a 200 hekis orit:D úgy döntöttem ork tábornok lesz, de mivel hadist csak hullában csináltam hogy kellene hogy kinézzen vagyis inkább 200 hekire kell egyáltalán kocsma meg templom?
|
Quote:
Viccet félretéve:Tutira kell orknak talán több is mint egy átlag fajnak mivel attol még tekit is lophatnak |
Quote:
na de minegy:D hallottam ijenekról de nem szándékozom 200 hekiről elmozdulni akkor mit ajánlasz nekem ha hadis akarok lenni mi legyek? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amikor ervenyesul a futo(k) ereje, akkor az a jobb, de amikor total zart az allas ( pl teljesen bekotott gyaloglanc, amit nem lehet attorni), futod annyit er mint egy gyalog, a huszar viszont at tudja ugralni. (ugye a futo csak egy szinen tud menni, a huszar pedig mindketton). de ha ennyire erdekel titeket a sakk, menjetek a sakkos topicba, ugyis haldoklik :) |
Quote:
|
Még pár írással ezelőtt győzködtetek arról hogy az óriás jobb vari. Na van erre egy jó ellen példám. vegyünk egy gnóm tudóst 600 hekin mellé 7 ezer tolit -vagy annyit hogy a hadisok ne gyilkojjanak be- a többi meg vari + íjj -kb. 20 ezer vari vagy valamivel több. Na a tolik bebirnak így is ütni, de tekit nem visznek max raktár meg vari gyilkolás, de aki bebír ütni tolival annak gyengébb a vari szintje. és ha ezt észre veszem akkor azt szétvarizom. Na most persze a plussz fáradás nem túl jó, de regenerálódás alatt nem gáz annyira
|
Quote:
|
Ha pl sokkal több tolim van mint a célpontnak. Akkor a célpontnak sokkal nagyobb a vesztesége?Ahoz képest mint amikor csak éppen hogy több tolim van?
|
Jó de egy óriást egy tisztességes tolis meg leveszi tekivel rendesen -szieszta mellett is-
|
Quote:
|
Quote:
Ezért én óriással 2 kocsmát szoktam tartani... maximum :D -eddig nem volt belőle gondom. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
szövibe nyomnám, de valszeg nem lenne tolisunk, így egy erős varis valamennyi tolival game-t akarok játszani:D na ere mit mondasz? ha lennél oly kedves akkor írhatnál egy szá,olást is hogy milyen ori legyen:D:D |
Szövibe én úgy csinálnám, hogy legyen egy óriás több varival, és egy gnóm több tolival. Akkor a feladatok megoszlanak, és mindenki tud ütni is. Óriással sok kocsmát nem tartanék semmiképp, mert lehangoló, hogy felét lopja a normálisnak, ráadásul magasabb hekin háborúban jól jöhet ah tud valaki gyújtogatni:) Igaz a gnóm nem lop tekit, de 5-től felfele a nyersilopás is szépen jövedelmez, meg a gnómnak mindenképp jó ha van némi tolija, mert elég sebezhető általuk.
|
S persze a maradek tag 47%< barakkal rendelkezo orias :)
Egyebkent, ez egy nekem nagyon tetszetos felallas, amit Synkel irt :) Bar eddig csak 5. szinten probaltam :) |
Quote:
|
Faj, hektarszam? :)
Szovitagok, ha van? |
Quote:
szövi: még alakul de 2 v. 3 hadis vagy 1 toli faj: nemtom ezen még gondolkodom de a óriás felé hajlok mert rábeszéltetek |
Na, akkor nezzuk :)
Tehat egy nem annyira izomvaris, de szoviben jol boldogulo varis kellene. Meg annyit, hogy a hadisok felallasat ijj-elitre javasolnam,hogy a varis is tudjon tamadni nagyobb hadsereggel kat.moral szinten tartasahoz es a fedezes elkerulesehez. Óriás Tudos Ház 113 19% 7910 lakos Barakk 215 36% 8680 Elit / Lovas Tanya 87 15% 7047 Bála / kör Raktár 5 1% 37,04 körre elegendő Őrtorony 60 10% 3360 Íjász Templom 110 18% 15400 Varázsló Kocsma 10 2% 560 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Korház 0 0% 600 hektár Érték 28582 pont Ételfogyasztás: 7182 Bála/kör Foglalkoztatottság: 92% (Ha ijj-loba nyomjatok, akkor 40 barakkot atnyomnek toronyba, es annyival kevesebb jo lenne.) |
boccs valszeg rosszul montam mert olyan orit akarok ami a hadis tolik nem lopnak be de én tudok lopni de főként varis. a szövibe nem akarok elitet vagy sereget küldeni. legyen csak íjjam toronyban valamennyi tolim meg sok vari:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Én a gnomot ajánlanám.Erősebb mint az orias csak nagyobb kockazatot vállal a lopasoknál. De hat aki mer az nyer.
Ha mf akkor egyertelmu orias vagy elf. |
Quote:
|
Quote:
de ezen őszintén nem gonolkodtam. csak azért mert a szövim hív háborúba az nem viszi fel? -úgy hív hogy bejelöli hogy kellek de 0 katonám megy- |
Nem, ugy nem viszi fel.
S kocsmabol eleg sok kell, hogy szinten tartsa, annyi egy oriasnak pedig felesleges. Igy akkor elfet vagy gnomot ajanlanek...akinek alapban annyi kocsmat kell tartania, hogy magasan legyen a kat.moralja. |
bizony:) mer az óriás pont azér jó mer alacsony hekin nem kell több mint 5 kocsma. és az nem tart kat. morált;)
|
Quote:
|
Az oriast mar az elozo oldalon megadtam, en azt javaslom :)
Mutatok egy gnomot es egy elfet. Elf Tudós Ház 117 20% 7605 lakos Barakk 80 13% 0 Elit / Lovas Tanya 58 10% 5089,5 Bála/kör Raktár 5 1% 13,04 körre elegendő Őrtorony 80 13% 4160 Íjász Templom 80 13% 10400 Varázsló Kocsma 180 30% 9360 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör 600 hektár Érték 28521 pont Ételfogyasztás: 5 473 Foglalkoztatottság: 95% Gnóm Tudós Ház 105 18% 7875 lakos Barakk 102 17% 0 Elit / Lovas Tanya 83 14% 6432,5 Bála/kör Raktár 5 1% 13,53 körre elegendő Őrtorony 102 17% 6120 Íjász Templom 85 14% 12750 Varázsló Kocsma 118 20% 7080 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Egyéb 0 0% 600 hektár Érték 28575 pont Ételfogyasztás: 6765 Bála/kör Foglalkoztatottság: 94% Nem teljesen hasonlo a ketto, de en ezeket csinalnam :) |
Egészen jó ki országok :)
Én nem szeretek ilyen mértékben raktárazni: ha a rakikat levennéd 1-re az említett felépítésekben, és helyükre tanyát tennél, akkor kb 30 körre elegendő lenne az 1 rakiban elférő kaja :D -tekintve hogy nem termel egyik sem semmit, szerintem jobban jön ki belőle az ori. |
Persze, ezt is lehet!:)
Csak mondjuk en szeretem, ha rakok a rakiba fegyvert es megy a katonakepzes folyamatosan a helytarto altal...meg ha lopok nyersit, akkor valamennyi raktarozodjon el benne, ne keljen egybol piacolni, ha at akarok epiteni 4-5 epuletet, es nincs a kozelbe lophato ellen. De 1 raktarral (helyettuk tanyaval) is tokeletes :) |
All times are GMT +1. The time now is 18:41. |