Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   M.a.g.u.s. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=32)

VérGyöngyTyúk Z 09-04-2006 07:58

Pettyes :) 1 db radijátorral :) A buli Ifinből fog indulnyi. (ha valaki az előtörténete írásakor nem tud odakavarni azt majd útközbe felszedi a nép (vagy kiírja :) ) A dátumokat ma végre összeszedem, de annyit előlmmászóban: A 14. zázslóháború utáni 2. év tavaszán kezdés. Délen tombol a manifesztációs háború, északon a két emberöltőre kötött béke második éve. Talán még sosem volt ennyire "biztonságos" az utazás az addig ellenséges országokon keszesztül. Észak igyekszik magához térni a háborúból és a kereskedelmet újraindítani, illetve felkészülni és harcolni Ahme Ramuun ellen. (na tuti roccul írtam a nevit annak a kékszemű kis fíregnek :) szerte felbukkannak az ibarai menekültek és lelkesen növelik az alvilági testvériségek közti zűrzavart.

Chris :) Nem tehecc :) De nekem így is tecc naon.

Massza :) Nálam még nem jelentkezett a második törv-könyv. szal sztem nem jáccik, hacsak nem NJK-ként :) De vitzt félre (nem nagyon, mert jó ha késnél van) téve. A "Biblijákat" úgymond iránymanónak fogom tekinteni a jáccós alatt. (tehát pl azt a sogronitát aki Dartonhoz imátkozva akar Ranagol kegyébe férkőzni és homálylényt idézni, rövid úton feldaraboltatom a feldühödött hentescéh mestereivel, mert ócsárolta a húsukat.) De pont azért mert többeknek nincs készbe könyv mindig (pl nekem se, mert könyvtáralok értre egyenlőre :) ) ezért a varázslatok, harc terén nem minden esetben lesz "kikockázva" kiszámolva a dolog.

Amit szeretnék kérni mindenkitől: Ha eldöntötte mijen karackter, akkor majd a jellemzését meg ha elkezdi akkor az előtörténetet naty vonalakban küldje majd el nekem jó? Ha valakinek gondja van szíveszen segítek. (persze csak ha tudok :)

Mékegy dolg: Nem röhögni a henteseken! Nem tudhatod, hogy a hentesbárdra száradt vér hány mágiatörő rúnát takar :)

Steve 09-04-2006 08:20

Ezen esetben előtörténetemhez majdanán elkellene némi segítség:)
Mékegy dolog: vki vhogy nem tudná nekem eljuttatni az UT illúzionistára vonatkozó 4oldalát?:o Szégyen de csak havernak van meg és a köyv most Tiszaujvárosban pihizik...:) Szal bárhogyan jó lenne: szkennelve, ímélben, faxon, galambpostával bárhogyan:)

VérGyöngyTyúk Z 09-04-2006 08:39

Steve :) Illuzijonistra vagy nem? Hát teremtsd meg magadnak :) Bár ha aszt vesszük akkor minden illuzijó. Tehát az hogy most elküldeném az is az lenne, mert nekem nincs, tehát a segítség tőlem megint csak illúzijó :)

Hehe.. uccsó mondat:
KM: rohan felétek egy kétszarvú orrszarvú
Bárd: ojjan nincs! Ez csak illúzijó! Állok nyugottan.
KM (kissé gonosz mosollyal): Az EGYIK szarva télleg az volt.

Chris 09-04-2006 08:40

Steve, annyit tudok segíteni, hogy este megnézem elektronikusan megvan-e az otthoni gépemen.

Chris 09-04-2006 08:43

Quote:

Originally Posted by Z a VérGyöngyTyúkok Ura (Post 30201)
Hehe.. uccsó mondat:
KM: rohan felétek egy kétszarvú orrszarvú
Bárd: ojjan nincs! Ez csak illúzijó! Állok nyugottan.
KM (kissé gonosz mosollyal): Az EGYIK szarva télleg az volt.

Utolsó mondás:
KM: Goblincsapatba botlotok.
Csapat: Buliiii! -fegyvereket elö-
KM: Hmm, említettem, hogy 84-en vannak?

Steve 09-04-2006 08:44

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 30202)
Steve, annyit tudok segíteni, hogy este megnézem elektronikusan megvan-e az otthoni gépemen.

köcce:)

Zbá akkor lecc az egész világ illózijó majdha elértem az 50ik szintet:D

Amugy eléggé kreatív a varázslatalkotása de kell hozzá azaz egy lap...

Massza Rex 09-04-2006 10:13

Nekem van egy viszonlag árnyaltabb, arányosabban kidolgozott illúzió mozaik táblám, ha jó leszel elküldöm. :p

De csak csütörtökön tudom, mert addig szabin vagyok, oszt bent van a benti gépemen.

Pettyes 09-04-2006 11:49

Quote:

Originally Posted by Z a VérGyöngyTyúkok Ura (Post 30197)
Pettyes :) 1 db radijátorral :) A buli Ifinből fog indulnyi. (ha valaki az előtörténete írásakor nem tud odakavarni azt majd útközbe felszedi a nép (vagy kiírja :) ) A dátumokat ma végre összeszedem, de annyit előlmmászóban: A 14. zázslóháború utáni 2. év tavaszán kezdés. Délen tombol a manifesztációs háború, északon a két emberöltőre kötött béke második éve. Talán még sosem volt ennyire "biztonságos" az utazás az addig ellenséges országokon keszesztül. Észak igyekszik magához térni a háborúból és a kereskedelmet újraindítani, illetve felkészülni és harcolni Ahme Ramuun ellen. (na tuti roccul írtam a nevit annak a kékszemű kis fíregnek :) szerte felbukkannak az ibarai menekültek és lelkesen növelik az alvilági testvériségek közti zűrzavart.

Chris :) Nem tehecc :) De nekem így is tecc naon.

Massza :) Nálam még nem jelentkezett a második törv-könyv. szal sztem nem jáccik, hacsak nem NJK-ként :) De vitzt félre (nem nagyon, mert jó ha késnél van) téve. A "Biblijákat" úgymond iránymanónak fogom tekinteni a jáccós alatt. (tehát pl azt a sogronitát aki Dartonhoz imátkozva akar Ranagol kegyébe férkőzni és homálylényt idézni, rövid úton feldaraboltatom a feldühödött hentescéh mestereivel, mert ócsárolta a húsukat.) De pont azért mert többeknek nincs készbe könyv mindig (pl nekem se, mert könyvtáralok értre egyenlőre :) ) ezért a varázslatok, harc terén nem minden esetben lesz "kikockázva" kiszámolva a dolog.

Amit szeretnék kérni mindenkitől: Ha eldöntötte mijen karackter, akkor majd a jellemzését meg ha elkezdi akkor az előtörténetet naty vonalakban küldje majd el nekem jó? Ha valakinek gondja van szíveszen segítek. (persze csak ha tudok :)

Mékegy dolg: Nem röhögni a henteseken! Nem tudhatod, hogy a hentesbárdra száradt vér hány mágiatörő rúnát takar :)

Kár, hogy ez nem játszik, mert egy Khált kipróbáltam volna...:)
Tulajdonképpen a nagy zöldön kívül melyik könyvecske játszik? Melyik alapján mesélsz? Bár inkább gondolom saját szabályokat követsz!:D Ami jó, mert nem ismerik és érheti még a tapasztalt rókát is meglepetés!:D Ha nem fog játszani az MT és nem választható onnan faj, akkor lehet, hogy harcos leszek v. fejvadász, de mindenképpen ütős szeretnék lenni, mert a mágia még bonyolult és itt vannak profik, akikre ezt lehet bízni!:D

VérGyöngyTyúk Z 09-04-2006 13:19

Pettyes :)
Asszem félreolvastál :D:D
A könv mint kari nem jáccik, meret nem jelentkezett még :) Amúgy meg állíthatol össze belőle, csak küldd el majd nekemnek a tulajdonságokt (vagy ha elektrokrónikusan megvan akkor úgy. :) Szóval, ha naon akarsz lehecc Khál :)

FONTOS!!! 5. szintű karikat kérek kidolgozni! Ha valaki a karijának szeretne ojan dolgokat amik "normál" esetben nincsenek a karinál, az mindenképpen szóljon és megbesz! (ellenkező esetben tartalék karaktert is készítsen :)

VérGyöngyTyúk Z 09-04-2006 13:28

Jelentem úgy kinéz, hoty Atis a modiságot a témára megadja. Vagyis amint az meglesz az alapinfókat feltöltöm a jáccótérre. kérek mindenkit, hogy a kezdésre neki megfelelő legkorábbi időpontot adja meg. (NEM azt, h hajnali 4 óra!!! :D ) Hanem, pl szept 12. és akinek az előzménje megvan azt bemeszélős lesz (vagy itt privátba, vagy Hód zöldben)

aúú 09-04-2006 13:32

Quote:

Originally Posted by Z a VérGyöngyTyúkok Ura (Post 30223)

FONTOS!!! 5. szintű karikat kérek kidolgozni! Ha valaki a karijának szeretne ojan dolgokat amik "normál" esetben nincsenek a karinál, az mindenképpen szóljon és megbesz! (ellenkező esetben tartalék karaktert is készítsen :)

Nah, akkor megcsinálom azt az 5. szintű varit...:) Aztán majd ugratom a vén öreg tata Krad papot a korával, mivel ő még meg sem született, mikor én már virágokat ültettem a kertbe...:D:D:D:D:D

Massza Rex 09-04-2006 13:40

Ehh fiam, valóban vénebb vagy, mint a templom, ahol tanultam, de kérdem én hol az a virágos kert, melyben oly régen ültettél?

Csak nem percéletű emberek lakják már a vidéket...ej, ej...:confused:

(ne érts félre hosszúéltű, hisz tisztelem néped, de az idő úgy látszik mégis ellenetek dolgozik...:o)

aúú 09-04-2006 13:52

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 30228)
Ehh fiam, valóban vénebb vagy, mint a templom, ahol tanultam, de kérdem én hol az a virágos kert, melyben oly régen ültettél?

Csak nem percéletű emberek lakják már a vidéket...ej, ej...:confused:

(ne érts félre hosszúéltű, hisz tisztelem néped, de az idő úgy látszik mégis ellenetek dolgozik...:o)

Dehogy lakják percéletűek...:)
Gyönyörű virágok népesítik be és Entek vigyázzák álmukat...:)

Chris 09-04-2006 13:57

Quote:

Originally Posted by aúú (Post 30230)
Gyönyörű virágok népesítik be és Entek vigyázzák álmukat...:)

Olyan szépeket írsz az elfekről, végül még elf karim lesz... bár kyreknek olyan szép fehér haja van... :D

Massza Rex 09-04-2006 14:10

Quote:

bár kyreknek olyan szép fehér haja van...
az elfeknek is lehet szép fehér haja, főleg ha megküldik valami finom halál mágiával. (pl életerő szívás) :D

Quote:

Gyönyörű virágok népesítik be és Entek vigyázzák álmukat...
Hát ezt mondom én is, csak közben az enteket elküldték nyugdíjba és most jól(rosszul) képzett biztonsági őrök (security meg minden) vigyáznak az ingatlanokra meg ingóságokra. (jah ugyanitt helyben akciósan virág és fa kapható, számla nélkül is:))

VérGyöngyTyúk Z 09-04-2006 14:21

:D:D:D
már előre nevetgélek mik lesznek itten :)
1. Az elf cikizi a többieket a rövid életük miatt és minden mezőn virágokat szed amiből a krad pap segítségével a többiek pálinkát főznek amíg nem néz oda.
2. A kyr papnő a haját szépíti egész nap és rémálmokat küld mindenkinek, hogy éjszaka ne aludjanak.
3. A dartonita szerint jó poén ha medvecsapdát tesz a párnák alá. (persze felhúzva és a nagyobbik fajtából.
4. a krad pap bölcselkedik és aki mást mond azt bölcsen hátulról szúrja le, álmában aztán előkotorja a kis könyvében a "hogy élesszük fel barátainkat pálinka és tőr segítségével. Írta Emar on Mekgájver" fejezetet.
5. a khál egész nap pörög ezerrel és kinyirja a dartonitát egy rossz vicce miatt, aztán lefekszik aludni a "párnájára"
Naggyon buli lecc :):D:):D
Azért remélem közbe nem csak én fogok jól szórakázni :)

Chris 09-04-2006 14:27

Quote:

Originally Posted by Z a VérGyöngyTyúkok Ura (Post 30237)
2. A kyr papnő a haját szépíti egész nap és rémálmokat küld mindenkinek, hogy éjszaka ne aludjanak.

Ez helyesen így hangzik:
2. Piszkálja az elfet, miközben egész nap a haját szépíti, és éjszaka rémálmokat küld azokra, akik
a, cikizik a haját
b, elrontják a frizuráját
c, csúnyán néznek rá
d, egyéb

VérGyöngyTyúk Z 09-04-2006 14:59

Részlet:
A Vihargárda ezernagya furcsálkodva nézte ahogy egy fél abasziszi falanx, 1500 ilanori lovas és vagy négyezer ork menekül egyetlen irdatlan tömegben a hágón át. Embereivel kiragadtatott egy menekülő asziszt a tömegből és kérdőre vonta:
-Mond mi történt vagy kiontatom a belsődet!
Az aszisz halálra sápadt arccal meredt a hágó bejárata felé:
-Engedj! Engedj!- könyörgött. - A hegyekben elszabadult a pokol! Valami mágusz kiszabadíthatta az őrület démonait és most erre tartanak! Ennyien maradtunk csak az egyesített seregből ami körötted látsz!
-Mégis mi történt?
-Nem tudom pontosan, csak azt, hogy egy síri hang dörgött végig a csatarendünk felett és a pálinkafőzés valamint az obasz beözönlés nyelvi metódusai közötti összefüggést fejtegette. Aztán megjelent egy sovány fickónak látszó démon és megölt vagy négyezer ilanorit, mert szerinte egy ritka védett virág utolsó természetes élőhelyét taposták el. Aztán jött egy másik nagy fekete alak és róka, meg medvecsapdákat idézett a fejünk fölé.
Egy macskamozgású gyors figura pörgött körülötte és azt ordibálta, hogy nem így kell azt csinálni és megölte az orkok 3500 harcosát, aztán egy fél falanxot felaprított szendvicsnek. De az igazi rémség ezután jött...
-Mond már!- üvöltött rá az ezernagy, de az aszisz kigúvadt szemekkel meredt a hágóra. A völgyben egy karcsú alak tünt fel hófehér haján megcsillant, majd hanyattesett a lenyugvó nap sugara, és repkedő hajszálai közt glóriaként örvénylett a langy esti szellő.
Az ezernagy kíséretében lévő egyik száznagy szólásra nyitotta száját és az aszisz már nem tudta kitépni magát a vezér kezéből, hogy akár élete árán is megakadályozza a démon felidézését.
-Húúú.. de giccses kép.
Az aszisz térdre rogyva hörögte az ezernagy felé:
-Itt pusztulunk mindnyájan.
A démon szózatát még hallotta mielőtt elméje végleg megbomlott volna, hogy üvöltve zuhanjon az őrület örvényébe:
-MELYIK TAPLÓ SZÓLTA LE A HAJAM?!?!?!

Chris 09-04-2006 15:08

Z, te nagyon te, ha nem lennél, téged ki kéne találni... :D :D :D :D :D

ui: az előzőért kaptál már zöldet ezért sajna már nem tudok adni, de ami késik nem múlik... :)

Pettyes 09-04-2006 15:48

Még egy kérdésem lenne! A kidolgozásnál ki kell dobni a karaktereket, vagy pontot kell osztani, mármint az értékeinél?

Steve 09-04-2006 16:14

Z süsdmeg annyira bjutiful a sztori de most lécci dolgozd át hogy én mint a főhős is benne legyek:p

Massza Rex 09-04-2006 16:18

Benne voltál, te voltál a katona akit a tiszt kérdőre vont...:D

Steve 09-04-2006 16:21

Mondjuk így: "ezek után az egész táj elsötétedni látszott, mintha valami nagy vihar készülődne. Hirtelen óriás tengeri hullámok tűntek fel a hegyek ormain és tajtékozva közeledtek a megmaradt sereg felé. Látszott ahoy az utolsókat elsöprő erővel ragadja el az ár, ami ellen semmit se tehettek, s egyre csak közeledett. SA lovag már-márr érezte a sós víz fojtogatását, amikor egyszercsak a trónteremben megszólalt a vele szemben álló dalia /én, a szerk. :D/ -Jó kis halu volt, mi?:D "

Massza Rex 09-05-2006 16:45

DE hova tűnt "karakterevő" Z? :)

VérGyöngyTyúk Z 09-05-2006 17:35

Ma szabin vok. :) Nagytakarítósat csináltunk, mert vasálnap végre jönnek haza Őfődicsőségességes I. Balázsbubuék :)

Pettyes: dobáld ki :) De ne feledd! (Ha mindenből túl magas az értéked a KM hozzád igazít a végin aszt az ellső banzájba belehal az egész banda :D:D:D

Holnap lecek aszt folyt köv :)

VérGyöngyTyúk Z 09-06-2006 08:09

Na ma ha jut időm írok egy kis bevezető irányelvet :) A választot kasztok, népek problémás pontjait megbeszéljük.
Az indulási alapokról:
Felszerelés: mindenki írja össze mi az amit szeretne magával vinni, beleértve az esetleges lovakat, járműveket stb. (azért ojat ne írjatok, h egy galeaszt is visztek :) (Steve kivétel. Ő akár egy várost is cipelhet magával. Persze illúzióként, álandó koncentrálással :)
Pénz: a felszereléslista átnézése után megmondom mindenkinek mennyivel kezd.
Az előtörténetben legyen benne a származás, szülőhely, esetleges tanulmányok elvégzése (mikor-hol)
Ifinbe eljutni az előélet alatt csak Steve-nek kell és Pettyesnek. A többieket akkor is be tudom hozni, ha "otthon vannak :)

VérGyöngyTyúk Z 09-07-2006 09:00

Emberkék! agyon eltünésese van sokaknak :( Vagy még a végin kiderül, h én vagyok legtöbbt net? :)

Steve 09-07-2006 09:03

félhetet kérek ha lehet

Chris 09-07-2006 09:09

Quote:

Originally Posted by Z a VérGyöngyTyúkok Ura (Post 30413)
Emberkék! agyon eltünésese van sokaknak :( Vagy még a végin kiderül, h én vagyok legtöbbt net? :)

Z, most konkrétan kikre gondolsz? :confused:

VérGyöngyTyúk Z 09-07-2006 09:11

Chris :):) pl. Pettyesre, meg Arwyl, Bár lehet, h ezerrel dolgoznak meg ijjenek. Senembalj addig csiszolgatok :)
Steve :9 Megkapod :) Nyugodtan csak. :) De vigyázz nehogy illúzijókaját vegyél valahol :)

Chris 09-07-2006 12:20

Miután Z-val használhatóvá kalapáltuk a Morgena pap kasztot (nem tápossá, csak életképessé), mégis bevállalom. (Aki olvasta a Papok és paplovagok ide vonatkozó részét, tudja, hogy szükség volt a kalapálásra...)

Massza Rex 09-07-2006 12:42

A mostani mesében nálam is játszik egy morgena pap és hát szegényke tényleg elég elesett. Kénytelen voltam kicsit ráerősíteni, átírni bizonyos mágiáját, mert halovány volt, mint fénykitöréskor a nyugdíjas árnyék. :p

Van egy ötlet füzér, amelyben a tűzvarik lényeit csinálta meg valaki árnyék lényekké. Én még nem kanonizáltam teljes mértékben, de ötletadónak jól jöhet.

Árnyék kreatúrák megidézése

Nem valódi idézésről van szó, csupán egy látványos Árnyék mágiába tartozó
mágiaformáról. A varázslatok különböznek egymástól, de néhány dologban
megegyeznek: a mágiahasználó adott manapontért "megidézi" az
árnyékkreatúrát. A lény nagyságának megfelelő méretű, összefüggő árnyéknak jelen kell lennie az idéző zónájában, amit a kívánt lénnyé kell formáznia. A lény a mágiahasználó zónájának tetszőleges pontján materalizálódik, és el sem hagyhatja azt - csak itt képes egyben tartani, odakint megsemmisül.
Ugyan ez történik, ha az idézőt megzavarják a koncentrálásában. Minden
varázslat erősíthető, amire szükség is van, mert minden árnyák kreatúrát
eredetileg 1E - nek megfelelő Elemi Sötét alkotja, amit 1E - nyi Elemi Fény
kiolt. 1E erősítés 8 Mp - ba kerül, és a kreatúrák nagysága és ereje is
növekszik az erősséggel.
A kreatúrák csak elemi fénnyel és mágikus fegyverekkel sebezhetőek. A
fegyverrel való sebzés a lények anyagát nem károsítja, formájukat azonban
megbontja. Ha egy kreatúrát fegyverrel legyőznek, egyszerűen eltűnik, vissza
alakul sima árnyékká.
A varázslatok fenntartása folyamatos koncentrációt követel: mivel a lények
nem rendelkeznek tudattal, irányítani kell őket. Ha a papot megzavarják
lényének irányításában (pl. Ép sebet kap), a lény formája megbomlik és
semmivé lesz. Ha az irányítás közben Fp sebet kap, Akaraterő próbát tehet,
sikerült - e a lényt megfelelő formában tartania. Ha elvéti a kreatúra
szétesik. A második sebzés alkalmával -1 - gyel tehet Akaraterő próbát, a
harmadik alkalommal már -3 - mal, és így tovább. Egyszerre természetesen
csak egy kreatúrát lehet irányítani. Az időtartam leteltével a kreatúrák
semmivé válnak, de az irányító bármikor megszüntetheti őket. Minden árnyékkreatúrára jellemző, hogy az Elemi Sötétséget és mágikus
árnyékokat magába olvasztja. Ha fizikai kontaktusba
kerülnek, a kreatúra magába olvasztja, amivel erősíti vagy gyógyítja magát.
A varázslat hatóideje alatt a pap nem képes más varázslatokat használni és
harcolni is képtelen - koncentrálnia kell.
Minden árnyékkreatúra immunis az Asztrál - Mentálalapú varázslatokra,
mérgekre és a Természetes anyagok mágiájára: kiterjed rájuk a pap személyes
aurájának védelme.

Harc a lényekkel

Az árnyékkreatúrák más rendszerben sebződnek, mint a közönséges élőlények.
Minden kreatúra rendelkezik Ép - vel és Fp - vel, ez azonban nem jelenti
azt, hogy érzékelik is a fájdalmat. Fp- jük az idéző Akaraterejének 3
szorosával egyenlő - ez az érték jelképezi mennyire tartós a forma, melybe
megidézték. Ha elfogynak az Fp - k, a kreatúra megszűnik. A lények Ép - je
egyenlő az E - jükkel.
A kreatúrák harci értékeinek meghatározásakor az idéző (fegyver nélküli)
alapértékeihez +10 járul, ehhez adandó a pap szintje és a lény harci
módosítója.
A kreatúrák felettébb gyorsak, 100 lépést tudnának egy kör alatt megtenni -
természetesen csak a zónán belül mozoghatnak.
Ha harc közben eltalálnak valakit, E - jüknek megfelelően sebzik az
áldozatot. 1E - nyi árnyékkeatúra hideg érintése k10 Sp sebzést okoz. Minden
10 okozott Fp után az áldozat veszít egyet az Ép - jéből és a Gyorsaságából.
Ha túlütnek valakit, azon mintegy keresztül folynak, s a teljes
testfelületet érintő fagyási sérülést okoznak. Ilyenkor a sebzés duplázódik.
A lények csapásaival szemben csa a mágikus fegyverek és vértek védenek, a
nem mágikus fegyverek és vértek VÉ -je és SFÉ -je nem érvényesül.

Árnyék kígyó

Manapont: 16
Erősség: 1
Sebzés: k10
Időtartalm: 6 + szint/kör
Varázslás ideje: 5 szegmens

Az árnyék kígyó alakot vesz fel: leginkább egy nyolc méter hosszú viperára
emlékeztet. A talajon kígyózva halad, repülni nem tud. Kétszer támad
körönként, hihetetlem sebességgel csap le fejével áldozatára. Harci módosítója 10, erőssége 8 Mp - ért 1E - vel növelhető.

Árnyék farkas

Manapont: 20
Időtartalm: 6 + szint/kör

A varázslat hatására az árnyék egy borjú nagyságú farkas alakját veszi fel.
Kétszer támad körönként, egyszer harap, egyszer a mancsával csap
ellenfelére. Ha túlüti ellenfelét ráugrik az áldozatra, aki nem esik el
ugyan, de a farkas kersztül ugrik rajta.
Harci módosítója 15, erőssége 8 Mp - ért 1E - vel növelhető.

Árnyék holló

Manapont: 24
Időtartalm: 8 + szint/kör

A varázslat hatására egy holló jelenik meg. A levegőben repül, onnan csap le
áldozataira, élvezve a harc magasabbról és a roham nyujtotta előnyöket.
Kétszer támad körönként.

Árnyék polip

Manapont: 40
Időtartalm: 12 + szint/kör

A varázslat hatására egy ökör nagyságú kilenckarú polip jelenik meg.
Körönként négyszer tud támadni ostor gyorsaságú csápjaival, miközben lebeg a
levegőben, így megkapja a Harc magasabbról módosítóit. A zóna tetején
lebegve csápjaival eléri a zóna teljes területét, tehát több különböző
ellenfelet is támadhat egyszerre.

Árnyék sárkány

Manapont: 55
Időtartalm: 10 + szint/kör

A varázslat hatására 10 méter hosszú, sárkány jelenik meg a levegőben. A pap
zónájának a tetején lebeg, és onnan okádja jéghideg lehelletét a pap
ellenfeleire. Körönkén egyszer képes a fújásra, a sikerességhez támadódobást
kell dobnia. Ha megteheti nem ereszkedi olyan magasságba, hogy ellenfelei
elérhessék, így csak célzó fegyverekkel és mágiával lehet megsebezni. Harci módosítója 40, erőssége 8 Mp - ért 1E - vel növelhető.

Chris 09-07-2006 12:54

Nem semmi! Le a kalappal szép kis gyűjtemény! :)
Majd kiderül Z mit szól hozzá...

VérGyöngyTyúk Z 09-07-2006 12:55

Massza :)

Kicsit máshogykalapáltunk de sztem ezek sem roccak :) Sztem Chris kelléktárába ezeket is belevesszük :)

Arra kérek mindenkit, hogy színt válasszon magának amivel majd ír. (nem ÍR!!! hanem amijen színű karaktereket fog begépelni! :D:D

Massza Rex 09-07-2006 13:16

Én magamnak kisajátítanám a sötét zöldet.

VérGyöngyTyúk Z 09-07-2006 13:25

Massza tehát a sötétződ :) "DarkGreen" hoty angolusan montyuk :)

Pettyes 09-07-2006 13:47

Quote:

Originally Posted by Z a VérGyöngyTyúkok Ura (Post 30417)
Chris :):) pl. Pettyesre, meg Arwyl, Bár lehet, h ezerrel dolgoznak meg ijjenek. Senembalj addig csiszolgatok :)
Steve :9 Megkapod :) Nyugodtan csak. :) De vigyázz nehogy illúzijókaját vegyél valahol :)

Szia Z!
Nem tűntem el, csak munka van, ahogy írtad...:o ! Na meg próbálom valahogy beszkenneltetni a khált, hogy eltudjam neked küldeni!:D Nekem is lenne egy-két változás, de amíg nem küldtem el, addig felesleges lenne belemenni! Ezt amúgy olyan 4 szem közt kell csinálni és akkor a nevedre kattintva küldök neked levelet, stb. vagy itt a fórumon kell, lehet, ...:eek:

Pettyes 09-07-2006 13:56

Quote:

Originally Posted by Z a VérGyöngyTyúkok Ura (Post 30446)
Massza :)

Kicsit máshogykalapáltunk de sztem ezek sem roccak :) Sztem Chris kelléktárába ezeket is belevesszük :)

Arra kérek mindenkit, hogy színt válasszon magának amivel majd ír. (nem ÍR!!! hanem amijen színű karaktereket fog begépelni! :D:D

Én a sötét lilát választom akkor, vagyis DarkOrchid

VérGyöngyTyúk Z 09-07-2006 14:12

Pettyes :) Senembalj. Megbeszélni a dolgokat emil, vagy hódban zöldben.
Hódban Transceps-be küldj üzit (emilt meg mingyárt üzizek neked :)

Hálégnek úgy néz, ki a karaktereken tudunk úgy változtatni, hogy a hangulatuk és az értékeik megmaradjanak, ugyanakkor ténylegesen is lehessen velük kezdeni valamit. :)

A játékban asszem maradok Darkorange. mert az jól alapszin. Pettyes te válasz légyszíves másik színt a sötét orhideja hejett.

VérGyöngyTyúk Z 09-07-2006 14:26

Pettyes!
Bocs! Kzebe az is kiderült (Hála Chris emlékezős tehetségének, meg annak, h Ő nem színvak mint én :) H az életbe nem írtam darkorangéval, mert mindig darkred vótam :)
Chris szürkéssötét lesz és akkor lehetel orhideásos :)

All times are GMT +1. The time now is 15:01.