![]() |
Piszkosul megakadtam.(Ikariam)
Nem tudok kulturális egyezményt kötni.:confused:
(lila gőz és párafelhő) A súgót átnéztem de nem lettem okosabb. Valaki segítsen.Előre is köszi.:) |
Quote:
Olyannal lehet, akinek már van... de hogy hogyan....:confused: |
Quote:
Rákattintasz annak a városnak a nevére, akivel meg szeretnéd kötni, Dilplomácia, és ott a legördülő menüből kiválasztod a kultúrálisegyezményt, ami szerencsére németül van... de kulturvalamivel kezdődik :D szóval azt :) Írsz egy pár sort, hogy mit szeretnél...:) Én is mindjárt ezt teszem, meglátjuk mennyire kultúráltak a környékemen...:) ;) |
Na én is kipróbálom :D
Valami Umios [73:23]-nál vagyok :D |
Monnyuk azt érdekesnek találom, hogy pénzt fizetve nagyobb lesz a termelésed. De kb olyasmi lehet mint régen volt a Merchant, csak az meg kötelezővé tette a fizetést :confused:
|
Quote:
|
Quote:
Inkább kényelmesebbé teszi a játékot! Ha már több városod van könnyebben áttekintheted! A hodban se építhetsz gyorsabban ha VIP-es vagy! :) |
Quote:
Nincs több gőz és pára.:p Nem valami kulturált környék az enyém mert a múzeum építését csak tervezik a terveit.:cool: De a háború meg a fosztogatás az igen.(jól elpáholtam a támadókat):D |
Akkor nem kell senkinek 3 Deltás telep? Mert akkor csinálok egy batár nagy sereget. harcolgatom egy kicsit, aztán törlöm...
|
Epszilonon kész a palota, de nincs elég cucc a 2.-ik telepre:D
|
Quote:
Van egy 13. egyezménynek hely:P |
Quote:
Gammán vagyok (99:82) Rózsakert -ebbe sikeresen kötöttem egyet tegnap... (99:81) Rizlingkert- ide még nem sikerült! :) Minden kultúrát kedvelőt szerettel várok felajánlás céljából! :) (amúgy itt zajlik az élet, mindennap támadnak, blokádolnak:) ) |
Nekem 7 egyezményem van.
Epszilonon meg magvan a 2.-ik falum |
Hozzávetőlegesen mennyi időbe telik,míg az új telep létrejön?
|
Vki mondja már meg, hogy mért nem tudok palotát építeni?? nem jelenik meg amikor rákattintok egy üres részre, nem írja ki a palotát... pedig már lenne elég anyagom... :( ki kell esetleg fejleszteni vmit hozzá??? vagy mit kell csinálni?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Holnap reggel elvileg el tudom kezdeniu a palota 2.-ik szintjét és akkor überistenkirálycsászárharcosistenkirálychuknorris leszek.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kezd behalni a topic, de hát ezt nem engedhetem. Valaki rájöt mát mi az a "Fejletség szintjei" a statisztikákba? Epszilonom ma 2. voltam benne, most meg 3.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jah! és az, hogy 24 óra alatt 5x lehet betámadni valakit...annyit jelent, hogy egy játékosnak... de ha egy 5 fős szövi minden tagja rámegy 5x, az barátok közt szólva is 25 támadás /nap :) Érdekes szabályok vannak... Ha lesz kedvem, majd regelek másik szerveren... :) |
Pepa erre gondolsz?
stat/fejlettség szintjei:)) Helyezés Játékos név Szövetség Pontok Műveletek 1 lajhárka -H L- 100 jelenleg első vagyok:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1 lajhárka -H L- 100 2 Arnoux MTX 100 3 uzuzuland YANA 96 |
Kaptam 4 levelet egymás után:
Hello mivan? 17 perc a veszteségek helyett Hagyám? Baszogatalak? kevesebb mint 10 perc fordulj vissza Aztán támad valaki 4 és fél óra messziről:D:D |
5-nél többször lehet valakit ütni egy nap:
1LittleVillage Uzuzu ( mumus ) 1 Fosztás (visszatérés) 07.05.2008 19:02:42 07.05.2008 19:02:40 1LittleVillage Uzuzu ( mumus ) 1 Fosztás (visszatérés) 07.05.2008 19:02:48 07.05.2008 19:02:47 1LittleVillage Uzuzu ( mumus ) 1 Fosztás (visszatérés) 07.05.2008 19:02:59 07.05.2008 19:02:55 1LittleVillage Uzuzuland ( mumus ) 1 Fosztás (visszatérés) 07.05.2008 19:04:08 07.05.2008 19:01:29 1LittleVillage Uzuzuland ( mumus ) 1 Fosztás (visszatérés) 07.05.2008 19:06:12 07.05.2008 19:01:37 1LittleVillage S ( mumus ) 7 Fosztás (visszatérés) 07.05.2008 19:06:31 07.05.2008 18:29:13 |
Quote:
|
Quote:
|
Most hogy megint beleolvastam ebbe a topicba egyre inkább hasonlít a BUMM, SZÍVTÁL nevű játékhoz. :D
Arra továbbra se kaptam választ, hogy érdmes-e egyáltalán kipróbálni :) |
Quote:
|
Quote:
Azóta szárnyalok:) |
Ikariam Beta szerveren 20000 játékosból 26. helyen állok:rolleyes:
|
Quote:
Addig megyek, amíg utol nem érlek:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 13:59. |