Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Synkel 09-20-2008 19:13

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 191329)
igen, biztos hogy az ők másik orijaik voltak, de még mindig ott vannak ezt mondom én is, és akkor ez nem multi? :D

és amúgy piacolás szerintem nem is inkorrekt... de arra kíváncsi lennék hogy ki tud összepiacolni annyit hogy nyersi piacról ki tud venni kőből, fából, gabonából, agyagból fejenként 3millát, amikor az áraik 1000-2000között mozognak :)
tekikből meg fajtánként 30-40milliót amikor az ára 4000körül van :)
aki abban a csoportban van az tudja mi folyik ott, ezt higyjétek el nekem.

Tekiről nem nyilatkozok, de nyersit még én is, pedig nem tudok játszani:)

vityu 09-20-2008 19:16

Felhívom annak a figyelmét, akinek nem tetszik valami (most rád gondolok Druida), hogy van 1 JKSZ jelentő, amit asszem a súgóból lehet elérni. Oda leírhatod a vádjaidat, és ha lehet vele foglalkozni, akkor meg is lesz az eredménye, ha meg nem, akkor még csak beszélni is felesleges róla, mert az addig egyszerű sárdobálás. Te se szeretnéd, ha dobálnák rád, ahogy én se, és Batuék se. Szerintem jobb lenne, ha szereznél olyan bizonyítékot, amivel elintézheted a dolgot, de addig nem kell más nevét besározni. Utána hajrá, de addig ne!
Jöhet a lefelé mutató kezecske.

Druida 09-20-2008 20:42

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 191336)
Felhívom annak a figyelmét, akinek nem tetszik valami (most rád gondolok Druida), hogy van 1 JKSZ jelentő, amit asszem a súgóból lehet elérni. Oda leírhatod a vádjaidat, és ha lehet vele foglalkozni, akkor meg is lesz az eredménye, ha meg nem, akkor még csak beszélni is felesleges róla, mert az addig egyszerű sárdobálás. Te se szeretnéd, ha dobálnák rád, ahogy én se, és Batuék se. Szerintem jobb lenne, ha szereznél olyan bizonyítékot, amivel elintézheted a dolgot, de addig nem kell más nevét besározni. Utána hajrá, de addig ne!
Jöhet a lefelé mutató kezecske.

de én nem adok rá okot... amúgy hidd el te is ki lennél akadva hogyha átélted volna azt amit mi... és te is vádaskodnál ugyanúgy ahogy mi tesszük. sajnálom ha nem tetszik valakinek, nekem is ki kellett öntenem a lelkem.
ha vkit érdekel a teljes story az írjon pm-et és adja meg az msnjét vagy skype-ját, és ott elmondom neki.

vityu 09-20-2008 20:55

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 191345)
de én nem adok rá okot... amúgy hidd el te is ki lennél akadva hogyha átélted volna azt amit mi... és te is vádaskodnál ugyanúgy ahogy mi tesszük. sajnálom ha nem tetszik valakinek, nekem is ki kellett öntenem a lelkem.[/color]

Tudod miért gondolod azt, hogy velem nem történt ilyen??? Mert nem vádaskodtam.;) Nem ilyen volt, de én jelentettem, és nem járt a szám. Nem lett következménye, és el is felejtettem. Ez lenne a te dolgod is!

Kutyuleee 09-21-2008 00:16

Off: minket is vádolnak multival most, mert egyik csopiban 2szövim nagyon hasonló nevü ori, akinek még a száma is csak 1-el tér el. ránk szállt egy ori, nagyon nem zavar,mert tekit irunk csak, de csak rész infok alapján elitélt, és letiltotta az üziket is. Hozzátenném hogy a 2 ori egy pár országai, azért lettek együtt reggelve, és régi szövijeim, másik orijuk listába is vannak kötve, szal vicces a szitu, főleg hogy nem haggyák még hogy elmagyarázzuk a dolgot:)

Északföld 09-21-2008 00:22

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 191270)
Haver orijából én is írtam már hasonló esetben... nem kell túlkomplikálni mindig! :)

Ezzel óvatosan láttam már orit aki ilyen miatt azonnal repült.

Északföld 09-21-2008 00:27

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 191314)
Fosztira jött az ominózus szövi egyszerre mindegyikünkhüz azt hiszem.

Ez azt jelenti, hogy egyszerre mind a 4 oritokat beverte a másik szövi mind a négy orija egyenként? :eek: Ez egy picit durvának hangzik, milyen orikkal játszotok ti? :confused:

vityu 09-21-2008 00:55

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 191372)
Off: minket is vádolnak multival most, mert egyik csopiban 2szövim nagyon hasonló nevü ori, akinek még a száma is csak 1-el tér el. ránk szállt egy ori, nagyon nem zavar,mert tekit irunk csak, de csak rész infok alapján elitélt, és letiltotta az üziket is. Hozzátenném hogy a 2 ori egy pár országai, azért lettek együtt reggelve, és régi szövijeim, másik orijuk listába is vannak kötve, szal vicces a szitu, főleg hogy nem haggyák még hogy elmagyarázzuk a dolgot:)

A-ban volt, hogy már nem is tom ki, de durván vádolt JKSZ-szel. Azt ígérte, hogy nemsokára az anarchban leszek, mert talál majd bizonyítékot. Azóta nem hallottam felőle! :)

Druida 09-21-2008 01:19

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 191378)
Ez azt jelenti, hogy egyszerre mind a 4 oritokat beverte a másik szövi mind a négy orija egyenként? :eek: Ez egy picit durvának hangzik, milyen orikkal játszotok ti? :confused:

nem az a kérdés hogy mi mikkel játszunk, hanem az hogy ők mikkel játszanak :) nem kétség profikhoz méltó orijuk van, de kétlem hogy piacolással tartják fent. amúgy a jelentést megírta a szövim, de hol tehetek arról hogyha nincs bizonyíték ellenük? majd egyszer elrontják és rossz helyről lépnek be vagy mittomén, és akkor repülnek.
részemről táma lezárva, aki nem hisz nekem/nekünk az magára vessen.

Dus 09-21-2008 10:46

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 191345)
amúgy hidd el te is ki lennél akadva hogyha átélted volna azt amit mi... és te is vádaskodnál ugyanúgy ahogy mi tesszük.

Te meg ugyanúgy lekezelnéd őt, mint ahogy Vityu téged :p;)

vityu 09-21-2008 23:17

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 191394)
nem az a kérdés hogy mi mikkel játszunk, hanem az hogy ők mikkel játszanak :) nem kétség profikhoz méltó orijuk van, de kétlem hogy piacolással tartják fent. amúgy a jelentést megírta a szövim, de hol tehetek arról hogyha nincs bizonyíték ellenük? majd egyszer elrontják és rossz helyről lépnek be vagy mittomén, és akkor repülnek.
részemről táma lezárva, aki nem hisz nekem/nekünk az magára vessen.

Hát szerintem ez édeskevés ahhoz, hogy egyáltalán megemlítsd. A piacolásról meg annyit, hogy az egyik országomat feltornáztam a B-ben elég vészes helyzetből. 130üres hektár(12%), csak pár termelő épület ami nem működött, több mint 4000üres hely a barakkokban, tudománytekercsek 15-20% körül. Csak piacoltam (a fosztástól hamar elment a kedvem, lopni nem tudtam), 2hét alatt oda jutottam, hogy nincs üres területem, tele vannak a barakkjaim, a tekercsek is, és 210millió pluszban vagyok.

Princ 09-22-2008 00:06

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 191503)
Hát szerintem ez édeskevés ahhoz, hogy egyáltalán megemlítsd. A piacolásról meg annyit, hogy az egyik országomat feltornáztam a B-ben elég vészes helyzetből. 130üres hektár(12%), csak pár termelő épület ami nem működött, több mint 4000üres hely a barakkokban, tudománytekercsek 15-20% körül. Csak piacoltam (a fosztástól hamar elment a kedvem, lopni nem tudtam), 2hét alatt oda jutottam, hogy nincs üres területem, tele vannak a barakkjaim, a tekercsek is, és 210millió pluszban vagyok.

Egy egyszerű megfigyelés: a klasszikus értelemben vett piacozás úgy gondolod valaki véleménye szerint jksz-re bizonyíték.
Pedig szabadna értelmes embereknek tekinteni a többieket, attól még hogy te zseni vagy. :rolleyes:

vityu 09-22-2008 08:48

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 191505)
Egy egyszerű megfigyelés: a klasszikus értelemben vett piacozás úgy gondolod valaki véleménye szerint jksz-re bizonyíték.
Pedig szabadna értelmes embereknek tekinteni a többieket, attól még hogy te zseni vagy. :rolleyes:

Sose mondtam, hogy zseni vagyok, csak kicsit furcsának tartom, a talán, a majd, a nincs, és a ha szavak használata mellett a JKSZ vádat. Én azt vettem ki, hogy nem tud biztosra semmit, akkor meg mi a baj? Szerintem felesleges sárdobálás. De legyen. Majd megvádolok én is valakit, ha pl miközben támadok valaki más lelopja a tekercseimet, vagy neadjisten felveszi a piacról a cuccomat, mert biztos azért tette, hogy többet foszthasson, csak rosszkor időzített. A témát befejeztem, mert látom mindig jobb elhinni, hogy mindenki JKSZ-ezik. Talán ezzel akarják az emberek nyugtatni magukat, hogy más is csinálja... (és nem vádoltam most sem, a félreértések elkerülése végett!)

Princ 09-23-2008 00:55

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 191519)
Sose mondtam, hogy zseni vagyok, csak kicsit furcsának tartom, a talán, a majd, a nincs, és a ha szavak használata mellett a JKSZ vádat. Én azt vettem ki . . .

Tudom hogy nem mondtad: én írtam és bocs ha mégsem vagy az.

Tény hogy eddig az egyetlen ember akiről tudok hogy szívesen válaszolna az evvel kapcsolatos kérdésekre és nem csak ilyen lazán egymás után fűzött hát, hogyismondjam.. hangulatképekkel (ez eggyel most megtoldva), úgy tűnik meggondolta magát és mégsem válaszol. :(

-Fegya- 09-26-2008 09:38

Ilyenre nem emlékszem:
Quote:

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 5. szinten:2008-09-25 19:39:51Dark Elder (#555193) elfoglalt 302 hektárt Csuhás (#515255) országától.
Az összes normálos és anarchos csoport közül ez volt az előző napi legnagyobb ütés. 5-s szinten, normál csopiban!

Tsobi 09-26-2008 10:55

Az olimpián világrekordokat döntögetnek,itt pedig a szemfülesség emberi határait feszegetik eddig szép eredménnyel :)

Paliking 09-26-2008 12:24

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 191849)
Ilyenre nem emlékszem:

Az összes normálos és anarchos csoport közül ez volt az előző napi legnagyobb ütés. 5-s szinten, normál csopiban!

Ráadásul egy eléggé frissen regelt orival...

Gyulu 09-26-2008 12:29

Egy ilyen nevű ori már lett is átrakva anarchba több ország szabály írányítása miatt.....De hát tudjátok ő a szemfülesség mintaképe

Andrew 09-26-2008 12:37

Nem értem, hogy min lepődtetek meg :confused:
Szerintem csak az anarchosok teljesítettek alul :D:D

Ati 09-26-2008 12:41

Quote:

Originally Posted by Gyulu (Post 191853)
Egy ilyen nevű ori már lett is átrakva anarchba több ország szabály írányítása miatt.....De hát tudjátok ő a szemfülesség mintaképe

És amilyen nevű ország már lett átrakva, olyan névvel soha többet nem lehet játszani? Vagy ezzel mi a javaslatod? Azokat a betűket se lehessen többet használni akkor már, nem? Pffffff......

Andrew 09-26-2008 12:47

Quote:

Originally Posted by Gyulu (Post 191853)

Háááát szabad ilyet? Multizással vádolni egy hőst, aki leütött egy termelőt? :eek:
:D:D

Gyulu 09-26-2008 12:56

Törölte azóta az országát,de nem lényeg úgy is tudja mindenki hogy mire gondoltam!Ati te meg látom arra specializálóddál hogy mindenbe beleköss ami tök egyértelmű!Na de mind1 hagyom a fenébe mert ez már nem egyszer le lett játszva pont ebbe a topikba!!!Csak nem látom pl. Atinak azt a hozzászólását amikor anno itt lettek írva hogy x-be mik mentek és nem lett semmi csinálva csak pár hónap múlva mégis repült az egész bagázs anarchba...És nekem mondjuk hiányzik onnan egy hozzászólás Ati részéről hogy mondjuk igazatok volt....,tévedni emberi dolog!!!:p

Ati 09-26-2008 13:06

Quote:

Originally Posted by Gyulu (Post 191858)
Törölte azóta az országát,de nem lényeg úgy is tudja mindenki hogy mire gondoltam!Ati te meg látom arra specializálóddál hogy mindenbe beleköss ami tök egyértelmű!Na de mind1 hagyom a fenébe mert ez már nem egyszer le lett játszva pont ebbe a topikba!!!Csak nem látom pl. Atinak azt a hozzászólását amikor anno itt lettek írva hogy x-be mik mentek és nem lett semmi csinálva csak pár hónap múlva mégis repült az egész bagázs anarchba...És nekem mondjuk hiányzik onnan egy hozzászólás Ati részéről hogy mondjuk igazatok volt....,tévedni emberi dolog!!!:p

Az ilyen hozzászólások azért marha érdekesek ám. Itt a fórumon megy a nagy gyanusítgatás, had lássa mindenki, hogy mekkora fasza csávó vagy (már vagy 3 hozzászólásod volt a fórumon, érdekes, hogy csak abban a témában vagy jelen, ahol másokat kell gyanusítgatni, máshol nem... micsoda furcsa dolog, nem?), hogy te aztán mindent kiszúrsz, és mindenkit tudsz vádolni, akár mindenféle alap nélkül is, DE hivalaosan még véletlenül se jelentenéd, hogy szerinted bármi gyanús történt... Ez mit jelent? Hogy szerinted az égvilágon semmi gyanús nem történt, de a fórumon lehet jönni hangulatot kelteni, mert az micsoda poén. Ehhez a hozzáálláshoz csak gratulálni tudok, csak így tovább! Természetesen így ne várd, hogy bármi is történni fog, és mivel az égvilágon semmit nem tettél, hogy bármi történjen, ezért azt hiszen, hogy a nyilvános gyanusítgatásaidnak is nulla alapja van... A továbbiakban no comment azoknak, akik azt hiszik, hogy mindent tudnak, de a megfelelő módon jelenteni ezeket azt már igazán luxus...

Az ilyen hozzáállástól kímélj meg minket, és a továbbiakban kerüld messzire a fórumot. Köszike. :)

Tsobi 09-26-2008 13:11

Csak zárójelben tenném hozzá,hogy nem mindenki kuka a fórum témáiban csak azért,mert nem szövegel annyit,mint mi.

Blacky 09-27-2008 06:56

Tisztelt Forumozok !!!!
Elöljáróban annyit, hogy nem sokat szoktam irkálni, mert nem szeretek, olvasni a hozzászólásokat annál inkább, mert abbol, le lehet szürni mindenki habitusát...

Ha valakit ez irritál, hogy egy 10 hozzászóéással rendelkezö is véleményt formál nagyon sajnálom...Ez van...

a feljutás rész igy kezdödik a Hóditóban

Feljutás

A játék egyik lényeges célja, hogy folyamatosan egyre feljebb és feljebb juss a csoportok között,
lásd csoportrendszer súgó, így egyre jobb és jobb játékosokkal kerülj össze. Ehhez teljesítened kell bizonyos feltételeket.

Tehát Én ugy gondolom, hogy az 5. csoportok tetjén kialakult helyzet / azért irok csoportokat mert ugyanez a helyzet az S -ben is /
nem a fentebb leirt játék egyik lényeges célját probálják ezek a játékosok megvalósitani....
természetesen mindenki számára nyilvánvaló, hogy az 5. csoportban nonszensz és teljesen felesleges
190.000 pontos országokat létrehozni, De mégis léteznek...
természetesen a létrejöttük körülményei is mindenki számára nilvánvalóak, hisz aki ezzel a játékkal játszott már
kicsit hosszabb ideig az egy teljes eseménylistából megmondja mik a " véletlen"
melyek a nem "véletlen" ütések...Aki ezeket nem akarja észrevenni ott gondok vannak..
A Legfontosabb dolog, hogy hogyan lehet bizonyítani ezeket a nyilvánvaló dolgokat..
sajnos sehogy..:-((((
Vannak lehetöségek arra , hogy a JKSZ gyanudat bejelentsd de az az ürlap mindenre jó csak arra nem amire kitalálták..
Ugyanis hogyan jelentesz be valami nyilvánvaló dolgot amit észlelsz, körülötted folyik, és mégsem veled történik meg ???

vagyis csak közvetve ugye, de nem közvetlenül....
- Talán esetleg egy megoldás lenne ha a Játék készitöi látva ezeket az elszaporodó eseteket
beépitenének egy olyan " gátat" vagy nem tudom minek nevezzem ami megakadályozza, hogy az ilyen irreálisan magas pontszámú országok
létrejöhessenek az 5. szinten vagy akár feljebb is...
Gondolok arra , hogy pl az 5. szinten 35.000 pont környékén simán fellépö pozicióban lehet akárki/ ez csak egy hozzávetöleges számolás nem tény /
akkor az 5. szinteken a csoportok sajátosságait figyelembe véve az országok maximális pontszáma 50.000 lehet vagy maximálisan
800 hektárad lehet az 5. csopiban vagy mittudom Én..Valami
A mostani dolog hogy pl az 5/s ben a csoport 3. országának 193.000 pontja van..egy kicsit érthetetlen és furának tünik..
Vagyis értelmet talán annyit találni, hogy szeretné a piacot uralva a lehetö legtöbb pénzt tekit összeszedni
,és maximális pénz teki nyersivel lefordulni egyszer..ha egyáltalán le akar fordulni...
De Még ha ezt is szeretné akkor sem indokolja semmi az 5. szinten, az ilyen országok létét...

Természetesen amig a játék üzemeltetöje úgy itéli meg, hogy ezek a dolgok normálisak az 5. csoportban
addig nem marad más mint a forumon a figyelem felhivása a valószinüleg nem szabályszerü folyamatra ami nyomán ezek az országok létrejöttek...

Köszönöm megtisztelö figyelmét annak aki elolvassa és annak is aki majd hülyeségnek tartja
Egy elkeseredett Játékos

Tisztelettel Jenei László

none 09-27-2008 08:39

érdekes.. uralja a piacot ezt mondtad ez a bajod.. konkrétan nem értem, miért zavar az bárkit is hogy az 5. szinten van folyamatos nyersi, teki, és kati utánpótlása a piacon.. 5/s egy 2-300 fős csoport 200 hekiről is játszva lehetne uralni a piacát, ha nem lenne top.. akkor a 200 hekis orit is dobjuk ki mert ez csúnya dolog?:)
igazábol, nem értem miért zavar ha valaki felment a topra, úgyse fog fentmaradni sokáig 3-4k kör után nem fogja bírni pénzzel..
még azt megérteném, ha azt mondja valaki, hogy ő 9-10 személyiséges orival nem tud fellépni, de ezt nem:) ha zavar a top üsd le őket.. mindent lehet, csak akarni kell:)

Batu 09-27-2008 16:13

Pontosan erre találták ki a morálromlást, nem lehetnek végtelenségig fent ilyen országok.
Ráadásul, ha leverik őket, akkor a minimum föld miatt nem is tudnak lépni. Könnyen előfordul, hogy beragad egy-egy ori, amikor nem tudja elérni a minimum földjét;)

Remedy 09-27-2008 16:16

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 191948)
Pontosan erre találták ki a morálromlást, nem lehetnek végtelenségig fent ilyen országok.
Ráadásul, ha leverik őket, akkor a minimum föld miatt nem is tudnak lépni. Könnyen előfordul, hogy beragad egy-egy ori, amikor nem tudja elérni a minimum földjét;)

Te is tudod, hogy ez pontosan nem er semmit, mert amint elkezdodik a moralromlasuk, regelnek uj orit, atadjak a foldet es a vagyonukat, majd torlik az eredeti orijukat, es a fenet se erdekli a minimum foldjuk... :) (szerintem direkt vagy naiv, vagy nem tudom...)

Batu 09-27-2008 17:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 191949)
Te is tudod, hogy ez pontosan nem er semmit, mert amint elkezdodik a moralromlasuk, regelnek uj orit, atadjak a foldet es a vagyonukat, majd torlik az eredeti orijukat, es a fenet se erdekli a minimum foldjuk... :) (szerintem direkt vagy naiv, vagy nem tudom...)

Igen, direkt:)
Beragadt ország problémát viszont látom. Láttam pár orit újrázni, azt hitték eltűnik a minimum föld, de nem. Ha jól tippelek a fenti író is szembesült ezzel a problémával. Előtte max heki fölött termelt, aztán leverték, újrázott és megint fel kell mennie magasra.

Kirhal 09-27-2008 20:24

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 191849)
Ilyenre nem emlékszem:

Amikor a mi szövink átlépte a 600 hekis határt ebben a csopiban,és olyan merész álmokat szövögetett h majd mi felütjük magunkat oda,akkor reggelre 3 mf ori jött nekünk ugyan abban a körben 3unkra külön külön.addig ebből a 3 oriból 2 szabin volt.
És ugyebár amint visszajöttek szabiról első dolguk volt,gömb,meg minden nélkül(nem tudtak minket gömbözni) a mi szövinket támadni földre,hogy miután minket lejjeb vertek,szépen visszaszabizzanak:)ez is érdekes dolog ám:)

Andrew 09-27-2008 20:45

Quote:

Originally Posted by Kirhal (Post 191962)
Amikor a mi szövink átlépte a 600 hekis határt ebben a csopiban,és olyan merész álmokat szövögetett h majd mi felütjük magunkat oda,akkor reggelre 3 mf ori jött nekünk ugyan abban a körben 3unkra külön külön.addig ebből a 3 oriból 2 szabin volt.
És ugyebár amint visszajöttek szabiról első dolguk volt,gömb,meg minden nélkül(nem tudtak minket gömbözni) a mi szövinket támadni földre,hogy miután minket lejjeb vertek,szépen visszaszabizzanak:)ez is érdekes dolog ám:)

Ez nem érdekes, hanem tipikus :)

Kirhal 09-27-2008 21:21

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 191964)
Ez nem érdekes, hanem tipikus :)

csak nem találtam a megfelelő szót:)

de eccer ugy is felmegyek:D

Killer 09-27-2008 21:42

Quote:

Originally Posted by Kirhal (Post 191966)
csak nem találtam a megfelelő szót:)

de eccer ugy is felmegyek:D

ahoz nem itt kell csatározni;)

Kirhal 09-27-2008 22:20

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 191967)
ahoz nem itt kell csatározni;)

én nem is csatározok.csak elmeséltem egy történetet:)

sutike31005 09-28-2008 07:35

na csoringerek és iq-betyarok... meg egyébb sárdobalo majmocak.. jelentekezzenek nalam olyan emberek akik itt azt hiszik ok a kiralyok es eddig csak a panaszkodas volt, hogy jaj nem tudtam felmenni jaj ez van jaj az van.. szoval 3 embert varok aki irna nekem.. foleg olyan fantasztikus siro katonak irjanak akik itt eddig sardobalassal tengettek eletuket vagy pedig fantasztikus szemfulesseget emlegettek.. egy honap mulvara tehat keresek 3 embert.. es megjelolnek nekem egy 5-os csoportot és ott feljuttatom oket olyan magassagokba amire itt a siras elott nem volt lehetosegunk.. lehet s-w-x amit akartok.. aztan majd meglatjatok, hogy csak reszben van igazatok..

Betelgeuse 09-28-2008 08:43

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 191983)
na csoringerek és iq-betyarok... meg egyébb sárdobalo majmocak.. jelentekezzenek nalam olyan emberek akik itt azt hiszik ok a kiralyok es eddig csak a panaszkodas volt, hogy jaj nem tudtam felmenni jaj ez van jaj az van.. szoval 3 embert varok aki irna nekem.. foleg olyan fantasztikus siro katonak irjanak akik itt eddig sardobalassal tengettek eletuket vagy pedig fantasztikus szemfulesseget emlegettek.. egy honap mulvara tehat keresek 3 embert.. es megjelolnek nekem egy 5-os csoportot és ott feljuttatom oket olyan magassagokba amire itt a siras elott nem volt lehetosegunk.. lehet s-w-x amit akartok.. aztan majd meglatjatok, hogy csak reszben van igazatok..

itt a külsőn szóban még a topklánt is leverem egyedül:D

Tsobi 09-28-2008 10:28

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 191987)
itt a külsőn szóban még a topklánt is leverem egyedül:D

Akkor közted és Milán közt a(z) (egyik) nagy különbség,hogy Ő már megtette egyszer,amire partnereket keres.

Tsobi 09-28-2008 11:09

Quote:

Kitiltás: sutike (#31005)

Indoklás: Szövetséget a Diplomácia menüpontban keress, a fórum nem erre való!

Büntetés: Figyelmeztetés

Admin (#0) , 2008-09-28 12:09:14

:D:D

Északföld 09-28-2008 12:13

Quote:

5/T nem lehet? :D

[HTPA]GeeForce 09-28-2008 13:30

Az 5/T-ből már elléptünk a top helyekről. Igaz, annak már vagy fél éve, vagy annál is több, lehet azóta az alattunk lévők feljebb kúsztak. Most a K-ban rohadok.
Sütike ajánlata viszont érdekel, szívesen felmásznék megint a T-ben. :D Olyan vicces az a csoport. :D
Észak, gyere te is, és máris 3-an vagyunk. :D Már csak 1 tag kell, és kész a csipet-csapat. :D

ui: A franc, most jut eszembe, 5. szinten már van orim az U-ban... De ha Sütike meg te komolyan gondoljátok, átzérózom magam T-be.

All times are GMT +1. The time now is 15:12.