![]() |
Aki ért ehhez kérem segítsen, egyre égetőbb szükségem lenne rá :(
|
Még egy LQRT lemez.....
Újabb hibaüzenet. http://kepfeltoltes.hu/081002/NERO_H...toltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081002/NERO_H...toltes.hu_.jpg És ez mit jelent?? |
Nekem a notinak az írója csinálta ezt, mielőtt teljesen behalt. De sztem neked más gond lehet. Sztem próbáld meg egy kölcsöníróval is ;)
|
Nem próbálom. Feladtam.
Csatlakozom abba az egyre növekvő táborba, akiknek jelszavuk "SOHA TÖBBÉ NERO". Amíg NERO-val írtam, a fenti hibák jöttek. Amíg a gépen volt a NERO, más írók is el...ták a DVD lemezeket. Teljesen lepucoltam a NERO-t a gépről. (Uninstall, maradékot SHIFT+F8, és egy kis registry clean...) Újraindítottam a gépet. Fogtam, és letöltöttem a leggagyibb DVD író programot a netről. (Ingyenes, freeware verzió! Tehát nem feltört cucc.) 8 MB az egész program. Semmit nem tud, csak CD-t és DVD-t írni vinyóról. (Mondjuk jelenleg nekem ez elég.) És LÁSS CSODÁT! Már a 2. lemezt írja meg. Láss csodát, nincs hiba. Láss csodát, írás után leellenőriztem a lemezt, minden könyvtár megnyitható, minden alkalmazás futtatható róla. A a file-ok vinyóra történő visszamásolása is hibátlanul, maximális másolási sebességgel megy... Innentől kezdve miről beszélünk???????? Rohadt fos ócska szar NERO... Minél újabb, annál szarabb. Érdekes, az 5-ös neroval nem volt gond. A 6-ossal már volt, csak 8x-osan engedett írni, 16x-osan már nem. (mivel 8xosan írtam a DVD-ket, nem jelentett gondot...) A 7-es már csak 4x-esenengedett írni, és 2-ből 1 lemezt elrontott. A 8-as nero-ban már csak 2x sebességgel sikerült írnom, a 4x írás mellett 100%-osan elrontotta a lemezeket (4-ből 4-et a végére...) Ezek után tegyem fel a 9-es nerot? Kiváncsi lennék az mit csinál a gépemmel... Leformatálja? Vagy bedarálja a lemezeket? Vagy mi? :D úgyhogy én is mondom: SOHA TÖBBET NERO! |
És azt finoman, csöndben hozzátenném, hogy egy "jó" NEROnak 900 mb az installja, és 1,7 GB-ot is képes feltelepíteni.......
Kíávncsi vagyok, mi a frászt csinál 1,7 GB-on egy fos cd író program, miért tudja ugyanazt a szolgáltatás nyújtani egy 8 MB-os program?.... No comment, ennyit ér az Ashampoo. |
Szóval mindenkinek ajánlom a DEEPBURNER nevű programot, akinek problémái vannak az írással.
Legálisan, és ingyenesen letölthető az original weboldalról, innen: http://www.deepburner.com/?r=products&pr=provsfree ui: időközben elkészült a 2. tökéletesen megírt lemez... |
Halihó:)
Van egy kis gondom: Most kötettem netet és torrenteznék, de rögtön bontja a kapcsolatot és újratárcsáz, amint nem nyúlok a géphez, ha neten hallgatok zenét v klippet nézek közben, vagy csak simán böngészek nincs gond, de ha ez abbamarad kb 1-2 perc és megszakad a kapcsolat...:( Ha vki tudja, h mi lehet a gubanc, akkor hálás lennék, ha segítene!;) Előre is köszi |
Quote:
Weboldalról való letöltés esetén is megszakad? |
Quote:
Ha elkezdek tölteni és én nem nyúlok semmihez, elkezd újrakapcsolódni Nem modemes, egy vezeték megy a hálókártyába és kész vmi panelnet v mi... Ha nem megy a torrent nincs gond... Most mondták, h húzzam lejjebb a feltöltési sebességet, azt megpróba... |
Úgy néz ki, h ezzel lehetett a gond, mert beállítottam a feltöltést automatikusra(bár nem értem, h miért nem azon volt:() és azóta nem volt gond:D:D:D
Rem így marad, ha nem még visszatérek:) Köcce:) |
Demo verzióját letöltöttem a CoD5-nek, felraktam.Kiírta hogy hiányzik d3dx9_37.dll nevű fájl.Nos én ezt manuálisan bemásoltam, windows pluginnal próbáltam.Többet nem írta ki, de viszont mást igen:
Error during initialization: Unhandled exception caught. Nem tudom mit tegyek vele, légyszi segítsetek :) |
Közben a hibajelentésben megnéztem a technikai információkat, ott leírt egy rakat adatot amit nem értettem, és alulra írta hogy a következőket csatolja a hibajelentéshez.Ott volt egy elérési út, amely a Local Settings\Temp mappába egy txt kiterjesztésű fájlra mutat.Havernak megy a játék.Talán egy új xp megoldaná?
|
Quote:
Szóval vissza az egész, DirectX legutolsó verzióját letölteni, telepíteni és minden ok lesz. Elvileg. :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Köszi neked is hogy segíteni próbáltál :) |
Akkor működik, minden ok? Örvendek neki :)
|
egyébként ez a pixel shader egy érdekes dolog...
nekem most gyárialg is meg házilag is agyontuningolt overclockos 8800 GTS-ultra karim van. felraktam az ARMA - Armed Assault nevű játékot, és közölte, hogy "köszi, ócska a pixel shadered, nem indulok el, byebye..." nem is indult el. újraraktem drivert, directX-et, mindet, nem ment. leszedtem drivert felraktam régebbit, nem ment. fogtam leszedtem az egész játékot, aztán visszatettem az Operation Flashpointot a helyére. aztán kijött az ARMA Queen's Gambit, felraktam. "köszi, ócska a pixel shadered, hagyjál békén, nem indulok el... byebye." na ekkor bepipultam, letöltöttem mindenféle buherált patcheket meg crackeket meg feltört modokat meg amit csak találtam. érdekes módon, most fut... ennyit arról, hogy az eredeti játékok mindig jobbak. :D hát nem. az el sem indult, holott elég jó a videókari ahhoz, hogy "kevés legyen" a játéknak... én csak azt nem tudom, hogy mi van akkor, ha valaki megvesz egy játékot a boltban, és nem indul el nála, és mondjuk nem ért hozzá annyira, hogy szétcrackelje... akkor mivan? a bolt visszaveszi? vagy a kiadó? esetleg játékfejlesztő? merthogy az eredeti verzió nálam nem indult el. pedig néztema hivatalos oldalt is, ott a 8800-as széria fel volt tűntetve kifejezetten ajánlott videókártyának... hát köszi. :D |
Ha van időd, próbáld ki eredeti windowson is. Általában az új játékokat azon tesztelik, nem barkácsolt példányokon...;)
|
általában eredeti vindóz van a gépemen ;) kivéve amikor már nagyon megúnom, hogy a vindóz telepítés fél óra, az összes kicsi segédprogram telepítgetése meg 4. szóval nem az eredeti win hiánya okozta a problémát, hanem a patch valahogy összeaakdt a dologgal.
miután a legújabb patchet feltettem az ARMA-hoz, utána már ment. a probléma valószínü abból adódott, hogy általában 8800, 8800GT vagy 1. generációs 8800 GTS van az embereknek. ilyen meg nincs. pl ilyen kártya 2 db volt összesen ott, ahol beszereztem. pedig az nagyker volt. szóval valószínűleg elhanyagolható mennyiségű felhasználónál okozott gondot a pixel shader. 1.08 feletti verziójú peccsekkel meg müködik a játék, csak az alap játék nem indult el. (igaz, az új petch valami tört verziójú volt, amit rápakoltam a játékra. lehet pont azért volt buherálva a patch, hogy ne okozon neki problémát elfutni 4.0-s pixel shaderen.) |
Quote:
De a lényeg, hogy megy :D |
a rendszerleíró adatbázisban hol találom meg az officeom cd kulcsát?
|
Quote:
|
Üdv :)
Az lenne a gondom, hogy van egy nyomtatóm, ami max A4-es méretig nyomtat, de én minimum A3-as méretet szeretnék, mármint úgy, hogy több A4-es lapból összeállítani. De eddig nem találtam olyan programot, amivel ez lehetséges, mivel vagy a nagy képet összezsugorítja A4-es méretre, vagy a nagy képből csak egy A4-es méretnyit enged kinyomtatni. Valakinek valami ötlet? |
Quote:
a nevére már nem emlékszem,de valami mozaik progi volt és azzal akkor képet és annyira bonthattam amennyire és amekkorára akartam.:) remélem érted |
Quote:
Köszi a segítséget! :) |
Quote:
|
Quote:
Köszi a tippet :) |
Quote:
|
Üdv
tudna valaki ajánlani valamilyen lejátszót amivel mpeg4 is el tudok játszani.. valamiért ha winamp-pal játszom le nincs kép |
Quote:
ui.: nekem tökéletesen lejátsza vele^^ |
Nem beleszólni szeretnék, de a codec pack-okat nem ajánlom, inkább ezt: Mplayer
Ezután csak kicsomagolod, és társítod az avi, mpeg, mpeg4, mov és minden filmfájlhoz. Van egy readme fájl, amiben leírja az irányítást. Igaz bonyolultnak tűnik, de meg kényelmetlennek az elején, de nem kell telepíteni semmit és nagyon egyszerűen működik. :) |
tengap este kikapcsoltam a gépet, semmi gondja nem volt.Ma reggel bekapcsoltam, elkezdett folyamatosan prüttyögni, pipipipipipi, az nem tudtam megnézni mi a baja, mert nem akartam felkelteni anyát a prittyegéssel.Délután hazajöttem, fel a füles, valami jó zene telefonról majd bekapcs a gép.Láss csodát bebootul, semmi szokatlan prittyegés.Öteletek?
|
Lehet csak a ventillátor kezd csapágyas lenni ezért néha elkezd furcsa hangokat kiadni bekapcsoláskor vagy hozzá ér valami kábel.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hali...
Meg tudnátok mondani,hogy miért van az,hogy bármilyen videó amit nézni akarok zöldes árnyalatot vesz fel?:( |
Quote:
|
Quote:
|
A kérdés hibás, de gondolom azt már mások is leírták:
"csakis" lehetne ez is az is. Nekem a Linuxal 1 nagy bajom van, nem tudom össze barátkoztatni a nyomtatómmal. Ha tudnék nyomtatni, akkor másképp is szavazhatnék, de akkor se "csakis" :O) |
All times are GMT +1. The time now is 21:16. |