![]() |
Quote:
|
Quote:
Jojjon csak jatszani, usson szet mindenkit, legyen sok almatlan ejszakaja, es akkor cserebe megkapja a kedvezmenyt O is.... Teljesen termeszetes hogy akinek epp nincs top kore vmiert, ne kapjon ilyen kedvezmenyt.... Szerintem meg az a vicc hogy nem is jatszik vki, es emiatt panaszkodik, hogy o nem kap kedvezmenyt... Ahelyett hogy azt nezne, hogy ez mennyi embernek jo... |
Quote:
|
[quote=Hóhér;157965
csak én gondolom úgy, hogy előnyben van aki nem játszik ebben az esetben? :confused:[/QUOTE] igen csak te gondolod így. aki játszik annak 2000 topkörönként van -1% a következő klánbalépésre aki meg nem annak nincs semmi kedvezménye. ki is van előnyben? |
Quote:
|
Quote:
ebben a fejlesztések topicban a játék (jól) játszhatóságának az érdekét kéne nézni és nem mást. szarok a saját érdekeimre, a mieink belátható időn belül nem térnek vissza, egy aktív orim sincs a hódban, szal igazándiból nekem itt nincs "érdekem". Quote:
Viszont bocs, de hátrányt se kérek... Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem játszik nem kap semmiféle kedvezményt ha nincs topköre a belépése annyi amennyi jár neki. ha játszik 2000 körönként kap a köv klánbalépésnél -1%-ot. mégegyszer kérdem miféle előnye van annak aki nem játszik??????????????? és már sokszor mondtam a fejlesztésekkel kapcsolatban, jellemzően átesünk a ló egyik oldalára, utána amikor kiderül, hogy túlzásba estünk, akkor meg a másik oldalára. nem lenne egyszerűbb eleve egy normáliis döntést hozni? |
Quote:
:D igazából amiket írtam annyira vicces, hogy nem hittem volna hogy valaki ezt komolyan is veszi, persze aki szk-n van annak ez lenne az érdeke. Fegya : ha nulláról akarod kezdeni a dolgokat, akkor ott kezdődik, hogy nullázod a klán kibe lépéseket... nehogy már az eltöltött időt, harcokat semmibe vedd,amellett, hogy az ezáltal kialakult %ok viszont maradnak... + még azon elmélkedünk milyen előnyökhöz jutassunk szk-s orikat... ez egy kicsit kezd viccbe fulladni :eek: |
Quote:
rossz azoknak akik szk-n vannak. ( óvatosan megjegyzem , hogy ők nem játszanak :D ) mindkét esetben ez ösztönző ok arra, hogy tegyenek ez ellen. mi vele a probléma? |
Quote:
Quote:
240% vs 40% leadás, szerinted kinek van hátránya? |
Quote:
összeségében nem hiszem, hogy kevesebbet mint más. másodszor: ki akar ugyanannyit? 2000 körönként kapsz egy kedvezmény, tehját következő klábalépésed 1% lehet. a mienk hogy lehet 1%? sehogy. 5-6-7% lesz. hol adok le ugyannyi földet mint te? |
Quote:
kinek jó??csak azoknak akik MOST a topban vannak. minden fórumon sírnak, hogy így meg úgy nem lehet utolérni a toppot.. most akkor mia fenének hoznánk egy olyan szabályt ami nekik baromi kedvező?? Quote:
|
Quote:
az első belépésed 7 % lesz. nem úgy ismertelek, hogy ezt nem tudtad akkor, amikor szk-ra mentél. úgy teszel, mintha merényletet vezetnének beellened, egy olyan dologért, amit azóta tudsz hogy befog következni, amióta nem játszol. a javaslat nem azért van, hogyha hónapokig kimenjek szk-ra, ha nem akarok játszani, és ha elő jövök kevés földet kelljen leadnom ! azért van, hogy aki JÁTSZIK , annak megérje JÁTSZANI. a javaslat esetleges bevezetése után ha én úgydöntök, hogy úgy járok el mint te, majd előjővök 1 év után szk-ról, biztosíthatlak, nekem is a több %-os földet kell majd leadnom. ebben nem lehet semmi kivetni valót találni. |
Quote:
|
Quote:
DE a fejlesztés szerintem nem a MOST-ról szól , ahnem a JÖVŐRŐL Mert mi van azzal aki a Jövőben fog játszani? az le van szarva? mondván MOST jó legyen a többi meg nem érdekel? |
Quote:
ha a 10k topp köre elketyeg szk-n, akkor a belépésénél nem tudja elhasználni azt a kedvezményt, amit a 10k topp köre nyújtana neki, mert a topp köre nulla. vagyis nő a leadandó földje, ha van kedvezménye. mit kell ezen ennyit ragozni? :eek: |
Quote:
mit kell ezen ragozni? a javaslat rossz. vagy legyen "egyszer használatos" vagy ne a topkörökhöz kötődjön. |
Quote:
??? :eek: |
Quote:
NEM AKARNAK JÁTSZANI... :D:D:D |
Quote:
Ha semmi előnye nem származik belőle, miért származzon hátrány? |
Quote:
|
Quote:
elemezzük kinek lenne jó: aki nem játszik, annak tök mind1 neki semmi nem változik, ugynannyit adna le. és ki ad le kevesebbet??? az aki most a topban van. Tehát kinek lenne ez nagyon jó megoldás?? neked. |
Quote:
tudom hogy hüle vok :) de elemezzünk... nekem miért lenne jó? nekem minimális a leadandó % om így is, a topp köreim így is úgy is annyi, hogy elegendő a ki-be lépéshez, akármelyik verzió születik meg... én valószínű soha az életbe nem fogok kibe lépni ezzel az országommal A-ban még egyszer... Tehát kinek lenne ez nagyon jó megoldás?? nekem? :eek: |
Quote:
azért mert lehetőséged lenne mostantól a következő 10 évben 3 havonta ki-belépni klánokba 1% leadással, én elhiszem, hogy te nem használnád ki, de előbb utóbb mást biztos és mindenzt úgy, hogy a mostani toppon kívül csak akkor van erre másnak lehetősége, hogyha a top 30 alján eltölt szép csendben 1-2 évet. beláthatjuk ez erősen gátolhatja a felfelé igyekvők haladását. míg az én javaslatom azt mondja, hogy: hurrá van 20k topköröd, akkor ugyanezt meg tudod csinálni 1x, úgy hogy egy ki be lépésre minimálisat kell leadnod, viszont nem csinálhatod a végtelenségig. (bár hozzáteszem, az eredeti javaslatom, miszerint a belépéskori földleadást 500 hektárban maximumban határozzuk meg jobban teszik, lévén azért az nem kevés föld, és mégis megéri a kockázatot.) |
Quote:
ez nem gátolja a felfelé törekvőket, akiknek sokkal többször kell ki-be lépni, hogy földhez jussanak? :eek: nem zavar ha szájba rágósan magyarázod el, mert hüle vok :) de még mindíg nem jöttem rá, nekem miért jó ha nem használom, de mindegy :D :D |
Quote:
viszont a megoldást nálam okosabbakra hagyom mentem aludni. jóccak! |
Quote:
Sot, ha az a vki most kimegy szk-ra, elmulik a top kore, epp ugyanolyan helyzetben lesz, mint kozuletek vki. Szerintem ezt igy nezd. Amig normalisan vitatkozunk, persze nem kell megsertodve elmenni, hogy majd az okosabbak megmondjak... Nem lehet mindenkinek ugyanaz a velemenye. Csak Te is csak a magad szemszogebol nezed, pedig epp mondtad, hogy ne ezt tegyuk... |
Játékidő 1.000 kör 15.203 kör MEGFELEL
Minimális föld 24.683 hektár 29.035 hektár MEGFELEL Maximális föld 100.000 hektár 29.035 hektár MEGFELEL Top30% ideje 336 kör 15.122 kör MEGFELEL Saját ország a következő csoportban nem lehet Nincs MEGFELEL Igy fordultam le és akkor most én is követeljem a topkörök után járó kedvezményt??? Megdolgoztam érte szal akkor jár is nem?Szerintem ez így azért komikus lenne nem? |
Quote:
Miért kellene, hogy ez máshogy működjön itt? Ha van 0 kör top30%-a, akkor miért kapna mondjuk 10% földleadási bónuszt? :-o |
Quote:
|
Quote:
Mivel kedves Hóhér pont te érdeklődted h nem kéne.e kiszámíthatóbá tenni és vhol zt feltüntetni.. Végül nem értem te mért háborodtál fel, hisz a pannont nem nagyon érinti a jelenlegi dpilomáciája mellett, ugyanakkor a Big Gunt már talán, az Ovit meg feltétlen érinti.. Hohér és a lényeg: De smmiképp nem ez volt az érvem a 4k kör mellett ( ez csak reakció volt Remy írására), hanem csupán annyi h keveslem a 2k kört mivel jópáran több mint 10k feletti topkörrel rendelkeznek már, és mivel én a mindenki 1 lapról induljon párti vok, így ez a javaslat esetén hozzám közelebb áll a 4k körös javaslat... |
Azért ez mókás, hogy ilyenröl megy a vita.
A kedvezmény jó dolog, az ember picit bátrabban vált klánt egy egy ütéshez. Mikor tegnap láttam, hogy Wand azért küzd, hogy az szk-s ori is kapjon kedvezményt, szó nélkül hagytam, érdemi megbeszélés helyett még most is erröl megy a vita. Kapjunk már egy kicsit a fejünkhez, mert ez nevetséges, jóhogy nem jár az szk-s orinak semmiféle kedvezmény, miért járna? Mert régen játszott és akkor jó játékos volt? Lehet hogy olyan országok is vannak szk-n amik 4-5éve voltak játékban, azóta esetleg nem játszik az ország gazdája, most ha eszébe jut, mindjárt adjunk neki egy kosár kedvezményt, mert a hódító öskorában jól nyomta? Vicces lenne. Olvastam oylan érvet is, hogy aki játékban van fent az sem csinál semmit, csak ott dekkol és fogyasztja a vipet. Érdekes szemlélet, olyan ember irta aki tudja jól, hogy mit jelent az "A" tetjén ülni, vagy arra lehetőségre várni akár hónapokig is, hogy feljebb tudjon menni. |
Quote:
ne tudd be a fáradtságnak, inkább gondold át, amiket írtam. ezt írtad: nekem jó a 2k kör, de ha a topposok is meg kapják, akkor nem jó :D azért ez vicces, de leírom még 1x neked, hátha most megérted. próbálj meg kiicst tovább látni a topposokon, csak egy kicsit próbáld meg. van egy ország, el kezdi magát felverekedni A ban. van egy klánja, amiből kibelépked, azért hogy találjon magának célpontot. kár hogy neked nem egyértelmű, minél fentebb van egy ország,valószínű, hogy annál többször lépett ki be, és minél több ideje van fenn egy ország, annál többször lépett ki be egy klánból, ahhoz képest, aki még csak most indul a szinten.( azaz nem eg ylapról indulnak !!!! ) Emlékeztetnélek, az "A" a játék teteje, nem köteles senki onnan lefodulni, ebből következik, hogy aki fenn van és JÁTSZIK, nem szk. annak nőnek a topp körei. Annak aki NEM JÁTSZIK , valamint fel sem ment A-ba a toppba, azoknak nem nőnek a topp körei. :rolleyes: nem tudom mi volt a mondandód lényege, esetleg írd le nekem még 1x, mert úgylátszik nem értettem meg, de a mostanira azért reagálok: -ha nem tudod kinek mennyit kell leadnia, javaslom a szövetség történet varázslatot, de ennek semmi köze a témához mellesleg - "Mivel kedves Hóhér pont te érdeklődted h nem kéne.e kiszámíthatóbá tenni és vhol zt feltüntetni.." ezt akárhogy issnézem, semmiképp nem illik sehová sem... EZ HOGY JÖN IDE? kiírja Ati, kinek mennyi kedvezménye van, és máris kiszámítható. ezen sincs mit ragozni. Kedvesnek meg semmiképp nem vagyok kedves, ezért vagy gúnyolódsz, vagy nem olvastad a beírásom :D - én nem háborodtam fel, csak rávetítettem, hogy a jó a 2k kör, de mégse jó a topp miatt , picit részrehajló. - " de illő lenne 1 olyan esetett elkerülni ,h a változtatás után vki egyből ki tudjon válni 1 fősbe mert lehetősége van ütni, h senkit se érjen váratlanul..- " ez biztos borzasztó váratlanul érne mindenkit, mivel ez a lehetőség most is adott... :eek::eek: És végezetül, ha mindenkit 1 lapról szeretnél indítani, szólnom kell, hogy eltévedtél, ez nem a havonta új szervert indító idióta stratégia játék, hanem a játék FOLYAMATOS. hogyan szeretnél 1 lapról indítani egy újonnan fellépett országot A ba , egy olyannal aki már ott van évek óta ? hogyan szeretnél egy frissen regelt országnak több személyiséget adni, hogy egy lapról induljon? hogyan szeretnél egy olyan társaságnak ugyanakkora vagyont biztosítani A ba, akik felértek 4000 kör alatt, mint akik lenn termeltek 10 000 körig, és csak utána indultak meg A-ba. a játékban nem igen indulsz 1 lapról szinte soha. felőlem jó a 4000 kör, rohadtul nem érdekel, de a frissen fel jövő klánoknak,nem biztos hogy jó valamint nem tudom hogy bele gondoltál e, hogy egy klánból kilépni megtámadni egy másikat, és vissza menni a rendes klánodba 2 földleadással jár, azaz a javaslatod szerint már 8000 kör kéne egy ilyen akcióhoz... bele gondoltál? :confused::confused: |
Nekem azt magyarázza meg valaki, hogy miért jó és igazságos, hogy a topkörök SzK-n lévő országnak körönként hárommal csökkennek.
Tudom, hogy a jelenlegi helyzetben a leforduláshoz erre szükség van. Egyetértek vele, hogy így van szabályozva. De nem látom be, hogy miért van szükség erre a klánbalépések csökkentése témában. Avval egyetértek, hogy SzK-s ori ne kapjon kedvezményt. De avval nem értek egyet, hogy ha elmegyek nyáron 3 hónap SzK-ra, akkor több mint 6500 top kört vesztek. |
Quote:
|
Quote:
Nem az a bajom, hogy SZK-s ori nem kap kedvezményt (bár ez önmagában paradoxon lévén SZK-n nem játszik, tehát semmiféle kedvezmény nem hat rá. Akkor hat rá, ha visszajön játszani és akkor ugye már nem SZK...) hanem az a bajom, hogy a nem SZK kap baromi nagy kedvezmény. Quote:
|
Számolás
én úgy gondoltam h a számolás úgy fog zajlani, ha vki elérte a 2k-t
és klánt vált akkor ugye kevesebbet kell leadnia annyival , ahogy ezt szépen leírtuk és ami jóváíródott az eltünik levonódik nek a top köröknél.. 2300 köröm van klánt váltok megkapom a kedvezményt és a top köreimnél 300 kört látok ezentul... Az is tiszta h 1% az alsó határ, és mikor 1%ra levittem a kedvezményt akkor a klánbelépéseim is ugyanannyinak számítódnak... ergo olyan mintha először léptem volna klánba... Javítsatok ki , de jelenlegi javaslatba úgy tünik h a kedvezmény 1 belépésig tart, a következő már megint a klánbelépések számának megfelelő számot kap.. A javaslatom lehet kedvezőbb, egyszerübb lenne és áttekinthetőbb mint számoon tartani a klánbelépések számát.. De én ezért tartottam indokoltnak a 4k top kört.... |
Quote:
|
Quote:
vajon neked miért kell? és helytelen a "SEM" kifejezés, mert rajtad kívül senki nem kérdőjelezte meg azt, hogy a fenti országoknak mennyi a ki-be lépésük, vagy hogy miért kellett ki be lépniük. várj csak ennek mi köze is van a javaslathoz? |
All times are GMT +1. The time now is 14:01. |