Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Túl sok idő a topban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2128)

Rém 12-02-2007 17:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 139380)
Valahogy eddig is felmentél.

Ha gondot fog okozni az újbóli fellépés, akkor most lépj szintet. Nem véletlenül ment a figfyelmeztetés erre a változásra. Mindenkinek van ideje szintet lépni. Nem mondhatja senki, hogy nem lett előre szólva.

akkor adjatok mkinek onnantól számitva 2000 kör felkészülési lehetőséget annyi idő alatt lehet szintet lépni, timeg bejelentitek november végén h december elején változás lesz, mivan ha valaki fellép 1700 hekrárral 2b be aztán felment 3-4 nap alatt 2300 hektárra akkor hogyfog szintet lépni? 2000 kör után kellene az uj szabályt bevezetni nem 3h ét alatt

Valezius 12-02-2007 17:15

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139372)
ati most őszintén :D ki fog harcolni? hmm? pénmz nélkül ez az 1ik dolog a másik az hogy igyis szabin van mindenki a gyors csoportokba akkor ezekután még hányan lesznek ott hmm? mondd meg...

MIért hiszed azt, hogy 3-4milliárddal nem lehet harcolni, míg 10-20-szal igen? :)

Rém 12-02-2007 17:16

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 139382)
MIért hiszed azt, hogy 3-4milliárddal nem lehet harcolni, míg 10-20-szal igen? :)

majd kiváncsi leszek hogy szeded össze a 3-4 milliárdot:)

Rém 12-02-2007 17:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 139383)
Nem megy szabira. :) Ennyi. :)

igen? akkor a másik oriját meg addig fegyujtja a népe mire tudna lépni és leverik a fenébe

Remedy 12-02-2007 17:17

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139381)
akkor adjatok mkinek onnantól számitva 2000 kör felkészülési lehetőséget annyi idő alatt lehet szintet lépni, timeg bejelentitek november végén h december elején változás lesz, mivan ha valaki fellép 1700 hekrárral 2b be aztán felment 3-4 nap alatt 2300 hektárra akkor hogyfog szintet lépni? 2000 kör után kellene az uj szabályt bevezetni nem 3h ét alatt

Ezt nem ertem. Mi akadalyoz a szintlepesben ezzel a valtoztatassal?

Bonesoul 12-02-2007 17:18

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 139382)

ő nem azt mondta hogy nem lehet de irtátok hogy lehet ugy termelni hogy közbe megvéded magad de szted hogy fog 3-4 mrd öszejönni mikor éphogy van vmid me a többi pl kell védelemre stb 20 könyvtárral irod a tekit vagy 10 bankkal termelsz talán ? szal nem azzal van a gond hogy azzal nem lehet hanem hogy még azis hogy jön ösze akkor

Remedy 12-02-2007 17:18

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139385)
igen? akkor a másik oriját meg addig fegyujtja a népe mire tudna lépni és leverik a fenébe

Ezt a mondatom kitoroltem, mert 2300 heki az semmi, ott nem is veszik a folded, szal nem ertem a problemad...

Valezius 12-02-2007 17:22

Quote:

Originally Posted by Bonesoul (Post 139387)
ő nem azt mondta hogy nem lehet de irtátok hogy lehet ugy termelni hogy közbe megvéded magad de szted hogy fog 3-4 mrd öszejönni mikor éphogy van vmid me a többi pl kell védelemre stb 20 könyvtárral irod a tekit vagy 10 bankkal termelsz talán ? szal nem azzal van a gond hogy azzal nem lehet hanem hogy még azis hogy jön ösze akkor

"1700 hekrárral 2b be aztán felment 3-4 nap alatt 2300 hektárra akkor hogyfog szintet lépni?"

Aki ilyet tud csinálni, az 100-200topkörrel fel tud menni 5-en j magasra, aztán 3000-4000kört termelni, na én így hoznám össze ezt a pénzt. :)

Rém 12-02-2007 17:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 139388)
Ezt a mondatom kitoroltem, mert 2300 heki az semmi, ott nem is veszik a folded, szal nem ertem a problemad...

leirom akkor mi a helyzet. tegyük felvan 2b be 3i be meg 1a ba orid és 1a ba nemtudsz szintet lépni még . 2b ből akarsz másik oriddal lefordulni 5. szintre nos az 2000 kör. 3i be tegyük fel sok ideje vagy ott és a maximális föld felett. tehát elkezd lázongani a néped. most behozzák majd ezt a minimum föld szabályt 3. szintre is.

1. nemtudsz szintetlépni a későbbiekben mert a néped felgyujt mindent és az üres oridat leverik
2. ha szabira mész minimum föld alá mész és nemtudsz visszamenni mert a néped ugyanugy lázongani fog és sereged se lesz amivel visszamnej mivel már mindent felgyujtott a néped.

Rém 12-02-2007 17:26

ezér kellene max februárba bevezetni a minimum föld témát. 3. szintre mivel annyi idő alatt már tud mindenki szintet lépni akinek nemteccik az uj szabály de atiék meg bejelentik november végén és december elejénn már bekarják hozni

Ati 12-02-2007 17:26

Quote:

Originally Posted by Bonesoul (Post 139387)

Ezt mégegyszer magyarul. Ez nem tudom milyen nyelv.

Ati 12-02-2007 17:27

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139393)
ezér kellene max februárba bevezetni a minimum föld témát. 3. szintre mivel annyi idő alatt már tud mindenki szintet lépni akinek nemteccik az uj szabály de atiék meg bejelentik november végén és december elejénn már bekarják hozni

December elején lesz bevezetve.

Remedy 12-02-2007 17:27

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139392)
leirom akkor mi a helyzet. tegyük felvan 2b be 3i be meg 1a ba orid és 1a ba nemtudsz szintet lépni még . 2b ből akarsz másik oriddal lefordulni 5. szintre nos az 2000 kör. 3i be tegyük fel sok ideje vagy ott és a maximális föld felett. tehát elkezd lázongani a néped. most behozzák majd ezt a minimum föld szabályt 3. szintre is.

1. nemtudsz szintetlépni a későbbiekben mert a néped felgyujt mindent és az üres oridat leverik
2. ha szabira mész minimum föld alá mész és nemtudsz visszamenni mert a néped ugyanugy lázongani fog és sereged se lesz amivel visszamnej mivel már mindent felgyujtott a néped.

Értem, szóval az irrealis termelo orszagod sajnalod a gyors csoportban, amilyenek ellen epp ez a szabaly szuletett. Nos, akkor az az orid igy jart, csak ezt tudom mondani....

Ati 12-02-2007 17:28

Van valami konkrét oka különben annak, hogy ezt a témát azután hoztad fel, hogy már megszületett ez a módosítás, és be is lett jelentve, hogy bekerül? Időd lett volna beszólni IDŐBEN, több hónap.

Ne haragudj, de ha akkor nem izgatott a téma, akkor most már késő.

Azt hiszem, hogy ezt tovább nem érdemes ragozni.

Rém 12-02-2007 17:29

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 139396)
Értem, szóval az irrealis termelo orszagod sajnalod a gyors csoportban, amilyenek ellen epp ez a szabaly szuletett. Nos, akkor az az orid igy jart, csak ezt tudom mondani....

hát az én orim nemjárt igy egyáltalán mert én tudok lépni de más országok akiknek ilyesmi problémájuk van nemhiszem.

Ati 12-02-2007 17:29

Miért van az, hogy akik újak hozzászóltak ma ehhez a témához, azok kivétel nélkül több becenévvel is rendelkeznek itt a fórumon?

Költői a kérdés, nem muszáj válaszolni... :)

Rém 12-02-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 139397)
Van valami konkrét oka különben annak, hogy ezt a témát azután hoztad fel, hogy már megszületett ez a módosítás, és be is lett jelentve, hogy bekerül? Időd lett volna beszólni IDŐBEN, több hónap.

Ne haragudj, de ha akkor nem izgatott a téma, akkor most már késő.

Azt hiszem, hogy ezt tovább nem érdemes ragozni.

ha akkor hozom fel akkorse lett vna semmi:) mindig az van ugyis amit te akarsz még olyan nemnagyon volt hogy másnak legyen igaza...már bocsi

Ati 12-02-2007 17:31

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139400)
ha akkor hozom fel akkorse lett vna semmi:) mindig az van ugyis amit te akarsz még olyan nemnagyon volt hogy másnak legyen igaza...már bocsi

De azért csak jó dolog idő után jönni problémázni. Értem. :) Akkor esetleg ha befejeznéd, azt megköszönném. :) Ez a téma már nem aktuális. Elkészült, és december elején bevezetésre kerül. Pont.

Rém 12-02-2007 17:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 139399)
Miért van az, hogy akik újak hozzászóltak ma ehhez a témához, azok kivétel nélkül több becenévvel is rendelkeznek itt a fórumon?

Költői a kérdés, nem muszáj válaszolni... :)

ezt mire érted? mostjöttem fel 5-6 óra fele és elgondolkodtam ezen a dolgon és irtam pár kommentárt.

Synkel 12-02-2007 17:32

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139398)
hát az én orim nemjárt igy egyáltalán mert én tudok lépni de más országok akiknek ilyesmi problémájuk van nemhiszem.

Ati régebben említette, hogy 27 ország van az összes csoportban együttvéve akiket érint ez a dolog. Ők hol voltak amikor a téma megbeszélése zajlott? Te hol voltál? Bár ez mindegy, mert téged most se érint..

Bonesoul 12-02-2007 17:36

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 139403)
Ati régebben említette, hogy 27 ország van az összes csoportban együttvéve akiket érint ez a dolog. Ők hol voltak amikor a téma megbeszélése zajlott? Te hol voltál? Bár ez mindegy, mert téged most se érint..

És akkor mivan ha őt most nem érinti akkor már nem is érdekelje meg ne foglalkozzon vele lehet hogy 2 honap mulva neked lesz rossz emiatt ez nem zavar ugylátom csak azt nézed hogy most mivan

Synkel 12-02-2007 17:39

Quote:

Originally Posted by Bonesoul (Post 139404)
És akkor mivan ha őt most nem érinti akkor már nem is érdekelje meg ne foglalkozzon vele lehet hogy 2 honap mulva neked lesz rossz emiatt ez nem zavar ugylátom csak azt nézed hogy most mivan

Nem most, hanem már elég régóta. Mondhatnám évek óta. Engem nem tudsz meggyőzni, hogy két évi topos termelés kell ahhoz, hogy fentebb tudj hadakozni.
Nekem nem lesz rossz később sem, ha majd mégis úgy alakul, fellépek és kész:)

Rém 12-02-2007 17:41

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 139405)
Nem most, hanem már elég régóta. Mondhatnám évek óta. Engem nem tudsz meggyőzni, hogy két évi topos termelés kell ahhoz, hogy fentebb tudj hadakozni.
Nekem nem lesz rossz később sem, ha majd mégis úgy alakul, fellépek és kész:)

igen? fellépsz? és ha másik országod előtted van hogylépsz fel?

Kubbi 12-02-2007 17:42

Én nem értem itt most mi a gond. Ha nézek egy teljest soha nem a top tetején látom a nagy háborúkat. Ahol ugye van a pénz meg a blablabla, hanem ott, ahol "nincs pénz". Most akkor tényleg az a bajotok, hogy nem tudtok 1000mllrd-al közlekedni? Mert ha csak 900mllrd van nálatok lekaszálnak, a játszani nem tudó, csóró országok? Hát szégyelhetitek magatokat :D:D

Bonesoul 12-02-2007 17:45

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 139409)
Én nem értem itt most mi a gond. Ha nézek egy teljest soha nem a top tetején látom a nagy háborúkat. Ahol ugye van a pénz meg a blablabla, hanem ott, ahol "nincs pénz". Most akkor tényleg az a bajotok, hogy nem tudtok 1000mllrd-al közlekedni? Mert ha csak 900mllrd van nálatok lekaszálnak, a játszani nem tudó, csóró országok? Hát szégyelhetitek magatokat :D:D

Sose mondtunk ilyet hogy x pénz alatt nem lehet felmenni me megölnek vagy akármi nemtom ezt honnan szedted

Ati 12-02-2007 17:50

Mégegyszer kérdezem: van valami konkrét oka annak, hogy néhányan nem a megbeszélés ideje alatt szólnak hozzá a témához, hanem annak lezárta után jönnek kelteni a hanguzlatot?

Ennek a fórumnak a célja nem a hangulatkeltés, hanem a megbeszélések. Természetesen nem utólag kell a megbeszélésekhez hozzászólni, hanem akkor, amikor azok aktuálisak.

Ezért aki csak a hangulatot kelteni jött (Rém, Bonesoul és további beceneveik), azt arra kérem, hogy legközelebb időben jöjjön, akkor szóljon hozzá a témákhoz, amikor azokról még megbeszélés folyik, utólag pedig fogadja el, hogy helyettük mások így döntöttek.

Ezzel a hangulatkeltést kéretik befejezni, mert erre semmi szükség.

Köszönöm.

Rém 12-02-2007 17:54

26. án küldted a levelet h hozzálehet szólni

Ati 12-02-2007 17:57

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139415)
26. án küldted a levelet h hozzálehet szólni

Ez a téma júliusban indult, ennek elődeinek többésge januárban, az egyik TAVALY januárban.

Azt hiszem, hoyg 1-2 év elég volt mindenkinek, hogy hozzászóljon, és ne UTÓLAG akarjon világot megváltani.

A döntés ezzel kapcsolatban megszületett, utólag felesleges reklamálni. Legközelebb majd nem 2 év távlatából akarsz hozzászólni az egyes témákhoz.

Rém 12-02-2007 18:00

jó tetudod, de akkor remélem azt is bevezetitek ehez hogy legalább annyi legyen benne hogy szabin lévő orit kilehessen kerülni... ezt ha bevezetitek ehez a szabályhoz akkor semmi gond nemlenne.

Ati 12-02-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139419)
jó tetudod, de akkor remélem azt is bevezetitek ehez hogy legalább annyi legyen benne hogy szabin lévő orit kilehessen kerülni... ezt ha bevezetitek ehez a szabályhoz akkor semmi gond nemlenne.

Van ilyen téma a megbeszélések között? Van. Akkor esetleg most kéne hozzászólni, nem ahhoz is utólag...

Rém 12-02-2007 18:05

miért? aztirtad rá multkor hogy ez nem jó ötlet mert akkor saját országának adja át a pénzt vagy vmi ilyesmit beszéltél... és ha nem akarod megvalósitani ugysefogod akkor kár válaszolnom a témára

Ati 12-02-2007 18:09

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139424)
miért? aztirtad rá multkor hogy ez nem jó ötlet mert akkor saját országának adja át a pénzt vagy vmi ilyesmit beszéltél... és ha nem akarod megvalósitani ugysefogod akkor kár válaszolnom a témára

Azt hiszem, hogy itt el is búcsúzunk egymástól.

A megbeszélés alatt levő témákhoz nem akarsz hozzászólni, el sem akarod őket olvasni, a már eldöntöttek viszont rosszak. Gratulálok.

A fórumon a továbbiakban nem vehetsz részt, ez a mentalitás nem idevaló. Viszlát. (Természetesen a másik beceneveddel sem.)

Ati 12-02-2007 19:30

Rém: azzal, hogy regisztrálsz egy ötödik (!) becenevet is, semmire nem mész. Ne haragudj, de kezdesz kicsit sok lenni. A következő becenévre a Hódítóban is szankciókra kell számítanod. Nem lehet valaki ennyire értetlen, mint te...

sutike31005 12-02-2007 19:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 139467)
Rém: azzal, hogy regisztrálsz egy ötödik (!) becenevet is, semmire nem mész. Ne haragudj, de kezdesz kicsit sok lenni. A következő becenévre a Hódítóban is szankciókra kell számítanod. Nem lehet valaki ennyire értetlen, mint te...

Ati megkérhetlek ne offold szét a témát, ezt írd le neki üzenetbe :D

Alba 12-03-2007 09:27

Igazából nem értem hogy miert akkor szólnak hozzá emberek amikor már a téma lezárt.
A vita meg amirők itt szó van számomra egyértelművé teszi hogy olyanok szólnak hozzá akik nem is vágják miről van szó. Én álmomban nem láttam 3-4 mrd ot évekig a saját országaimban mégis tudtam haladni és körbefordulgatni. Nem hiszem hogy arról szól a játék hogy teletápolt országokat védjünk.
A bánya ugyolyan épület mint a brakk nem kell 3 mas csoportban mindekinek 80% os barakkos orival menni. Lehet bányát is tartani...

Reaktor 12-03-2007 09:54

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139374)
nagy tévedésbe vagy... egyáltalán nem tamagocsizok... harcal jutottam 2b tetejére 3i tetejére és nem akarok egyáltalán sokáig ottlenni csak mig lejár a köröm szóval tévedsz

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 139378)
Remek, ezek szerint ez a változás, ami "hú de meg fogja változtatni az életed, és hú de rossz lesz ezentúl", az egyáltalán nem érint.

Ha valami nem érint, akkor miért lesz tőle iszonyatosan rossz az életed?

Miért érzem azt, hogy ez a kötöszködés semmi másra nem jó, mint szétoffolni egy témát, ami ugyan már eldöntött tény, de az utolsó utáni percben milyen tök jó dolog megjelenni, és azt mondani, hogy de rossz ez. Még véletlenül sem akkor, amikor erre lehetősélged volt, hanem utána. Miért van az, hogy ez annyira jellemző néhány emberre? :)

Mert ez a játékos nagyon valószínű, hogy úgy tudott a B ben játszani, hogy előtte a 3 gyorsban elérhetetlen magasságban (ahova mindenki tudja hogy lehetett feljutni ) sokezer körig termelt.
Esetleg ezt a vagyont a B ben megujrázta párszor.

Ismerek több olyan játékost akik így játszottak.
Sajnos ezzel teljesen felborították a B piacot amikor felléptek.
Benyomtak többmillió tekercset, többszázmillió rúnát a B piacára, az ebből befolyt pénzt pedig a nyers, és a katonapiac uralására használták fel.

Sokszor még a védelem alatt odafedeztek a topba, akkor még nem volt büntetve az építésközbeni fedezés...

Természetes, hogy Rém nem szeretné, hogy ez a lehetőség végetérjen számára.
Szerencsére a játékosok többsége nem így gondolkozik.

Csak azt sajnálom, hogy Rémnek nem lehet a topikba folytatott kártékolony, és buta hozzászólásaiért negatív elismertséget adni. Biztosan ez se véletlen :)

richardka 12-06-2007 09:12

annyit irtatok itten ugymond sok feleslegeset hogy most a lényeget alig tudom kihámozni mi is lesz pontosan

kérdezek valamit

akkor 2000 kör után gyujtogatás meg miegymás lesz igaz?? tökmindegy hogy a topba vagy vagy lenn a csopi alján??

A kérdés még az hogy mi van ha megvan a 2000 köröd de a topod még 1 se??

sorry ha hülyeséget kérdeztem, de a sokadik oldal után feladtam hogy végigolvbassam, föleg hogy a viták itt az utolso oldalon nagyon nem világositották meg a elmémet:)

Ati 12-06-2007 09:20

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 140504)
annyit irtatok itten ugymond sok feleslegeset hogy most a lényeget alig tudom kihámozni mi is lesz pontosan

kérdezek valamit

akkor 2000 kör után gyujtogatás meg miegymás lesz igaz?? tökmindegy hogy a topba vagy vagy lenn a csopi alján??

A kérdés még az hogy mi van ha megvan a 2000 köröd de a topod még 1 se??

sorry ha hülyeséget kérdeztem, de a sokadik oldal után feladtam hogy végigolvbassam, föleg hogy a viták itt az utolso oldalon nagyon nem világositották meg a elmémet:)

Ez csak a topX-ben eltöltött időre vonatkozik. Eddig is csak az ott eltöltött idő alapján járt a morálromlás, ez most sem változik.

richardka 12-06-2007 09:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 140510)
Ez csak a topX-ben eltöltött időre vonatkozik. Eddig is csak az ott eltöltött idő alapján járt a morálromlás, ez most sem változik.

Akkor tökéletes, már kezdtem izgulni:)) köszike a gyors választ:))

Mostmárcsak az lenne jo ha a kezdeti védelem picit lecsökkene:)) sok az a 144 kör:)) felesleges pazarlás

most esik le, hogy nagyon benéztem, nem a sima körök számitanak hanem a top x-ben eltöltött kör lehet 2000.

Oooh nagyon láma vagyok , ahhoz képest hogy régota játszom :eek:
Most szégyellem magamat:D

Redback 12-06-2007 11:01

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 140515)
Akkor tökéletes, már kezdtem izgulni:)) köszike a gyors választ:))

Mostmárcsak az lenne jo ha a kezdeti védelem picit lecsökkene:)) sok az a 144 kör:)) felesleges pazarlás

most esik le, hogy nagyon benéztem, nem a sima körök számitanak hanem a top x-ben eltöltött kör lehet 2000.

Oooh nagyon láma vagyok , ahhoz képest hogy régota játszom :eek:
Most szégyellem magamat:D

Én úgy tudom hogy 72 körös..

All times are GMT +1. The time now is 12:18.