![]() |
Pea, amúgy elhiheted, hogy engem jobban idegesít az az 5. ország (és hogy ott van ahol), mint Téged..
|
Pea, ha gondolod, elküldöm a gömbömet neked, mert enyém az az 5. ori és kiszámolhatod, mekkora sereg kell hozzám. Most az a gond, hogy engem nem ütöttek le?
Lehet, jó a kapcsolatom velük, erre még nem gondoltál? :) Deni, miért bánt téged, hogy én elvegetálok mellettetek? Nem ártok a légynek sem :D |
Quote:
Ki tart vissza attól, hogy Te legyél a 6., aki elhúz a mezőnytől? :D Csalásra meg ne célozgass, se Arwylék, se én nem vagyok olyan... |
Quote:
Engem csak az zavar, hogy mi támadgatva toljuk ki a felfedezési határt és ezt használja ki mindenki anélkül, hogy akár az ujját is megmozdítaná. Persze ez nem csak Rád vonatkozik, illetve tisztában vagyok azzal is, hogy ez a dolgok rendje.. de azért csak piszkálja a csőrömet :rolleyes: |
Deni: csínáljatok ellene valamit, hogy netudjanak titeket követni :)
(üssétek az 5diket :D) |
Quote:
persze kis rádolgozással megoldható lenne, de nem hiszem, hogy az lenne a célunk, hogy megint pár ország töröljön miattunk.. annyit nem ér az egész.. |
Törölni nem törölnék, soha semmilyen esemény miatt.
Deni, Te tudod, milyen orival játszom, esetleg Arwentől azt is, mik a céljaim németben, szóval ezt ütögetve nem tudom megoldani, mert akkor le lennék ütve, mint korábban harcias környékbelijeim :D |
Quote:
Lényeg a lényeg: én szívem szerint (egy bizonyos határon belül) üt(tet)nék mindenkit Arwennel és a srácokkal, akit csak érünk.. :D de nem egyedül vagyok és elfogadom a többség akaratát a szöviben.. :) |
Quote:
Deni, vegyél úgy, mint tiszteletbeli szövitagot és kész :) Lehetünk mi még később (A?) akár igaziak is :D |
Quote:
Én pl kedvellek :P Meg azért nemvolt semmi, amit a játékstílusodból tanultam párbajokon igaz mindig miattad nemvégeztem jobb helyen :D |
Quote:
Én is másoktól tanultam, de azért *örül, hogy fényezik* Hát, igen, biztos többen utálnak, mint nem, de aki utál is gondol rám...:D:D:D Talán egyszer megszavaztatom, ha Harcosok topic van, miért ne lehetne Pool topic is :) |
Quote:
Nincs senkinek semmi baja Poollal a szöviből, tudtommal Arwennal jóban is vannak, de a másik 3 tag hozzáállása semleges, illetve ugyan olyan mint a többi környékbeli orihoz. Annyi a különbség, hogy hozzájuk beférünk Poolhoz meg nem. Azok a bizonyos törlések pedig az ellen megtorló akciói utáni mészárok miatt voltak, hozzátenném mind2 ori csak annyira lett leamortizálva, hogy semmilyen módon ne tudjon ártani a szövi egyik tagjának se! (Más kérdés a katonai morál, ami az egyiknél már addigra 50% körüli volt :D ) Van pár ori németben aki a szövi egyes tagjainak barátja, klántársa, valahol szövije, stb. Ezeket az orikat az a bizonyos tag nem üti, de ez nem terjed ki a szövi többi tagjára! Azaz nincs olyan ország akivel mind a 4 tagnak szóbeli vagy megkötött MNT-je lenne. |
Quote:
OFF Arwen a hódítóban a legjobb barátom (barátnőm :D), kár, hogy személyesen még nem találkoztunk :( OFF VÉGE |
Most az [5/V] csoportról van szó?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hagyjátok kicsi Pool-t, nemsokára úgyis lelép :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vajon Ati ezt mikor rakja at a chatba? :D |
Akkor a Legendär-hoz tartozó dolog. Ha jól számoltam, hétfőn nyílik a 4/L csoport :)
Az elsők között fellépők kapnak vmi jutalmat? (fél év vip? :D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egy ori megkattant, tessék már észrevenni...
|
Már lehet publikus mert értéke nem nagyon van:
2007-07-15 03:52:11 Cyby (#100) hat 34 Hektare Boden von Pool (#55) Land besetzt. Szal még az 5. ori se maradt szüzen,remélem mindneki megnyugododtt,és ninc stöbb összeesküvés elmélet! |
Quote:
Max Ti 4-en esküdtetek össze ellenem ott elől :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:09. |