![]() |
Quote:
|
Quote:
Sőt talán már rosszabb lesz mint a hulla. Ki fog ezek után játszani az elffel?? SENKI!! Még a kezdőket se fogja érdekelni az elf! |
Quote:
|
És miért is lenne érdemes elffel játszani? Már semmiért!
|
Quote:
és kösz :) |
Quote:
Az elf ugyan megkapta a 30%ot, de nem gondolod kicsit tulzásnak, hogy két térkapu megnyitása után sorra pukkannak a gömbök, mert alacsony a készültsége, hogy ha a varikat elkezdik leölni, akkor mégcsak a tolikészültséget se tudja csökkenteni... Nemtud ártani, valóban, de védekezni se... nincs visszatartóerő, ami megakadályozzon egy félelfet abbal, hogy szétgyujtsa. Csak ismételni tudom magam, ez azért nonszensz. Kérem vissza a 20% védelmi bónuszomat! |
Quote:
|
vicc vicc vicc:)))
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Az a baj, hogy ezen en is elgondolkodtam, es nem is tartom viccnek.... |
Zsáni,
nem akarom ismetelgetni amit mar tobb jo games is leirt. ha igy mar nem jo, akkor a 500 kor utan utan ujrakezdheted mas fajjal... ha nem jatszottal meg vele igy 500 kort akkor nem tudhatod h eletkepes maradt-e. ebben az esetben ez csak "hiszti" kategoria. |
Quote:
|
vannak oylan játékosok akik 1 edül szeretnek játszani, és ezeknek a játékosoknak az elf volt eddig a leg megfelelőbb,, megtudták védeni magukat még ha nehezen is, de ezek után majd arra fogják a vipet pazarolni hogy szépen a helytartó képezgessen magától meg ilynek, semmi értelme az elfnek. mind1 ha ki is veszitek a játékból.... nevetséges majdnem 10 % lemegy 1 varázslattal.....
|
Most majd több ezer orit kinyírnak /eltűnik/újraindítanak.
Tök jó hogy nem fél hónappal ezelőt szóltak hogy hogy az elf maluszokat kap. Most több mint fél hónap munkámnak ANNYI! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem akarom egyik orimat se így szenvedtetni 500 körig. azt viszont tudom mennyi elfet tekiztem ki eddig, és hogy mi volt a reakció. és azt is tudom, hogy mennyit fogok ezután. ezt a lekezelő stílust meg fejezd be, nem vagyok rá kíváncsi. nem tudom feltűnt-e, de eddig csak Goldy, Ati, és esetleg te nyilvánítottad ki helyeslésedet... a többi nagy jó játékos hova lett???? mert még Remy is túlzásnak ítélte... |
Amennyire láttam ezelőtt az volt a gond, hogy az elf annál használta el a "fölös" készülijét akinél akarta, és ment gyujtani és ártózni, fűhöz-fához.
Most viszont úgy gondolom, hogy nem tud rendesen visszaütni, mert kettőt ártózik, és elfogy a készülije, és mert a tolvajaival se megy semmire. Éppen ezért gondoltam arra, hogy pl ezek a bónuszok (a 80% tolimalusz a nem haszonszerző akcókra, és a varázslók +3-os fáradása) ne érvényesüljenek, azokra az orikra, akik teszem azt az elműlt 24 órában támadták. Így visza tudna vágni ha valaki megtámadja, viszont az sem lenne, hogy szórakozásból gyujtja rá valakire az oriját. Men tudom hogy ez így mennyire lenne megoldható, de szerintem javítana (ha nem is pont így, de kisebb módosításokkal) a mostani helyzeten. |
Quote:
|
Quote:
Legalább az elgyen meg hogy az elf orisok fajtváltoztassanak. Most rendesen elvettétek a játékkedvem. |
Quote:
(rövid üzi) |
bocs,
nem akartam lekezelo lenni. en is utalom :S ugy tunik ez a topic az elfek "siratofala" lett. elffel topcsaszar lenni olyan mint aki tai-csi-t gyakorol magaban es ugy akar K1 bajnok lenni, hogy 1merkozest se jatszik le. |
Nagyon szeretem az mf elfeket ugy egész türhető volt,de ezzekel a változtatásokkal majd megnézem ki lesz elf...pffff egy faj kilőve...
Sztem tul keménynek sikerült a változtatások,de a "nagyok" ezt biztos jobban tudják:p :p |
Quote:
hát na mindegy, így jártunk :) |
Quote:
|
Quote:
Nem pusztán az előlrejutása vált nehezebbé, hanem egy nem agyonbetonozott elf ország puszta megmaradása is. |
Quote:
mellesleg eddig nem volt olyan rossz faj az elf...B-ben például szerintem nagyon is életképes...volt. |
nem mondom hogy maradéktalanul tetszenek az elf maluszai ebben a formában.
viszont! azért akkora tragédia sincs:) szerintem ezáltal sem lesz felesleges az elf. egyszemélyes klánt játszani ezentúl is a legalkalmasabb. napi egy belépéssel tamagocsizni ezentúl is a legalkalmasabb. vitába szállnék azzal az érvvel is hogy egy feles bármikor agyonlopja:) nem mintha nem lenne így:D de hol is? 5. szinten, ahol sok a feles, és max 4-en ahol még akad!!! de lennt pont ezért eddig is kevesebb elf volt. feljebb hol van feles? ember pedig át nem lopja... |
milyen érdekes h amikor a 10%-ról volt szó akkor megkérdezted az emberek véleményét h mi legyen és nem tetszett amit írtak ez már akkor is látszott!
és ezt sokan észre vették! most h a maluszok jöttek nem kérdezted meg mik legyenek azok csak beraktad mert neked így jó h tudjuk te vagy a főnök és ezt is érzi mindenki! te most magadnak csináltad ezt a játékot vagy az embereknek akik a szabadidejükben szeretnének szórakozni? na akkor még1x;) |
Quote:
|
Quote:
|
hááát ez nagyon durva lett! sok lovétól el fogtok esni(vip) mert ez a módosítás felháborító!!!
teljesen tönre tettétek ezt a jó kis fajt! nem tolis ez röhej))akkor az ember miért is az? én végig mentem 1 elf-el a 2-ig mf-ként és tolikra gyúrtam meg védelemre és néha be is vertek de legalább vissza tudtam vágni a tolikkal mert azért a varik gyenguszok támadásra!!! most mit is csinálnék??? semmit csak nézem hogy kapnak szét a reakció esélye nélkül))vicces... ja és már nincs elfem szerencsére) de nagyon elgondolkodom rajta h ha ez így megy tovább mekkora kedvel játszam ezt a játékot mert egyre több ember kedvét veszitek el az ilyen dolgokkal! most beszéltem 3 emberrel 10 percen belül aki valszeg törölni fog vipes orikat!!! na mindegy! sztem inkább legyen vissza csinálva a dolog 20% védelemre és a maluszok is legyenek vissza véve és akkor nem lesz ilyen vita! és még1x:D :D :D |
Quote:
viszont a játékot az alsó két szinten szeretik meg az emberek :) nem? sokan feljebb se jutnak ilyen-olyan problémák miatt.... |
Ok h. az elf hadividelme megmaradt, de ha az ork megy ellene a hazgyujtasoknak annyi.Amivel kicsit kedvet szeghettne Majd bekesen vegignezi.:o
Ha jol emlexem a tolvajok felfedese is arto varazslatnak szamit ,tehat ha jol ertelmezem a felelfek ezentul megjobban tekizhetik az elfet mert a varazsloi jobban faradnak meg tobbe is lesz neki a felfedes. |
Quote:
3-ig még hadis emberrel vagy hulla varival is felmegyek:) de szerintem te is:) sőt, bárki:) |
Kérek segitséget az A ba..ELF-fel vagyok fel kéne mérni egy klánt megtudni hogy hánytagu a klán kik vannak benne a szokásos klántámadás elött,,Miután felmértem öket Hogyan rakom fel a védövarikat ?? MIBÖL ????
A válaszokat elöre is köszönöm... |
Quote:
|
Quote:
eddig se a legjobb választás volt, inkább a felsőbb szinteken hasznos az elf, de legalább megmaradt... :) |
Quote:
Miután tudják, hogy az elf ilyen maluszokat kapott szerinted visszarettennek majd egy kicsit több varitól, aki jó, ha 4* egy körben képes ártani nekik? És megint az 1/A... Az A-tól el kell vonatkoztatni, nem csak az létezik, van még másik négy szint kismillió csoporttal. |
Quote:
tehat ha nem piszkal akkor en sem, viszont ha tavolrol cibalja a bajszom akkor odamegyek es legyalulom (ha tudom) ha bekesen bandukolok folfele akkor olyan celpontot valasztok akit a legisebb raforditassal be tudok utni es a leheto legkisebb ellenallas varhato. (szamomra ez tovabbra sem az elf) |
All times are GMT +1. The time now is 09:32. |