![]() |
Quote:
|
Quote:
Neked ez hogyan jött ki? :eek: "A tanyák termelik a népesség és a katonai egységek számára szükséges élelmet. 1 tanya egy kör leforgása alatt 50 bála élelmet termel. 1 bála élelmet 5 lakos vagy katonai egység fogyaszt el 1 kör alatt (Ezek az értékek természetesen fajodtól, tudományos fejlettségedtől és a Rajtad lévő varázslatoktól függően változhatnak." súgó/építés/épületek,bányák/tanya ;) |
Quote:
|
Quote:
köszi ;) |
Quote:
|
Na látom már rájöttetek. Akkor mindegy :D
|
Quote:
És most röhögni fogtok: Ahhoz, hogy helyrerázódjak, egy csomó üres kocsma elbontása után felhúztam 30 könyvtárat. Részben pótolni, részben legyen mit forgatni a piacon. Nem rossz, mi? Egy tekercsíró félelf. :D De azt hiszem ez volt a legjobb taktika a regenerálódásra, tekintve a top 50-et, ahol már nem nagyon lehet ugrálni tolvajok nélkül. Még azzal is alig. Ha találtam egy jó alanyt, mondanom sem kell, hogy visszatérő vendég voltam. Ha meg jötta kérés a szegény törptől, akko meg fene nagy szívem miatt szinte felkopott az állam.:o Oszt majd bonthatom fokozatosan a tanyákkal együtt, ha már úgy állok. |
Quote:
És kizártnak tartom hogy kifejezetten rád specializálódott volna. |
vinnyo, en nem akarok koztozkodni, de 1 felelf ami csak 1 torpet tud meglopni a kornyeken, meg tekit ir, hogy talpraalljon... hat nem tudom. sztem a fajcsere sem fog rajtad segiteni. nem tudom hanyadik csoportban vagy, de a felsobbiekben meg fognak enni reggelire.
probald meg inkabb azt a modszert, hogy relative sok toli mellett masfelszerannyi varit huzol es tekiirkalas helyett ugyesen lopkodsz. persze ezzel kivivhatod a kornyek haragjat termeszetesen. dehat a tekiiro felelf sztem eleve kudarc. mondj kb-ra 1 hekierteket es leirom mivel kene rendelkezned az en verziom szerint. ;) |
Ez így van. Arra jár egy normálisan felépített fél-elf, és annyi a hosszasan írogatott tekercseidnek...
Szerintem legjobb lenne szintet lépned, és gnómmal tekit írnod, majd, ha már elég tartalékod van, akkor hadisba épülni. Az könnyebb... |
Quote:
|
Igen szerintem sem érdemes tekiíró felest tartani.
Lehet jobb lenne valami más faj, amivel nem tolist játszanál, mert úgylátszik a feles nem megy Neked. Ne aggódj aszerintem a feles nem olyan könnyű és láttam már tapasztalt hadisokat akik nem tudták a felesükkel mit kezdjenek. A feleshez érzék is kell, ha ráérzel megy, ha nem akkor veszett fejsze nyele... ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a feles lopja a tekit v. írja:confused:. hát sztem lopnia kell , s ha büntetlenül akarsz tekit lopni akkor utolsó körv előtt lopj, egy kicsit hosszadalmas, de megéri várni.... büntetlenül megúszhatod;):D:D
vki nem tud adni egy éplistát 600 hekkre? előre is kösz :) |
Quote:
|
Quote:
|
azt irtam h 'megúszhatod'... nem azt h meg is fogod úszni, ha van egy kis tapasztalatuk akkor csinálnak tk felderítését.... amúgy meg ne szidj le egyből hisz azt se tod h ki vok... ha azt mondom h cuceritor akkor beugrik-e??;):D s 5/V?? sztem igen....;)
|
Quote:
096 18.0% haz (6720 lakos 98%) 070 13.1% barakk (2408 tornyos ijasz + 1512 hely tovabbi ijasznak megtevesztesbol) 043 08.0% torony 088 16.4% tanya (onellato) 007 01.3% raktar 076 14.2% templom (10640 vari) 155 29.0% kocsma (8680 toli) en nem irok eheztetoset, ez onellatja magat es jol lehet vele tolizni, varikkal se gyenge. csak varis tudja artozni. ez pedig itt 1 varisabb tipus: 096 18.0% haz (6720 lakos 98%) 070 13.1% barakk (2408 tornyos ijasz + 1512 hely tovabbi ijasznak) 043 08.0% torony 092 17.2% tanya (onellato) 007 01.3% raktar 096 18.0% templom (13440 vari) 131 24.4% kocsma (7336 toli) ez is onellato es meg lehet vele tolizgatni 1 jo orias varis tamogatasaval. de eleg erosen vedekezik varik ellen, de persze az igazi varisok atutik a pajzsot, csak nem mind1, hogy hanyszor. meg aztan nekik sincs mindig 100-on a keszi. lehet erosebb tolis felelfeket kihozni, de ahhoz eheztetni kell. de sztem ezekkel is jol lehet jatszani. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A kamutornyaidat nem fogja bevenni mindenki, annyit viszont elérsz velük, hogy pontosan ne tudják megmondani mennyi emberre lesz szükség a beütésedre...
|
Quote:
Amúgy mostmár én is cuceritorozom. Az előbbi beszélgetés kapcsán:D |
4200-4500 íj toronyban mi?
hát ne csodálkozz hogy kiloptak... |
Quote:
|
A fél-elfnek az a dolga, hogy szétlopjon mindenkit, és hogy közben bekap 1-2 pofont? Hát persze... Ez a dolga. Meg az, hogy ütés előtt az ellenfél alá bontson... 10 körös lopással gyakran el lehet kerülni az ilyen helyzeteket, főleg lentebb, de ha az nem jön be, akkor lopkodj távolabbról...
|
Quote:
|
Quote:
|
nem a tavolsag szamit, hanem a pontkulonbseg. 10ezer pont eseten mar 0 az eredmenyesseg.
vinnyo, amugy nem tudom miert hitetlenkedsz, a felelfnek nem betornyozva kell lennie, hanem a tolis oldalt kell eleznie. ha tobb korrol tamadnak meg, akkor rantasz be szovisegitseget, ha meg 2 korrol akkor ugyse fogod meg az ellenfel hadisait akarhogyan tornyozol. max azt ered el amit eddig is sikerult, hogy leroggyan az orszagod, mert nem tudsz kit meglopni. 535 hekin meg nem varis a varis 7-8k varival. annal neked is siman tobb lehetne, ld eplistat amit felvazoltam kulon neked 535 hekire szamitva. a varisnak ennyi hekin mar legalabb 20k varival kellene rendelkeznie. ahhoz, hogy vmibol jo legyel nyilvan a tobbibol kell aldoznod. de ha nem vagy jo abbol amibol a felelfnek kene lennie, akkor nem fox boldogulni igazan. 14% torony nem rossz, de nem 535 hekire valo, hanem kesobbre, ahol mar vigyazni kell a hekikre. mondjuk 1200 hekin sem igazan nyomulnak a felelfek 20k tolival, mert 1szeruen nincs igazan szukseg ennyire, sok tolit mar ugyis csak a tolisok tartanak, a tobbi meg kevesebbel is lophato. de az 5. csoportban nem tornyozni kell, hanem tekit lopni. |
Pontosan így van. Nincs hozzáfűznivalóm... :D
|
Quote:
egyébként meg tévedésben vagy, a fél-elfnek nem az a dolga, hogy 10 körről lopjon, vagy ha az is, irtóra sokadrangú!!! |
Quote:
Bocs az offért |
Ja,és köszönöm a pontra vonatkozó infókat.Ezt sem tudtam:eek:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:38. |